Φτερωτός Θεός: Εξελίξεις-φωτιά στο σημερινό επεισόδιο (26/7)! Η Σανέμ αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Τζαν τα συναισθήματά της!

Τι θα δούμε;

Φτερωτός Θεός: Εξελίξεις-φωτιά στο σημερινό επεισόδιο (26/7)! Η Σανέμ αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Τζαν τα συναισθήματά της!

Εξελίξεις-φωτιά στο σημερινό επεισόδιο (26/7) της σειράς του ΣΚΑΪ «Φτερωτός Θεός»! Η Σανέμ αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Τζαν τα συναισθήματά της!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Επεισόδιο 16
Οι φωτογραφίες της Σανέμ που τράβηξε ο Τζαν αναρτώνται σε γιγαντοαφίσες σε όλη την πόλη, διαφημίζοντας έμμεσα τον κρυφό έρωτά τους. Η Σανέμ παίρνει κουράγιο από αυτές και αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Τζαν τα συναισθήματά της! Πριν προλάβει, το σχέδιο της Αϊλίν έχει αρχίσει να αποδίδει και απειλεί να καταστρέψει επαγγελματικά τον Τζαν.

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό (25/7) επεισόδιο;

Χρήστος Φερεντίνος: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του!

Έγινε η αποκάλυψη και αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Χρήστου Φερεντίνου, έπειτα από την επιθυμία του να αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση όπου συμμετέχει.

Λόγος; Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει με τα δυο νέα προγράμματα που πρόκειται να παρουσιάσει στον Alpha tv.

Ο Χρήστος Φερεντίνος αποχωρεί από την παράσταση «Η μικρή μας πόλη» που ανεβαίνει αυτό το διάστημα στο θερινό θέατρο «Λαμπέτη» με τον ίδιο στον ρόλο του αφηγητή σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Μάλιστα, η πρώην σύζυγος του, Σοφία Παυλίδου είχε πάει να τον δει.

Στη θέση του θα βρεθεί ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Έσκασε την «βόμβα» ο ΑΝΤ1! Το πρόσωπο κλειδί που έκλεψε από τον Alpha!

Έσκασε την «βόμβα» ο ΑΝΤ1 και ένα πρόσωπο κλειδί μπαίνει στο κανάλι! Αξιοσημείωτο είναι ότι το εν λόφω πρόσωπο το «έκλεψε» από τον Alpha! Η ανακοίνωση μάλιστα, δόθηκε στην δημοσιότητα πριν λίγο....

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του σταθμού:

" Η οικογένεια του ANT1 καλωσορίζει την Άννα Βλαβιανού ως Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της τηλεόρασης του ANT1. Την ώρα που ο ANT1 συμπληρώνει 30 χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η Άννα Βλαβιανού έρχεται να συμβάλλει στην δημιουργική πορεία του σταθμού με την πολύχρονη εμπειρία της.

Έσκασε την «βόμβα» ο ΑΝΤ1! Το πρόσωπο κλειδί που έκλεψε από τον Alpha!

Ευχαριστούμε πολύ,

Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων "

ΑΝΤ1: "Διαζύγιο"-βόμβα στο κανάλι! Έγινε η ανακοίνωση!

"Διαζύγιο"-βόμβα από τον ΑΝΤ1, με το κανάλι να κάνει την επίσημη ανακοίνωσή του!

Το τέλος ήρθε έπειτα από κοινή συναίνεση των δύο πλευρών!

Ο λόγος για τη διακοπή της συνεργασίας της Εταιρίας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Κώστα Τσολάκη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: " Ο ΑΝΤ1 λύει με κοινή συναίνεση την συνεργασία του με την Εταιρία Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Τhe Kompany του κ. Κώστα Τσολάκη. Ευχαριστούμε πολύ, Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων ".

Ραγδαίες εξελίξεις με το «Πρωινό»! Όλες οι αλλαγές για τη νέα σεζόν!

Elif - αποκλειστικό: Διέρρευσαν πλάνα από τα γυρίσματα της σειράς! Δείτε πρώτοι!

Δείτε πρώτοι τα πλάνα που διέρρευσαν από τα γυρίσματα της τούρκικης σειράς Elif, του σταθμού STAR! Αποκλειστικό σούπερ φωτιάς!

Η Elif είναι μια τουρκική σαπουνόπερα. Θέμα της είναι ένα εξάχρονο κορίτσι, που χωρίζεται από τη μητέρα της! Έχει ιδιαίτερα υψηλή τηλεθέαση καθώς έχει προβληθεί σε 19 (δέκα εννιά) χώρες εκτός της Τουρκίας.

Τρυπώσαμε λοιπόν και βρήκαμε βίντεο από... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr