Mega: Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου ξεκινούν δυο πολλά υποσχόμενες σειρές μυθοπλασίας!

Μεγάλα ονόματα και στις δύο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Mega: Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου ξεκινούν δυο πολλά υποσχόμενες σειρές μυθοπλασίας!

Το Mega από το ξεκίνημα του έχει εντυπωσιάσει με τις σειρές μυθοπλασίας που έχουν συγκλονίσει πολλές φορές τους τηλεθεατές. Τώρα, την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου επιστρέφουν δύο πολλά υποσχόμενες σειρές, η Έξαψη και Σχεδόν Ενήλικες.

«ΕΞΑΨΗ» – Νέα σειρά σε σενάριο της Τίνας Καμπίτση, πρεμιέρα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA.

Πώς ανατρέπονται ζωές συμβιβασμένες στην όμορφη καθημερινότητά τους; Πώς οι άνθρωποι μπορούν να οδηγηθούν σε πράξεις που μέχρι και πριν λίγο δεν τις είχαν φανταστεί;

Η «ΕΞΑΨΗ» ένα δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου έρχεται τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA να δώσει τις απαντήσεις.

Η ιστορία διαδραματίζεται ένα καυτό καλοκαίρι στο Ναύπλιο. Βλέμματα. Σιωπές. Μυστικές συναντήσεις και παρεξηγήσεις. Η απόπειρα δολοφονίας μιας δημοσιογράφου θα προκαλέσει αναταράξεις. Το ερωτικό πάθος δύο ανθρώπων που συναντιούνται τυχαία θα φέρει τα πάνω κάτω σε δυο γάμους. Άνθρωποι σε πλάνη θα κονταροχτυπηθούν με τον χειρότερο εχθρό τους, τον εαυτό τους. Η σύγκρουση των ηρώων με την πραγματικότητα θα τους αναγκάσει να ξεπεράσουν κάθε όριο και να κοιτάξουν βαθιά μέσα τους, στα πιο καλά κρυμμένα μυστικά. Ζωές υποταγμένες στη ρουτίνα της καθημερινότητας επαναστατούν και τα «φρένα» των ηρώων σπάνε με απρόβλεπτες συνέπειες. Μέχρι που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να ζήσουν τον μεγάλο έρωτα; Έκτακτη ανακοίνωση του MEGA

Ο Αλέξανδρος Κριμιζής (Τάσος Νούσιας), στην προσπάθειά του να μην δυσαρεστεί την οικογένειά του χάνει τον εαυτό του και ζει μια ζωή που δεν του ταιριάζει με την Εβίτα Αξιώτη (Ιωάννα Παππά) που είναι μία τελειομανής σύζυγος και μητέρα που θέλει τον μικρόκοσμό της σε τάξη και την έχει επιβάλλει τόσο στον εαυτό της όσο και τους γύρω της. Η Κλαίρη Αμοιράλη (Αναστασία Παντούση), μία νεαρή γεωπόνος που είναι παντρεμένη με τον χειριστικό και καταπιεστικό Γιάννο (Κίμων Κουρής) αφήνεται σ’ ένα μοιραίο πάθος με ολέθριες συνέπειες… Άραγε θα καταφέρει να απολαύσει τον έρωτα και την ζωή και να ξεπεράσει τους εφιάλτες της παιδικής της ηλικίας;
Ερωτική, γεμάτη πάθος, αγωνία, ανατροπές κι εκπλήξεις, αλλά πάνω από όλα βαθιά ανθρώπινη και συγκινητική, η «ΕΞΑΨΗ» υπόσχεται ένα ταξίδι στον συναισθηματικό κόσμο καθημερινών ανθρώπων που ρισκάρουν για τον έρωτα αφήνοντας πίσω τους τη ζωή που πίστευαν ότι τους άξιζε. Άνθρωποι ανίσχυροι μπροστά σε δυνατά συναισθήματα ξεδιπλώνουν τις ιστορίες τους από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 και οι νύχτες μας γίνονται και πάλι…MEGA.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου.

Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα

εξαψη

«ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ» – Νέα σειρά σε σενάριο της Τίνας Καμπίτση, πρεμιέρα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 και κάθε Δευτέρα στις 22:00.

Μία σύγχρονη τηλεόραση κινηματογραφικών απαιτήσεων, γρήγορη, ατμοσφαιρική και ζουμερή που μιλάει όπως μιλάμε, γελάει όπως γελάμε, αγωνιά όπως αγωνιούμε και το ζει όπως το ζούμε, προτείνει η Μυρτώ Κοντοβά με τη καινούργια της σειρά «Σχεδόν ενήλικες» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο MEGA. Δέκα χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική δουλειά, η δημιουργός που έφερε το hype των δρόμων της πόλης στη μικρή́ οθόνη γράφει ξανά́ για τους Έλληνες και όσα τους απασχολούν στα πρώτα χρόνια της επιστροφής στη… μετά – κανονικότητα.

Με σφιχτοδεμένη κωμική πλοκή, κινηματογραφικό γύρισμα, αναπάντεχο κάστινγκ και με πυρήνα όπως πάντα τις ανθρώπινες σχέσεις, το σύμπαν των «Σχεδόν ενηλίκων» είναι τόσο ξεκαρδιστικό και συγκινητικό που θέλεις να βουτήξεις μέσα κι εσύ. Μια καραμπινάτη και αστεία περιπέτεια με ανεξάντλητο σασπένς και μυστήριο, μία ιστορία συγκατοίκησης και φιλίας, για το σήμερα των ανθρώπων στην Αθήνα του 2020, θα είναι το αγαπημένο ραντεβού́ των τηλεθεατών με τη σύγχρονη ελληνική́ μυθοπλασία. Αυτή́ η σειρά́ τα έχει όλα: αστείες στιγμές, τρυφερότητα, έρωτα, μουσική́ ακόμα και απαγωγές.

Ο αγαπημένος Γιάννης Στάνκογλου (Αποστόλης) σε έναν ρόλο διαφορετικό από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει, ο ρομαντικά εκκεντρικός Μάκης Παπαδημητρίου (Θωμάς), η μοναδική Θεοδώρα Τζήμου (Νικόλ) που, για πρώτη φορά στην καριέρα της, πρωταγωνιστεί σε κωμικό ρόλο και ο ταλαντούχος Γιώργος Παπαγεωργίου (Αλέξης), είναι οι «Σχεδόν Ενήλικες». Οι τέσσερις πρωταγωνιστές μοιράζονται τις καθημερινές τους ιστορίες που αφορούν τον έρωτα και τη ζωή, με φόντο μια κοινωνία που αλλάζει, μετασχηματίζεται και δίνει κάθε μέρα εξετάσεις επιβίωσης.

Ορμητήριο των τεσσάρων ηρώων γίνεται μια παλιά διπλοκατοικία με κήπο και ταράτσα στην πόλη. Μέσα στη μετα-life style εποχή, στη γειτονιά με τα σουβλατζίδικα, τα post modern –μπακάλικα και τα all day café, αναζητούν κάτι από́ τον παλιό κόσμο που ήδη γνωρίζουν καλά, έχοντας επιβιώσει από την ελληνική κρίση, τα μνημόνια, τον αντικαπνιστικό νόμο, την ανεργία, τον κορωνοϊό και την καραντίνα. Το θυμικό́ του Έλληνα συγκρούεται με το ευρωπαϊκό μοντέλο ζωής με πρωταγωνιστές «Σχεδόν Ενήλικες» που προσπαθούν να απολαύσουν την καθημερινότητά τους.

Το στοίχημα: είναι εύκολο να σταθούν όρθιοι σε ό,τι απίστευτο τους συμβεί από εδώ και στο εξής;

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργος Παπαγεωργίου
Παίζουν αλφαβητικά: Φωτεινή Αθερίδου, Μαριάννα Δημητρίου, Βάσω Καβαλιεράτου, Χρήστος Κοντογεώργης, Εθέρ Μελισσουργού, Νάνσυ Μπούκλη, Γιούλα Μπούνταλη, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Αντώνης Μυριαγκός, Χρήστος Σαπουντζής, Έλλη Σαχίνη, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελίζα Σκολίδη, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος

σχεδον ενηλικες

«Έσκασε» ανακοίνωση από το Mega

Μόλις πριν από λίγο «έσκασε» μία νέα ανακοίνωση του Mega, η οποία αφορά την μεγάλη πρεμιέρα που θα πραγματοποιήσει αύριο το μεσημέρι η αγαπημένη εκπομπή Mega Star που επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από χρόνια.

Αυτή είναι η ανακοίνωση για το Mega Star

Προσαρμοσμένη στα ακούσματα, τα trends και τις τάσεις της εποχής, η αγαπημένη εκπομπή θα κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου η Μαντώ Γαστεράτου και ο Αντώνης Δημητριάδης υποδέχονται στο «MEGA STAR» τον STAN Αντιπαριώτη που έρχεται να μας ξεσηκώσει με μία unplugged εμφάνιση. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής συμμετέχει σε ένα ιδιαίτερο challenge έκπληξη, θυμάται τα νεανικά του χρόνια και κάνει ξανά γκράφιτι το λογότυπο του «MEGA STAR». Ακόμα, θα παρακολουθήσουμε μία αποκλειστική συνέντευξη από τον μοναδικό Κωνσταντίνο Αργυρό και φυσικά το ελληνικό TOP10 αγαπημένων επιτυχιών όπως διαμορφώθηκε από τις προτιμήσεις του κοινού.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου ο Harry Styles, ο ανατρεπτικός τραγουδιστής που έχει κατακτήσει την κορυφή στην παγκόσμια μουσική σκηνή, μιλάει αποκλειστικά στο «MEGA STAR». Θα απολαύσουμε τη συνέχεια της συνέντευξης του STAN Αντιπαριώτη, ενώ η Μαντώ Γαστεράτου και ο Αντώνης Δημητριάδης θα μας ενημερώσουν για το International TOP10 και για όλα όσα συμβαίνουν και θέλουμε να μάθουμε για τη μουσική που αγαπάμε, ενώ πρεμιέρα έκανε και η εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη στο Mega.

Ποιοι θα είναι στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του Mega

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας, η Ρούλα Κορομηλά πρόκειται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση σε μία έκπομπή - έκπληξη. Η αποκάλυψη έγινε σήμερα το πρωί και το μόνο σίγουρο είναι πως το κανάλι θα «χτυπήσει» 40άρι.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Πάμε Δανάη και ο Άρης Καβατζίκης, ανέφεραν πως η πασίγνωστη παρουσιάστρια θα βρεθεί στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του Mega μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

Η εκπομπή θα βγει στον αέρα την παραμονή της πρωτοχρονιάς στις 21.50 με λαμπερούς καλεσμένους.