Masterchef 5 highlights 15/2: Οι πρώτες εντάσεις, οι κλίκες και η συγκινητική κίνηση του Κουτσόπουλου

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 highlights 15/2: Οι πρώτες εντάσεις, οι κλίκες και η συγκινητική κίνηση του Κουτσόπουλου

Χθες το βράδυ (15/2) παρακολουθήσαμε ένα επεισόδιο του Masterchef γεμάτο εντάσεις και ανατροπές και μάλιστα ξεκίνησαν κιόλας οι πρώτες κόντρες και κλίκες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά όσα όλα έγιναν χθες ενώ μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ και να μάθετε καλύτερα τον κάθε παίκτη.

Αυτά είναι τα 15/2 highlights του MasterChef 5

Ξεκίνησαν οι εντάσεις στο σπίτι - «Δεν κοιμήθηκα γιατί έκαναν θόρυβο»

Με εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 μια και από το πρώτο κιόλας βράδυ, υπήρξαν εντάσεις. Συγκεκριμένα, η Ηρώ παραπονέθηκε πως δεν μπορούσε να κοιμηθεί αφού τα αγόρια έκαναν πολλή φασαρία.

Οι παίκτες βρίσκονται στις πρώτες τους μέρες στο σπίτι και καθένας επιχειρεί να μάθει τις συνήθειες του άλλου. Το σίγουρο είναι, φυσικά, ότι θα υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις, κάτι που είδαμε… με το καλημέρα, αφού η Ηρώ, η οποία ήταν από τους πρώτους παίκτες που πήραν ποδιά για το σπίτι, ήταν εκνευρισμένη με τα αγόρια του ριάλιτι μαγειρικής.

Ηρώ Περουλάκη MasterChef

Συγκεκριμένα, διαμαρτυρήθηκε έντονα στην κάμερα λέγοντας, ότι έκαναν πολλή φασαρία και δεν την άφηναν να κοιμηθεί, γεγονός που την έφερε έξω φρενών, αν και δεν φρόντισε να τους το πει προσωπικά.

Συγκίνησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Αφιέρωσε το Mystery Box στον 8χρονο Θάνο

Οι δοκιμασίες για τους 24 παίκτες του MasterChef ξεκίνησαν σήμερα με το Mystery Box, το οποίο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως ήταν αφιερωμένο στον 8χρονο Θάνο, ένα παιδάκι από το Make a Wish που είπε στους κριτές πως το αγαπημένο του πιάτο είναι τα σαλιγκάρια.

Ο γνωστός σεφ, μαζί με τους Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη, υποδέχθηκε τους παίκτες στο ριάλιτι μαγειρικής και, λίγο πριν ανοίξουν τα κουτιά τους, ανέφερε πως το Mystery Box αφιερώνεται στον νεαρό μαχητή της ζωής, αν και πριν καν προλάβει να γίνει αυτό ξεκίνησαν οι εντάσεις στο σπίτι.

MasterChef Κουτσόπουλος

Το παιδί αυτό δίνει τη δική του «μάχη» και συνομίλησε με τον Κουτσόπουλο, αποκαλύπτοντάς του πως αγαπημένο του υλικό είναι τα σαλιγκάρια. Για να τον τιμήσουν, λοιπόν, οι κριτές έβαλαν αυτό το υλικό στα τρία προς επιλογή των παικτών, μαζί με τα βατραχοπόδαρα και το χέλι.

Παύλος: «Θα έλεγα ότι έχουν κάνει μία κλίκα»

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να μπουν στο MasterChef οι παίκτες και ήδη πρόλαβαν να δημιουργηθούν τα πρώτα πηγαδάκια. Ο Παύλος μίλησε στις κάμερες για «τοξικούς» συμπαίκτες ενώ έδωσε και την πρώτη κλίκα που έχει δημιουργηθεί.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης αναφέρθηκε σε τρία πρόσωπα που έχουν κάνει τη δική τους παρέα και λειτουργούν ως «κλίκα».

Ο Παύλος μίλησε για τον Διονύση, τον Ιωάννη - δείτε εδώ το βιογραφικό του - αλλά και τον Πάνο, ο οποίος ήταν ένας παίκτης που ξεχώρισε μέσα στην κουζίνα μιας και έκανε τον περισσότερο «ντόρο» από τους συμπαίκτες του.

MasterChef κλίκες

«Θεωρώ ότι υπάρχουν τοξικοί συμπαίκτες. Ο Διονύσης, ο Πάνος και ο Ιωάννης είναι αρκετά κοντά, μένουν στο ίδιο δωμάτιο. Θα την έλεγες και «κλίκα», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος.

Βγήκαν τα πρώτα «μαχαίρια» - «Στην τρίτη "καίγεσαι"»

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στην κουζίνα του MasterChef, αφού δύο ακόμη μάγειρες φαίνεται να μην τα πηγαίνουν πολύ καλά, με τη Μαρίνα και τον Στέφανο να μην έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια μεταξύ τους.

Η μία εκ των γυναικών, που συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό, δε δίστασε να βγάλει… νύχια στη διάρκεια του πρώτου Mystery Box, το οποίο αφιερώθηκε στον 8χρονο Θάνο, με μύδρους εναντίον του συμπαίκτη της και παραδεχόμενη, ότι είναι λογικό να υπάρχουν και συγκρούσεις.

MasterChef  Στέφανος

Το μικρό της «ξέσπασμα» ήρθε με αφορμή κάτι, που είπε ο Στέφανος, τονίζοντας μπροστά στην κάμερα πως «σου δίνω αυτή την ευκαιρία και ίσως μια δεύτερη, στην τρίτη καίγεσαι». Κάπως έτσι, διαπιστώνουμε άλλη μια μαγειρική κόντρα για φέτος στο ριάλιτι.

Ξεκίνησαν οι βαριές κουβέντες - «Να φύγει μην τον κάνω μπαούλο»

Μπορεί οι 24 παίκτες του MasterChef να βρίσκονται μόνο μία μέρα μέσα στο σπίτι ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι εντάσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Μάλιστα, στο σημερινό επεισόδιο ακούστηκαν και αρκετά βαριές κουβέντες από τον Ιωάννη Αυλωνίτη.

Συγκεκριμένα, στο στόχαστρό του βρέθηκε ο Στέφανος, τον οποίο έκραξε και η Μαρίνα. Ο Ιωάννης τον κοίταξε στραβά και αμέσως σχολίασε μόλις τον είδε να πηγαίνει προς το μέρος των κριτών.

Την ώρα που οι κριτές δοκίμαζαν το πιάτο του, ακούγεται να λέει στο βάθος του πλατό: «Να φύγει από ‘κει πέρα γιατί βλέπω να τον κάνω μπαούλο. Και μη μου το παίζει εμένα φουσκωτός».

Masterchef Ιωάννης Αυλωνίτης