“It's Show Time”: Ένα υπερθέαμα στο σαλόνι μας!

Χαρίζει σούπερ λάμψη στα Σαββατόβραδά μας!

“It's Show Time”: Ένα υπερθέαμα στο σαλόνι μας!

Εκεί που νοσταλγούσαμε τα φαντασμαγορικά μουσικοχορευτικά shows με τα σκηνικά-υπερπαραγωγές, τις επιβλητικές χορογραφίες και τους αστραφτερούς celebrities, ήρθε η μία και μοναδική εκπομπή “It's Show Time” στο Οpen για να χαρίσει σούπερ λάμψη στα Σαββατόβραδά μας!

Xάρη σε έναν απόλυτα γοητευτικό, λαμπερό, επικοινωνιακό και ευρηματικό οικοδεσπότη όπως είναι ο Νίκος Κοκλώνης έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους αγαπημένους μας Έλληνες καλλιτέχνες στις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μαζί τους τα hits που έχουν κατακτήσει τα μουσικά charts στο ραδιόφωνο και να συμμετέχουμε σε “δυνατά” parties με πολλές εκπλήξεις και δώρα. Διαβάστε παρακάτω...

Και επειδή ο Νίκος Κοκλώνης είναι ανήσυχο πνεύμα, ταξιδεύει, ψάχνει και αναζητά τρόπους για να φέρει στην οθόνη μας τους πιο διάσημους σταρ της διεθνούς showbiz! Ήδη έχουμε πάρει μία γερή δόση από Hollywood απολαμβάνοντας στο πλατό του “It's Show Time” τη sexy Pamela Anderson και την πολυσυζητημένη Caitlyn Jenner στα καλύτερά τους, ενώ αναμένουμε ακόμη πιο αστραφτερά ονόματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Νίκος Κοκλώνης: Απίστευτη αποκάλυψη! Ποια καλεσμένη έκανε χρυσή για να πάει στην εκπομπή του;

Κάθε Σάββατο στις 20.00 ο Νίκος Κοκλώνης δίνει το σύνθημα, «It’s Show Time», με δημοφιλείς σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό να εισβάλλουν με χιουμοριστική και ανατρεπτική διάθεση στο πλατό, πρωταγωνιστώντας σε ένα ξεσηκωτικό party. Και ξέρετε κάτι; Είμαστε όλοι καλεσμένοι!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr