Elif: Η Μελέκ στην αγκαλιά άλλου άνδρα - Καταρρακωμένος ο Γιουσούφ

Ποιο είναι το πρόσωπο που θα την διεκδικήσει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Μελέκ στην αγκαλιά άλλου άνδρα - Καταρρακωμένος ο Γιουσούφ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Τούρκικη σειρά που προβάλλεται στο STAR για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, Elif. H Μελέκ θα δούμε να πέφτει στην αγκαλιά άλλου άνδρα με τον Γιουσούφ να είναι καταρρακωμένος, καθώς της έχει αποκαλύψει τα συναισθήματα του προς το πρόσωπο της.

Η Μελέκ με άλλον άντρα - Τους βλέπει ο Γιουσούφ και καταρρακώνεται

Η Λεϊλά μιλάει στον Γιαχά για τα όσα νιώθει για τον Γιουσούφ και στη συνέχεια τον παρακαλάει να τη βοηθήσει να διώξει τη Μελέκ από τις ζωές τους. Ετσι αποφασίζουν από κοινού, να προσφέει -δήθεν- ο Γιαχά στη Μελέκ δουλειά, η οποία όμως βρίσκεται σε άλλη πόλη. Η Λεϊλά συναντάει τη Μελέκ και της λέει πως ο ξάδελφός της έχει εργοστάσιο σε μια κοντινή πόλη και θέλει να συνεργαστεί με έμπειρους ανθρώπους. Θέλει να του τη συστήσει και, αν συμφωνήσει, να γίνει στο εργοστάσιό του διευθύντρια.

Να σημειώσουμε πως στα επόμενα επεισόδια θα εμφανιστεί ένα πρόσωπο από τα παλιά και θα αποκαλύψει πως,... δεν έχει πεθάνει. Δείτε εδώ ποιο είναι.

Elif spoiler Γιουσούφ Μελέκ

Η Μελέκ αρνείται αλλά η Λεϊλά επιμένει να συναντηθεί πρώτα μαζί του και μετά να δώσει την οριστική της απάντηση. Στο τέλος η Μελέκ δέχεται και η Λεϊλά κανονίζει το ραντεβού μεταξύ τους, ενώ φροντίζει να ενημερώσει τον Γιουσούφ λέγοντάς του: «Ο Γιαχά είδε τη Μελέκ και του άρεσε και έτσι τους κανόνισα να βγουν ραντεβού να γνωριστούν! Τι καλά θα είναι να βγει κάτι καλό από αυτό».

Ο Γιουσούφ βλέπει τη Μελέκ και τον Γιαχάν και πιστεύει πως πράγματι πρόκειται για κάποιον άλλον άντρα που διεκδικεί τη καρδιά της. Ο ίδιος καταρρακώνεται, όμως δεν μπορεί να πει τίποτα! Το σχέδιο της Λεϊλά φαίνεται πως έχει πετύχει. Αργότερα ο Γιαχά λέει στη Λεϊλά πως του άρεσε αυτή η κοπέλα. Αυτό δεν αρέσει στη Λεϊλά αλλά στη συνέχεια σκέφτεται πως αν ο Γιαχά κερδίσει την καρδιά της, τότε εκείνη δεν θα είναι πια εμπόδιο και θα μπορεί να έχει την ευκαιρία να κερδίσει την καρδιά του Γιουσούφ.

Από τους.... νεκρούς γυρνάει η Αρζού και σκοτώνει τον άνθρωπο που αγάπησε περισσότερο. Τους σπάει το κεφάλι. Δείτε εδώ.