Έλα στη θέση μου: Ραγδαίες οι σημερινές (19/12) εξελίξεις! Ένα «ατύχημα» θα προκαλέσει αναστάτωση!

Θα υποκύψει η Ρενάτα στον εκβιασμό της Φαίης;

Έλα στη θέση μου: Ραγδαίες οι σημερινές (19/12) εξελίξεις! Ένα «ατύχημα» θα προκαλέσει αναστάτωση!

Ραγδαίες είναι οι σημερινές (19/12) εξελίξεις στην σειρά Έλα στη θέση μου, του AlphaTv! Ένα «ατύχημα» θα προκαλέσει αναστάτωση!

Όλα όσα θα δούμε σήμερα

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 69

Λεωνίδας και Φλωρέτα γίνονται μεσάζοντες, προκειμένου να υπάρξει ανακωχή ανάμεσα στη Ρενάτα και τον Αχιλλέα. Η Σύλβια συνεχίζει τις ετοιμασίες για το γάμο του Δαμιανού ενώ η Ζωγραφιά ζει το μεγάλο της δίλημμα. Να αποκαλύψει στον «ευτυχισμένο» Δαμιανό ότι κινδυνεύει να πέσει στην παγίδα της Φαίης; Ένα «ατύχημα» θα προκαλέσει αναστάτωση στο Χημείο και τη δυσαρέσκεια του Μάρκου. Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσης στη σύλληψη της Μαρίνας από την αστυνομία; Θα υποκύψει η Ρενάτα στον εκβιασμό της Φαίης;

Επίσης, ηθοποιός της σειράς «Έλα στη θέση μου» έχει σπιταρόνα! Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ηθοποιός από το «Έλα στη θέση μου» αποκαλύπτει: «Δεν είναι ωραίο να φτύνεις εκεί που τρως»!

Δε διστάζει στιγμή αυτή η κορυφαία ηθοποιός από τη σειρά του Alpha, «Έλα στη θέση μου», και αποκαλύπτει: «Δεν είναι ωραίο να φτύνεις εκεί που τρως»!

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open, «Έλα χαμογέλα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απόφασή της να αποχωρήσει από τη σειρά «Έλα στη θέση μου».

Μη χάσετε τις εξελίξεις της εβδομάδας από την επιτυχημένη σειρά του Alpha!

«Ένιωσα ότι ήταν ένας κύκλος που έκλεισα. Δεν θα ήμουν έντιμη με τον εαυτό μου πρώτα απ΄όλα και μετά με τους άλλους γύρω μου. Οπότε δύσκολα, όχι εύκολα πήρα αυτή την απόφαση. Θέλω όμως να σου πω αυτό: Αφού εξασφάλισε ότι δεν με χρειάζονται έφυγα. Δεν είναι ωραίο να φτύνεις εκεί που τρως.
Γενικά σε οτιδήποτε κάνουμε και σε ό,τι ρόλους έχουμε στη ζωή μας, πρέπει να μιλάς και να λες αυτό που αισθάνεσαι. Μπορεί να βρεις τοίχο. Εσύ τουλάχιστον θα είσαι εντάξει με τον εαυτό σου. Αυτό κάνω εγώ και δεν έχω βγει χαμένη» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.