Αν ήμουν πλούσιος: Χαμός αυτήν την εβδομάδα (9-13/3) - Η Μυρτώ κρυφακούει μια συζήτηση του Μάκη

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αν ήμουν πλούσιος: Χαμός αυτήν την εβδομάδα (9-13/3) - Η Μυρτώ κρυφακούει μια συζήτηση του Μάκη

Χαμός θα γίνει στη σειρά "Αν ήμουν πλούσιος" και αυτήν την εβδομάδα (9-13/3). Διαβάστε όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Η Μυρτώ κρυφακούει μια συζήτηση του Μάκη με τη Φρόσω και οι δυο τους έρχονται, για πρώτη φορά, σε αντιπαράθεση.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ΑΝΤ1

Δευτέρα 9 Μαρτίου – Επεισόδιο 121

Ο Μάνος με τη Σμαράγδα περιμένουν στο αεροδρόμιο τη Μελίνα, η οποία δεν εμφανίζεται ποτέ, καθώς ο Μουρούνας έχει άλλα σχέδια γι’ αυτήν. Η Μόνικα μαθαίνει ότι σχεδιάζεται να περάσει δρόμος πάνω από την έκταση-φιλέτο που αγόρασαν και είναι σε πανικό, ενώ την ίδια ώρα το μαθαίνει και η Δάφνη. Ο Αλέξης αποφασίζει να ψάξει περισσότερο το θέμα με την εξαφάνιση του πατέρα της Δάφνης και μπουκάρει με τον Ζαφείρη στο μαγαζί της Ηπείρου 38. Παράλληλα, ο Πέτρος αποφασίζει να πει στη Μυρτώ ότι είναι ερωτευμένος μαζί της! Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Χριστίνα είναι ανένδοτη για μια επανασύνδεση με τον Σωτήρη, όμως αυτός έχει μια ιδέα για να της δείξει πώς την πάτησε με το τεστ DNA και να την κάνει να τον συγχωρέσει.

Αν ήμουν πλούσιος – Τρίτη 10 Μαρτίου – Επεισόδιο 122

Η Μελίνα, με τη βοήθεια του Βρανά, εμποδίζει τον Μάνο να φτάσει στην Τράπεζα και να ανοίξει τη θυρίδα. Ο Αλέξης και ο Ζαφείρης ανακαλύπτουν ένα μικρό εργαστήριο χημείας στην αποθήκη του μαγαζιού στην Ηπείρου, και ο Αλέξης κάνει αυτόματα τον συνειρμό για το επάγγελμα του πατέρα της Δάφνης. Το κόλπο του Μάκη με τη Φρόσω και τον Σωτήρη έχει επιτυχή κατάληξη κι έτσι ο Σωτήρης με τη Χριστίνα τα ξαναβρίσκουν. Η είδηση, όμως, της ανακοίνωσης του πλειοδοτικού διαγωνισμού για τον εθνικό δρόμο προκαλεί σοκ στους μετόχους, που συνειδητοποιούν πως έχασαν τα χρήματά τους! O Μουρούνας πανηγυρίζει, αλλά η Μελίνα ανησυχεί, καθώς είναι σίγουρη πως όλοι θα στραφούν εναντίον της.

Αν ήμουν πλούσιος – Τετάρτη 11 Μαρτίου – Επεισόδιο 123

Η Δάφνη και ο Αλέξης βρίσκουν έναν φίλο του πατέρα της μέσα στο μικρό εργαστήριο χημείας, ο οποίος δικαιολογεί το αυτοσχέδιο εργαστήριο και κάνει τη Δάφνη να πιστέψει ότι ο Μουρούνας δεν είχε καμία ύποπτη σχέση με τον πατέρα της. Στο μεταξύ, ο Θεοχάρης με την Ξένια είναι κοντά στη… μεγάλη στιγμή, ενώ ο Πέτρος και ο Μάκης είναι σε ανοιχτό πόλεμο για την καρδιά της Μυρτώς! Την ίδια ώρα, όλοι είναι απογοητευμένοι για τα χαμένα τους χρήματα και την κοροϊδία που υπέστησαν, ενώ ο Μουρούνας, μετά από το φιάσκο της Μελίνας, τους ανακοινώνει ένα νέο σχέδιο για τη σωτηρία του ομίλου: μια συνεργασία με μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρία στη Γερμανία. Αναθέτει, λοιπόν, στους μετόχους τα μελλοντικά «πόστα» τους σε αυτή τη συνεργασία, και όλοι αναρωτιούνται πού είναι η παγίδα στην πρότασή του.

Αν ήμουν πλούσιος – Πέμπτη 12 Μαρτίου – Επεισόδιο 124

Όσο ο Μουρούνας ψήνει τους μετόχους να συνεργαστούν με τη γερμανική φαρμακευτική εταιρία, ο Ντρόγκο του λέει να βιαστεί. Ο Μάνος ψήνει τον Τόλη να τον βοηθήσει, ώστε να βρουν ποιος είναι αυτός που χρησιμοποιεί ο Μουρούνας για να εκβιάζει τη Μελίνα. Ο Πέτρος με τον Μάκη πολιορκούν και οι δύο τη Μυρτώ και την προβληματίζουν έντονα, ενώ ο Θεοχάρης ετοιμάζει μια βραδιά πάθους με την Ξένια. Την ίδια στιγμή, η Χριστίνα με τον Σωτήρη είναι σε απόγνωση που έχασαν τα λεφτά τους και σκέφτονται μήπως πουλήσουν τον Σίφουνα. Η Μόνικα συμβουλεύει τον Μάνο να σταματήσει να κυνηγάει τη μητέρα του και να της δώσει μια ευκαιρία. Όταν όμως φτάνει στη σουίτα της, θα δει τον Αλέξη και τη Μελίνα να έχουν έρθει πολύ κοντά. Μάλιστα εκπλήξεις μας περιμένουν στην σειρά καθώς εισβάλει ένα νέο άτομο! Δείτε πιο είναι.

Αν ήμουν πλούσιος – Παρασκευή 13 Μαρτίου – Επεισόδιο 125

Η Μυρτώ κρυφακούει μια συζήτηση του Μάκη με τη Φρόσω και οι δυο τους έρχονται, για πρώτη φορά, σε αντιπαράθεση. Η Μόνικα και ο Βρανάς αποφασίζουν να βάλουν κάμερες στο γραφείο του Μουρούνα για να ανακαλύψουν αν έχει κάποιο κρυφό σχέδιο. Η Μελίνα κάνει ένα ακόμη βήμα στη σχέση της με τον Μάνο, καταφέρνοντας να τον πείσει να φάνε μαζί, ενώ ο Θεοχάρης και η Ξένια ετοιμάζονται πυρετωδώς για το ραντεβού τους, με τον Σωτήρη να δίνει πατρικές συμβουλές στον γιο του! Εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι του αρέσει, η Μόνικα αποφασίζει να πάει μόνη της στο γραφείο του Μουρούνα για να τοποθετήσει τις κάμερες, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Βρανά. Την ίδια ώρα, η ψυχρότητα της Δάφνης απέναντι στην ερωτική διάθεση του Αλέξη αρχίζει να φέρνει μεγάλη ένταση στη σχέση τους…