Έξαψη (23/2): Η απόδραση του Μπαρδάκα αναστατώνει τον Αλέξανδρο και την Κλαίρη

Μια κρυμμένη αλήθεια έρχεται στο φως για να ταρακουνήσει τον Κωστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαψη (23/2): Η απόδραση του Μπαρδάκα αναστατώνει τον Αλέξανδρο και την Κλαίρη

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (23/2) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Έξαψη μιας και η Κλαίρη με τον Αλέξανδρο θα θορυβηθούν πολύ από την ξαφνική απόδραση του Μπαρδάκα.

Αυτά θα δούμε απόψε (23/2) στην Έξαψη

Η συνάντηση του Αλέξανδρου και της Κλαίρης είναι πιο ηλεκτρισμένη από ποτέ.

Η Βίκυ ξυπνά, χωρίς να έχει καμία μνήμη γύρω από τα γεγονότα της προηγούμενης νύχτας. Η απόδραση του Μπαρδάκα αναστατώνει τον Αλέξανδρο και την Κλαίρη. Ο Μηνάς διαβάλει τον Κωστή στη Μαρίνα.

Έξαψη (23/2)

Η Εβίτα δεν σταματά να υποψιάζεται τον Αλέξανδρο. Ο Γιάννος βρίσκει παρηγοριά στη Βάλια. Ο Τζώρτζης δέχεται μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη στη φυλακή. Μια κρυμμένη αλήθεια έρχεται στο φως για να ταρακουνήσει τον Κωστή.

Έξαψη: Η Μαρίνα σε θανάσιμο κίνδυνο - Κόβουν τα φρένα στο αυτοκίνητο

Στην σειρά Έξαψη, την ώρα που η Μαρίνα πιστεύει πως ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να σκοτώσει την αδελφή της είναι στη φυλακή, μια νέα προσπάθεια δολοφονίας εναντίον της Βίκυς θα εγείρει νέα ερωτήματα.

Η ψυχική κατάσταση της Βίκυς χειροτερεύει καθώς παθαίνει τη μια κρίση μετά την άλλη. Κανείς δεν γνωρίζει ότι κάποιος της αλλάζει τη φαρμακευτική της αγωγή και αντί για βιταμίνες παίρνει ισχυρά ηρεμιστικά, με αποτέλεσμα η υγεία της να δυσχεραίνει. Κανείς επίσης δεν ξέρει τι ρόλο παίζει ο Πέτρος Βέργος.

Ως διευθυντής του ΚΕΦΙΑΠ Ναυπλίου, έχει αναλάβει προσωπικά την επίβλεψη και την αποθεραπεία της Βίκυς. Ως προσωπικός γιατρός της έρχεται αρκετά κοντά της, αλλά η μυστική συναναστροφή του με τον Τζώρτζη, εγείρει ερωτηματικά για τις προθέσεις του και την υποψία ότι εκείνος ίσως να είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση.

Η Βίκυ έχει κενά μνήμης και δεν θυμάται πώς συνέβη το ατύχημά της και ποιος θέλει να της κάνει κακό. Η ζωή της βρίσκεται και πάλι σε κίνδυνο. Ενα γεγονός θα επιβεβαιώσει ότι δεν έχουν τελειώσει όλα και πως συνεχίζει να είναι στο στόχαστρο του δολοφόνου της. Αυτή τη φορά όμως στη θέση της θα κινδυνεύσει η αδελφή της Μαρίνα. Ενώ, για την Βίκυ εμφανίζεται μια νέα τραγωδία.

Έξαψη Αξιώτης Βίκυ

Η Μαρίνα παίρνει το αυτοκίνητο της Βίκυς. Ομως αυτό που δεν γνωρίζει είναι πως τα φρένα είναι πειραγμένα. Στόχος δεν είναι η ίδια αλλά η αδελφή της. Φαίνεται πως κάποιος τη θέλει νεκρή οπωσδήποτε. Η Μαρίνα διαπιστώνει καθ’ οδόν πώς τα φρένα δεν πιάνουν.

Ο πανικός της είναι μεγάλος. Στην προσπάθειά της να σταματήσει το όχημα τρακάρει αλλά ευτυχώς βγαίνει αλώβητη από το ατύχημα. Ομως πλέον ξέρει πως η Βίκυ κινδυνεύει και δεν θα ησυχάσει αν δεν βρει τον δολοφόνο. Υποψιάζεται ότι αυτός που κινεί τα νήματα μέσα από τη φυλακή είναι ο Τζώρτζης Αξιώτης. Μόνο που αυτή της τη θεωρία πλέον θα την καταρρίψουν τα ίδια τα γεγονότα.

Η Βίκυ βρίσκει ένα παλιό γράμμα της μητέρας της που της αποκάλυπτε την πραγματική ταυτότητα του Αξιώτη. Δεν γνωρίζει πως ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται φυλακή ούτε για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της.

Οταν τον βλέπει στην τηλεόραση, ρωτάει τη Μαρίνα: «Γιατί είναι στη φυλακή; Γιατί τον κατηγορούν;». «Είναι ο άνθρωπος που προσπάθησε να σε σκοτώσει», της απαντάει. Κι εκεί η Βίκυ παθαίνει μια έκλαμψη και λέει αυθόρμητα: «Ποιος να θέλει να με σκοτώσει; Ο πατέρας μου;». Η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια.

TV Ρεπορτάζ - Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη