Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Η Μελέκ μένει σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι - Ποιος την ανακαλύπτει;

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια 11-15/1

Elif: Η Μελέκ μένει σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι - Ποιος την ανακαλύπτει;
TV24 11.01.2021 08:03
Από Youweekly Team

Μετά το συγκλονιστικό επεισόδιο της Παρασκευής η σειρά Elif έρχεται με νέες ανατροπές αυτή την εβδομάδα 11-15/1, όπως την επιστροφή της Μελέκ!

Τα νέα επεισόδια Elif

Ελίφ Επεισόδιο 753 – 4ος κύκλος

Δευτέρα 11/1/21

Η Βιλντάν φεύγει από την εταιρία και έχει ένα σχέδιο. Έχει καταλάβει πως και η Ματσιντέ αναζητά την Ελίφ και τώρα ξέρει πως η Ελίφ είναι πιο πολύτιμη από ότι πίστευε. Ο Γιουνούς μιλάει στον Κερέμ για δουλειά αλλά το μυαλό του είναι στη Ρεϊχάν. Ο Γιουνούς τον προειδοποιεί και του λέει πως πρέπει να προχωρήσει γιατί η Ρεϊχάν έφυγε χωρίς ένα αντίο. Ο Κερέμ δεν μπορεί όμως να τη βγάλει από το μυαλό του. Η Ελίφ είναι στο σπίτι και περιμένει τη Βιλντάν. Πιστεύει πως θα της φέρει τη μητέρα της. Ο Ταρίκ συναντάει τη Βιλντάν στη διεύθυνση που του έδωσε και αναζητούν την Ελίφ. Κάποιος καταστηματάρχης τους λέει πως έχει δει ένα κοριτσάκι όπως το περιγράφουν στη γειτονιά αλλά δεν ξέρει που μένει. Η Παρλά πηγαίνει στην εταιρία να δει τον Κερέμ αλλά εκείνος έχει πάει στην παραλία και σκέφτεται τη Ρεϊχάν. Η Παρλά του τηλεφωνεί και του προτείνει να πάνε για καφέ αλλά εκείνος αρνείται. Η Παρλά καταλαβαίνει πως η αναχώρηση της Ρεϊχάν τον έχει επηρεάσει. Ο Ταρίκ και η Βιλντάν αναζητούν την Ελίφ.

Μελέκ Elif νέα επεισόδια 11-15/1

Οι προσπάθειές τους είναι άκαρπες και ο Ταρίκ προτείνει να συνεχίσουν την αναζήτησή τους την επόμενη μέρα. Η Βιλντάν του λέει πως δεν έχει χρήματα και εκείνος της δίνει και φεύγει. Μια γυναίκα κοιμάται σε ένα παλιό, κατεστραμμένο σπίτι και είναι η Μελέκ, η οποία είναι ζωντανή! Η Βιλντάν επιστρέφει σπίτι και η Ελίφ απογοητεύεται όταν τη βλέπει μόνη γιατί περίμενε να δει και τη μητέρα της. Η Βιλντάν της λέει πως δεν υπάρχει τρόπος να βρει τη μητέρα της. Η Μελέκ δεν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και να θυμάται πολλά. Κάποιος της χτυπάει την πόρτα…

Ελίφ Επεισόδιο 754 – 4ος κύκλος

Τρίτη 12/1/21

Μια γυναίκα από τη γειτονιά προσφέρει στη Μελέκ λίγη σούπα για να φάει. Η Μελέκ λέει ασυνάρτητα λόγια και φαίνεται πως η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή. Η Μελέκ κρατάει τη σούπα γιατί πιστεύει πως θα έρθει η Ελίφ και είναι χαμένη στις παλιές αναμνήσεις. Η ιδέα πως η κόρη της έχει πεθάνει την έχει οδηγήσει στην τρέλα. Η Ματσιντέ τηλεφωνεί στη Βιλντάν και εκείνη ζητάει λίγο χρόνο ακόμα. Η Ματσιντέ συμφωνεί και της λέει πως μπορεί να επιστρέψει όταν νιώσει καλύτερα. Η Ματσιντέ δεν γνωρίζει ότι η Βιλντάν είναι μαζί με την Ελίφ. Η Ελίφ ακούει τη συνομιλία. Η Μελέκ βγαίνει στο δρόμο και φωνάζει το όνομα της Ελίφ και καταρρέει.

Η Βιλντάν είχε πληρώσει τον καταστηματάρχη να δώσει στον Ταρίκ τις πληροφορίες για την Ελίφ. Αργότερα συναντάει τον Ταρίκ και συνεχίζουν να ψάχνουν για την Ελίφ. Ο Ταρίκ απελπίζεται και η Βιλντάν του στήνει μια παγίδα σχετικά με την αναζήτηση της Ελίφ, ότι δήθεν έμενε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι αλλά το σχέδιο της δεν πηγαίνει όπως ακριβώς περίμενε…

Ελίφ Επεισόδιο 755 – 4ος κύκλος

Τετάρτη 13/1/21

Ο Ταρίκ δίνει εντολή στους άντρες του να περιμένουν στο παλιό σπίτι, το σπίτι το οποίο η Βιλντάν παρουσίασε σαν το μέρος, που έμενε η Ελίφ. Η Ελίφ κοιμάται στο σπίτι της Βιλντάν και βλέπει στο όνειρό της ότι η Βιλντάν της φέρνει τη μητέρα της, τη Μελέκ. Όταν ξυπνάει απογοητεύεται,που ήταν μόνο ένα όνειρο. Ο Κερέμ νιώθει απαίσια και κάθε μέρα είναι χειρότερα από την προηγούμενη. Δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τη Ρεϊχάν. Είτε βρίσκεται στη δουλειά, είτε κάνει τζόκινγκ, η Ρεϊχάν είναι πάντα στο μυαλό του. Η Ματσιντέ και η Γιλντίζ καταλαβαίνουν πως κάτι τον απασχολεί και θεωρούν πως έχει να κάνει με τη δουλειά του. Η Χουμεϊρά νιώθει σιγά-σιγά να ανακτά και πάλι την εμπιστοσύνη της στον Ταρίκ, αφού δεν της έχει δώσει καμία αφορμή για να τον υποψιαστεί και πηγαίνει να του ετοιμάσει πρωινό.

Ο Κερέμ βλέπει τη Γιλντίζ να καθαρίζει το δωμάτιο της Ρεϊχάν και μιλάνε για την κοπέλα. Ο Κερέμ τη νοσταλγεί ακόμα περισσότερο. Η Γιλντίζ τον αφήνει μόνο στο δωμάτιο και ο Κερέμ θυμάται τη μέρα που βοήθησε τη Ρεϊχάν να διαβάσει για τις εξετάσεις το πανεπιστήμιο. Καθώς φεύγει από το δωμάτιο, βρίσκει το κολιέ, που φόραγε η Ρεϊχάν. Οι άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνουν πως η Ελίφ δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο παλιό σπίτι και εκείνος θυμώνει. Ξέρει πως πρέπει να βρει την Ελίφ προτού τη βρει η Ματσιντέ. Η Ματσιντέ ρωτάει τη Γιλντίζ αν χρειάζεται να φέρουν κάποιον για να τη βοηθήσει.

Η Γιλντίζ της λέει πως δεν είναι εύκολο να βασιστείς σε κάποιον. Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά παίρνουν πρωινό και η κοπέλα είναι χαρούμενη που είναι δίπλα της ο άντρας της γιατί τους τελευταίους μήνες μιλούσε μόνο για δουλειά και έλεγε πως δεν είχε χρόνο για εκείνη. Ο Ταρίκ ζητάει να μάθει για τα ραντεβού με τον γιατρό για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης και λέει στη Χουμεϊρά πως θέλει να είναι σε όλα δίπλα της. Η Χουμεϊρά το βρίσκει περίεργο αλλά το απολαμβάνει. Ο Κερέμ έχει χάσει τον εαυτό του και η Ματσιντέ τον ρωτάει ανήσυχη τι του συμβαίνει. Ο Κερέμ της λέει πως δήθεν έχει πολλή δουλειά…

Ελίφ Επεισόδιο 756 – 4ος κύκλος

Πέμπτη 14/1/21

Η Μελέκ είναι μόνη της και προσπαθεί να ζεσταθεί με μια παλιά σόμπα. Δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Η Βιλντάν κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ για την οικογένειά της. Θέλει να μάθει αν ο Ταρίκ ήξερε τη μητέρα της Ελίφ. Η Ελίφ της λέει πως η μητέρα της και ο Ταρίκ δεν γνωρίζονταν. Επίσης της λέει πως δεν έχει πατέρα. Η Μελέκ πηγαίνει στο πάρκο γιατί πιστεύει πως εκεί είναι η Ελίφ. Βλέπει ένα κοριτσάκι που μοιάζει στην Ελίφ και το αγκαλιάζει αλλά η μητέρα του παιδιού το απομακρύνει αμέσως και η Μελέκ φεύγει. Μόλις φεύγει η Μελέκ φτάνουν στο πάρκο η Βιλντάν με την Ελίφ. Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της και θυμάται τις ωραίες στιγμές, που πέρασαν με τον Γιουσούφ και την Ιντζί. Ο Κερέμ έχει άλλη μια επιτυχημένη συνεργασία για την εταιρία. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο γραφείο της Ράνα και εκείνη είναι θυμωμένη μαζί του επειδή δεν βρίσκει χρόνο για να περάσουν μαζί. Ο Ταρίκ της ζητάει να δει τον γάμο του σαν μια επαγγελματική συμφωνία, γιατί για αυτόν έτσι είναι και της λέει πως εκείνη είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή του.

Η Ράνα έχει τα δικά της σχέδια και του λέει πως θέλει να κάνει κάτι για εκείνη, έτσι μόνο θα τον εμπιστευθεί ξανά. Ο Ταρίκ πιστεύει πως θα του ζητήσει κάτι πολύ σπουδαίο αλλά η Ράνα του ζητάει απλά να δειπνήσουν μαζί. Ο Ταρίκ κάνει αμέσως κράτηση σε ένα καλό εστιατόριο. Λίγο αργότερα τον καλεί η Χουμεϊρά και του προτείνει να δειπνήσουν μαζί αλλά ο Ταρίκ της λέει πως έχει δουλειά και θα το κανονίσουν ένα άλλο βράδυ. Η Χουμεϊρά απογοητεύεται. Η Παρλά κάνει έκπληξη στον Κερέμ και εμφανίζεται στο γραφείο του με μια πίτσα. Τώρα που η Ρεϊχάν έφυγε πιστεύει πως έχει την ευκαιρία να κερδίσει την καρδιά του Κερέμ. Ο Κερέμ αυτή τη φορά είναι πιο φιλικός μαζί της…

Ελίφ Επεισόδιο 757 – 4ος κύκλος

Παρασκευή 15/1/21.

Η Μπιρτσέ δουλεύει στο γραφείο του Γιουνούς αλλά εκείνος δείχνει εκνευρισμένος με κάποιες καθημερινές της, χαριτωμένες συνήθειες και της κάνει συνεχώς παρατηρήσεις. Ο Κερέμ κανονίζει μια συνάντηση και η Φιλίζ ενημερώνει τον Ταρίκ, ο οποίος εκνευρίζεται. Ο μεγαλύτερος του φόβος είναι ο ρόλος που θα αναλάβει ο Κερέμ στην εταιρία. Φοβάται πως ο Κερέμ θα αναλάβει την ηγεσία της εταιρίας. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο γραφείο του Κερέμ και του ζητάει να κανονίζει τις συναντήσεις αφού τον συμβουλεύεται πρώτα. Ο Κερέμ ξαφνιάζεται από τη συμπεριφορά του αλλά του απαντάει ψύχραιμα πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Η Χουμεϊρά αρχίζει να υποψιάζεται τον άντρα της ξανά.

Elif Χουμειρά

Ο Ταρίκ έχει καταλάβει πως η Χουμεϊρά τον υποψιάζεται και ακυρώνει το δείπνο του με τη Ράνα. Η Μελέκ βρίσκει μια κούκλα στα σκουπίδια και μέσα στην τρέλα της πιστεύει πως ανήκει στην Ελίφ. Η Ελίφ σκέφτεται συνεχώς τη μητέρα της. Θυμάται τη μητέρα της, τη Ζεϊνέπ, τον Σελίμ και όλη την οικογένειά της. Ο Βεϊσέλ λαμβάνει γράμμα από τον Σελίμ, που βρίσκεται στις ΗΠΑ και του λέει πως συνεχίζει τις θεραπείες του και πως ελπίζει να γίνει καλά και να επιστρέψουν. Επίσης του γράφει πως πιστεύει ότι η Ελίφ είναι ζωντανή. Ο Ταρίκ συναντάει τους άντρες του στο γκαράζ της εταιρίας και τον ενημερώνουν πως δεν υπάρχει κανένα ίχνος της Ελίφ. Ο Ταρίκ τα βάζει μαζί τους και ο Κερέμ τους ακούει να τσακώνονται και το βρίσκει παράξενο. Ρωτάει τον Ταρίκ τι συμβαίνει και εκείνος του λέει μια δικαιολογία.

Ο Κερέμ έχει υποψίες για το περιστατικό αλλά ο Ταρίκ καταφέρνει να διαχειριστεί την κατάσταση. Καθώς μιλάνε η Βιλντάν τηλεφωνεί στον Ταρίκ αλλά εκείνος δεν απαντάει. Η Βιλντάν όμως επιμένει και ο Κερέμ υποψιάζεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Δεν ρωτάει τίποτα και φεύγει από το γκαράζ με πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Η Ελίφ ζωγραφίζει την οικογένειά της και η Βιλντάν βλέπει τη ζωγραφιά και την κρατάει ως το πρώτο στοιχείο για την άγνωστη ιστορία της Ελίφ, που θέλει να μάθει…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκλειστικό Elif - Τουλάϊ και Βεϊσέλ βρίσκουν την Μελέκ

Elif: Παραλίγο συνάντηση "βόμβα" ανάμεσα σε Μελέκ και Ελίφ

TAGS
Share