Άγριες Μέλισσες 15/2: Ο Μιλτιάδης κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να απελευθερωθεί απ’ τον Γιάννο

Πριν φτιάξει τη νέα του ζωή με τη Βιολέτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες 15/2: Ο Μιλτιάδης κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να απελευθερωθεί απ’ τον Γιάννο

Η νέα εβδομάδα ξεκινάει με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο Άγριων Μελισσών. Σήμερα 15/2 μια γυναίκα θα καταφέρει να φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Σεβαστών...

Το σημερινό 15/2 Επεισόδιο (92) των Άγριων Μελισσών

Θα καταφέρει ο Μάνος Βόσκαρης να γλυτώσει από τα χέρια του Θανάση; Η Ασημίνα έχει υποψίες πως κάποιος άντρας μπήκε στη ζωή της μικρής της αδερφής κι αποφασίζει να το ψάξει. Με την αποκάλυψη της Δρόσως χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Ανέτ ανακαλύπτει πως ο Σωκράτης συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Δούκα κι αποφασίζει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Η μέρα για την υπογραφή της συμφωνίας του Ιγνατιάδη με τον Συνεταιρισμό, φτάνει.

Θα καταφέρει ο Δούκας να τα πάρει όλα στα χέρια του; Ο Μιλτιάδης κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να απελευθερωθεί απ’ τον Γιάννο, πριν φτιάξει τη νέα του ζωή με τη Βιολέτα. Το αναίσθητο σώμα μιας γυναίκας θα ταράξει συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Το τέλος της Ανέτ

Άγριες Μέλισσες Ανετ τέλος

Η καρδιά της, όσο καλή κι αν ήταν, τελικά θα την προδώσει κάπου στα τελευταία επεισόδια της σειράς. Η τιμωρία του γιου της για εγκλήματα που διέπραξε (αν και θα τον δούμε να μετανιώνει για σχεδόν όλα και να ζητάει συγχώρεση) θα είναι και η αιτία που θα επιβαρύνει την ήδη ευάλωτη υγεία της. Ομως το «αντίο» της θα είναι και για εκείνη λυτρωτικό, καθώς θα φύγει περήφανη που το παιδί της, έστω και την τελευταία στιγμή, κατάφερε να καταλάβει τι είναι το σωστό και τι το λάθος!

Οι υπόλοιπες γυναίκες του Διαφανίου

Ευτυχισμένο θα είναι το τέλος και για μερικές από τις άλλες πρωταγωνίστριες του Διαφανίου, όπως η Ουρανία, η οποία μπορεί να περνάει κρίση στον γάμο της με τον Κυριάκο, αλλά αυτοί οι δύο δεν μπορούν να ζήσουν χώρια ούτε στιγμή!

Ακόμη μια γυναίκα που θα καταφέρει να βρει την ευτυχία είναι η Βιολέτα καθώς ο Μιλτιάδης θα γίνει ακόμα καλύτερα στην υγεία του και μάλιστα μαζί θα υιοθετήσουν κι ένα ορφανό 13χρονο παιδί, τον Ευτύχη, που θα βρεθεί τυχαία στο Διαφάνι ερχόμενο από την Κωνσταντινούπολη μετά τους τελευταίους διωγμούς. Τέλος, η Ρίζω θα μείνει τελικά με τον Προύσαλη (εξέλιξη που την έχει ζητήσει κυρίως το κοινό)!