Αγγελική 15/1: Η μητέρα της Αγγελικής πεθαίνει μετά από ένα σοβαρό έμφραγμα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αγγελική 15/1: Η μητέρα της Αγγελικής πεθαίνει μετά από ένα σοβαρό έμφραγμα

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο της Αγγελικής, καθώς η μητέρα της πεθαίνει μετά από ένα σοβαρό έμφραγμα.

Επεισόδιο 83 - Δευτέρα 15/2

Στο νοσοκομείο, η Τζένη προσπαθεί να παρηγορήσει τον Παύλο για τον Δημήτρη κι όταν πάει να τον φιλήσει την σπρώχνει. Ο γιατρός Ιορδανίδης παρηγορεί την Αθηνά και του εκφράζει τον πόνο της, τον φόβο της και την πίκρα της επειδή την τελευταία φορά που μίλησε με τον γιο της τσακώθηκαν. Η Κατερίνα λέει στην Αθηνά ότι ο Δημήτρης της ζήτησε να παντρευτούν κι αυτή δέχτηκε.

Η Αθηνά της λέει ότι δεν πρέπει να είναι μαζί αυτοί οι δύο και οι δύο γυναίκες μαλώνουν. Ο Παύλος λέει στη Σοφία ότι την έχει ανάγκη, πως αυτή και τα παιδιά είναι ό,τι πιο σπουδαίο έχει και ότι την αγαπάει πιο πολύ απ’ την ζωή του.

Η Ελένη μιλάει με τον άγνωστο άντρα στο τηλέφωνο και του λέει ότι θα κάνει τον Μιχάλη να την θέλει για να τον έχει από κοντά. Η Αγγελική τηλεφωνεί στη μητέρα της, δεν την βρίσκει και της αφήνει μήνυμα. Κλαίει και της λέει ότι νιώθει άσχημα που άφησε να συμβεί αυτό στον Δημήτρη και που τώρα όλοι υποφέρουν.

Ο γιατρός του Δημήτρη ενημερώνει την οικογένεια ότι διέφυγε τον κίνδυνο. Η Όλγα ενημερώνει τον Στέφανο ότι ψάχνανε την Αγγελική επειδή κάτι συνέβη στη μητέρα της και την πάνε στο νοσοκομείο. Ο Στέφανος το λέει στην Αγγελική και φεύγουν μαζί για να πάνε να τη βρουν.

Η Τζένη τηλεφωνεί στον Παύλο και του λέει πως αν της ζητήσει να φύγουν μαζί, αυτή θα το κάνει και του το κλείνει. Η Αγγελική και ο Στέφανος φτάνουν στο νοσοκομείο και ο γιατρός την ενημερώνει ότι η μητέρα της πέθανε μετά από σοβαρό έμφραγμα. Δείτε εδώ τις αποκαλύψεις που έκανε η Μαίρη Μηνά για τον ρόλο της Αγγελικής.

Αγγελική 15/1

Τι θα δούμε αύριο Τρίτη 15/2 στην Αγγελική

Ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι σε καροτσάκι, βαριά τραυματισμένος και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η Ελένη και ο Μιχάλης κάνουν βόλτα και τον ενημερώνει ότι ο Στέφανος δέχτηκε να κάνουν τεστ DNA. Ο Μιχάλης την προειδοποιεί και της λέει ότι οι Αργυροί είναι επικίνδυνοι άνθρωποι και να φύγει μακριά. Η Ελένη του λέει ότι από τότε που τον γνώρισε αισθάνεται πιο δυνατή και τον φιλάει τρυφερά στο μάγουλο.

Η Κατερίνα πάει στο σπίτι των Αργυρών να δει τον Δημήτρη και η Όλγα την διώχνει λέγοντάς της ότι δεν θέλει να δει κανέναν. Ο Μιχάλης προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Αγγελική για την μητέρα της και της λέει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να φύγει. Στο μεσημεριανό συζητάνε για τον επικείμενο θρησκευτικό γάμο της Τζένης και του Στέφανου σε λίγες μέρες και η Αγγελική τα ακούει και μαραζώνει.

Αγγελική  νέα επεισόδια

Η Αγγελική έχει flashback από την ημέρα της κηδείας της μητέρας της με τον Στέφανο να είναι δίπλα της και να την στηρίζει. Η Αγγελική του είπε ότι πλέον νιώθει τελείως μόνη και ο Στέφανος της είπε ότι έχει αυτόν και ότι την αγαπάει. Ο Παύλος προσπαθεί να κάνει τον Δημήτρη να παραδεχτεί ότι δεν ήταν ατύχημα αυτό που συνέβη και ότι του την είχε στημένη ο Μιχάλης.

Ο Μιχάλης λέει στη Λένα ότι έχει κουραστεί και σκέφτεται να παραιτηθεί και να φύγει. Της λέει να φύγουν όλοι μαζί και να κάνουν μια νέα αρχή. Η Λένα τον ρωτάει αν έκλεισε αυτός τον Δημήτρη στον στάβλο με το άλογο.