Πάμε Πακέτο: Οι συγκλονιστικές ιστορίες που θα μας συγκινήσουν!

Τι θα δούμε απόψε;

Πάμε Πακέτο: Οι συγκλονιστικές ιστορίες που θα μας συγκινήσουν!

Τρεις συγκλονιστικές ιστορίες θα μας συγκινήσουν απόψε στο Πάμε Πακέτο.

Τι θα δούμε στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον Alpha; Διαβάστε παρακάτω...

Το πρώτο πακέτο το στέλνει η Μαρία. Θέλει, για πρώτη φορά να παραδεχτεί και να ομολογήσει στην μητέρα της ό,τι μέχρι σήμερα δεν τολμούσε. Θέλει δημόσια να της ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά της όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρξε κακομαθημένη κόρη, αντιδραστική και άδικη απέναντι στη μητέρα της. Αιτία; Η ζήλια της, αφού ήθελε εκείνη να είναι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του μπαμπά της. Τώρα, στα 26 της χρόνια, έχει την ωριμότητα να καταλάβει τι έκανε λάθος και με αυτό το πακέτο, θέλει να επανορθώσει το λάθος της.

Ο δεύτερος αποστολέας είναι ένας νέος άντρας, ο οποίος τα τελευταία εννέα χρόνια έχει συνειδητοποιήσει τη χαρά του να ξυπνάς υγιής, τη δύναμη που σου δίνει μια αγκαλιά, την ευτυχία της δημιουργίας οικογένειας. Ο Νίκος από την εποχή της εφηβείας του προτίμησε να ακολουθήσει σκοτεινά μονοπάτια και να χαθεί στη δική του παραίσθηση. Μια παραίσθηση που άλλοτε θύμιζε παραμύθι, κι άλλοτε μια φρικτή κόλαση. Σήμερα κατάφερε να αλλάξει δρόμο και να πάρει τη ζωή του πίσω. Θέλει μ’ αυτό το πακέτο να συναντήσει τον άνθρωπο που τον ξαναγέννησε.

Έφαγε... πακέτο η Βίκυ Χατζηβασιλείου! - "Κάθε χρόνο δύσκολα περνάω"!

Ο νεαρός Παναγιώτης έρχεται στην εκπομπή για να μάθει όλη την αλήθεια για την βιολογική του οικογένεια. Πήγαινε στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού όταν οι θετοί του γονείς του είπαν την αλήθεια για την υιοθεσία του. Δεν γνωρίζει τίποτα για τους βιολογικούς του γονείς, ούτε καν το επίθετό τους. Τώρα θα του αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για το τι άνθρωποι είναι και τι πραγματικά συνέβη με την υιοθεσία του. Άραγε πως θα νιώσει όταν διαπιστώσει την ομοιότητα με τη βιολογική του μητέρα;

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποιοι την έχουν βάλει στο μάτι και γιατί; Αποκλειστικό...

Βασίλης Ζούλιας: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Βίκυ Χατζηβασιλείου - «Ήταν μεγάλο λάθος να...»!

Δημόσια συγγνώμη στην Βίκυ Χατζηβασιλείου ζήτησε ο Βασίλης Ζούλιας, μετά τις δηλώσεις του για τις στιλιστικές επιλογές στην εκπομπή της.

Ο γνωστός σχεδιαστής, μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε στο γεγονός. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Να μην το συνεχίσουμε. Ήταν μια παρορμητική κίνηση από μέρους μου. Ήταν μεγάλο λάθος να το κάνω. Δεν ήθελα να το κάνω. Με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν κοιτά τι φοράει. Επικοινωνήσαμε μέσω Instagram. Η δουλειά μου δεν είναι να κρίνω. Δεν έχουμε φιλική σχέση με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Δεν μετανιώνω για τίποτα που κάνω στη ζωή μου. Απλά της ζήτησα συγγνώμη και ζητώ και δημόσια συγγνώμη. Δεν χρειαζόταν να το κάνω. Ήταν μια παρορμητική κίνηση».

Ο Βασίλης Ζούλιας ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Βίκυ Χατζηβασιλείου

Να θυμηθούμε όμως πως ξεκίνησαν όλα

Η σκληρή κριτική στην Βίκυ Χατζηβασιλέιου: «Προβάλλει τους καλεσμένους της»!

Τι του είχε απαντήσει όμως η ίδια;

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η αποστομωτική απάντηση στον Βασίλη Ζούλια για το φόρεμα της στο «Πακέτο»!

Μια πολύ σκληρή κριτική έκανε ο σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας, στην παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, για το ντύσιμο της στην εκπομπή Πάμε πακέτο.


Ο σχεδιαστής, αν και εκθείασε τη μόρφωση και την καλλίγραμμη σιλουέτα της παρουσιάστριας, στη συνέχεια μεταξύ άλλων έγραψε πως με αυτά που φοράει προσβάλλει τους καλεσμένους της. Διαβάστε παρακάτω....

Η Βίκυ Χατζιβασιλείου, λίγη ώρα αργότερα θέλησε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:

«Ενημερώθηκα μόλις ότι γνωστός σχεδιαστής με επέκρινε (με καλή πρόθεση πάντα..) για το προχθεσινό κοντό μου φόρεμα. Αρχικά μου κάνει εντύπωση η δημόσια τοποθέτησή του! Θα μπορούσε, αν ήθελε όντως να με "προστατεύσει", να μου πει κατ'ιδίαν τη γνώμη του, την οποία θα άκουγα με πολύ σεβασμό. Με αναγκάζει όμως έτσι να απαντήσω κι εγώ δημόσια! (με καλή πρόθεση πάντα...) :

Εν πρώτοις χαίρομαι πολύ που σε μια τόσο δύσκολη εκπομπή, με ιδιαίτερα ευαίσθητους χειρισμούς, το μόνο που ενόχλησε 14 χρόνια τώρα, ήταν το μήκος του προχθεσινού φορέματος!! Το οποίο για να πω την αλήθεια κι εμένα μου ήταν κάπως άβολο, αλλά δεν θα επιπλήξω και την ταλαντούχα στυλιστριά μου γιατί δεν πήρε μια φορά τη μεζούρα... Εν πάσει περιπτώσει, αν στις 1000 εμφανίσεις χάσαμε τη μία, τότε πανηγυρίζουμε το εξαιρετικό ποσοστό του 1 τοις χιλίοις!! Εύχομαι το ίδιο ποσοστό αποτυχίας στις δημιουργίες όσων με κατέκριναν. Σημασία πάντως δεν έχει πώς ισορροπείς στα ψηλοτάκουνα (άλλωστε το χω ευκολακι ως πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής), αλλά πώς ισορροπείς τις ψυχές των ανθρώπων που σου εμπιστεύονται τον μεγαλύτερό τους πόνο! Κι αυτό μόνο θα συνεχίσει να με απασχολεί.

ΥΓ(Ζητώ την κατανόηση των συναδέλφων δημοσιογράφων που δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω σε έναν έκαστο εξ αυτών, αλλά ας σεβαστούμε το αγαθό της εργονομίας..

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr