Αγγελική (9/2): Η Τζένη κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην Αγγελική

Την παρακολουθεί και ο Στέφανος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγγελική (9/2): Η Τζένη κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην Αγγελική

Πανικός αναμένεται να επικρατήσει και στο αποψινό (9/2) επεισόδιο της νέας επιτυχημένης σειράς του ALPHA «Αγγελική», μιας και η Τζένη δεν θα διστάσει να κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην Αγγελική για τη σχέση που έχει με τη Δανάη.

Αυτά θα δούμε απόψε στην «Αγγελική»

Τρίτη 09 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 80

Όταν ο Μιχάλης βοηθάει την Ελένη και αποτρέπει την επίθεση του Δημήτρη εναντίον της, η Ελένη τον αναγνωρίζει από το τραπέζι των Αργυρών. Οι δυο τους έρχονται πιο κοντά και κανονίζουν να ξαναβρεθούν. Όταν ξαναβρίσκονται, η Ελένη τού εκμυστηρεύεται ότι είναι κόρη του Αργυρού.

Αγγελική (9/2)

Ο Μιχάλης δέχεται επίσκεψη από την Ελευθερία, τη γυναίκα που θα ρωτούσε να μάθει για τον Παναγιώτη, και του λέει ότι ο Παναγιώτης τελικά δεν πήγε ποτέ στην αδερφή του. Ανησυχεί για το χειρότερο. Ο Νικόλας φεύγει από το κτήμα και πάει στο κέντρο αποτοξίνωσης. Η Τζένη κάνει μια άσχημη σκηνή ζηλοτυπίας στην Αγγελική για τη σχέση της με την Δανάη, την οποία ακούει και ο Στέφανος. Ο Παύλος απαντάει το κινητό της Σοφίας, όταν καλεί το αφεντικό της, και η Σοφία συγκρούεται με τον Παύλο, καθώς πιστεύει ότι την εξέθεσε.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις εξελίξεις από όλα τα επεισόδια της εβδομάδας.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της «Αγγελικής» (10/2)

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου– Επεισόδιο 81

Ο Μάκης και η Αγγελική ανησυχούν ότι θα βρεθούν μπλεγμένοι στον θάνατο του Τολέγα. Η Τζένη πέφτει στο κρεβάτι με τον Παύλο. Η Κατερίνα, άθελα της, φουντώνει κι άλλο την οργή του Δημήτρη για τον Μιχάλη. Η Σοφία μαθαίνει για τον θάνατο του Τολέγα και ανησυχεί για τον Παύλο.

Αγγελική 08-11/2 επεισόδια

Ο Στέφανος ρωτάει την Αγγελική για το παιδί που έχασε. Η Αθηνά μαθαίνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ο Παύλος ζητάει από το Στέφανο το μερίδιό του από την επιχείρηση. Η Σοφία υποψιάζεται ότι ο Παύλος την απατάει. Η Τζένη παραδέχεται στον Στέφανο ότι ζηλεύει την Αγγελική και εκείνος υποπτεύεται ότι η Τζένη έχει εραστή. Ο Δημήτρης βρίσκει την ευκαιρία να κάνει κακό στον Μιχάλη και δεν την αφήνει ανεκμετάλλευτη.