Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αγγελική (23/2): Ο Στέφανος ζητάει από την Τζένη να χωρίσουν

Τον παρακαλεί για μία ακόμα ευκαιρία

Αγγελική (23/2): Ο Στέφανος ζητάει από την Τζένη να χωρίσουν
TV24 23.02.2021 11:08
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο (23/2) της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Αγγελική μιας και ο Στέφανος θα ζητήσει από την Τζένη να χωρίσουν πλέον οριστικά ωστόσο εκείνη θα τον παρακαλέσει για μία δεύτερη ευκαιρία.

Αυτά θα δούμε απόψε στην Αγγελική

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 88

Η Τζένη προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο ότι δεν θέλει να χωρίσουν. Τον ρωτάει αν θέλει να χωρίσουν εξαιτίας της Αγγελικής. Ο Στέφανος της λέει ότι θέλει να χωρίσουν γιατί η σχέση τους δεν λειτουργεί. Η Τζένη κλαίει και παρακαλάει για μια ευκαιρία. Ο Στέφανος υποκύπτει. Η Αγγελική λέει στον Μιχάλη ότι η Αθηνά δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει τον Δημήτρη γιατί μάλλον υποψιάζεται ότι θέλει να μιλήσει γι’ αυτά που έχει κάνει.

Ο Μιχάλης της λέει ότι δεν θα αλλάξει κάτι αυτό, αφού τους έχει ήδη καταστρέψει. Ο Μιχάλης της λέει ότι θέλει την ζωή του πίσω κι εύχεται να μην είχε μάθει τίποτα. Ο Δημήτρης λέει στην Αγγελική ότι έχει κάνει πολλά και άσχημα και θέλει να τα πει κάπου να τα βγάλει από πάνω του. Της λέει ότι έχει σκοτώσει και τότε τους διακόπτει η Αθηνά και την διώχνει.

Αγγελική (23/2)

Η Αθηνά ρωτάει τον Δημήτρη αν της είπε κάτι κι αυτός το αρνείται. Η Αθηνά απειλεί την Αγγελική ότι αν ξαναπάει στο δωμάτιο του Δημήτρη θα φύγει απ’ το σπίτι. Ο Νικόλας επιστρέφει στο σπίτι με άδεια απ’ την απεξάρτηση και λέει ότι αν δείξει καλή διαγωγή θα επιστρέψει μόνιμα και θα πηγαίνει στο κέντρο για συνεδρίες και υποστήριξη. Ο Παύλος αποκαλύπτει στην Τζένη ότι η Σοφία είναι έγκυος και αν και το αρνείται, είναι σίγουρος ότι το μωρό είναι του δικηγόρου.

Της λέει ότι διέλυσε τη ζωή του, ότι επιτέθηκε στην Ιωάννα και η Σοφία τον έδιωξε. Η Τζένη του λέει ότι του αξίζει ό,τι του συμβαίνει και του παραχωρεί το σπίτι της για μια βραδιά. Ο Νικόλας επισκέπτεται τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης του ζητάει συγγνώμη για την συμπεριφορά του και του λέει ότι δεν είναι καλά.

Ο Νικόλας του αποκαλύπτει ότι μίλησε γι αυτό που έκαναν σε έναν ψυχίατρο και από τότε είναι πολύ καλύτερα. Ο Δημήτρης του αποκαλύπτει ότι έχει σκοτώσει πάνω από μια φορά. Ο ντετέκτιβ της Τζένης την καλεί και της αποκαλύπτει ότι το μωρό της Αγγελικής δεν πέθανε. Η Τζένη λέει στην Αγγελική τι έμαθε, νομίζοντας ότι η Αγγελική της είπε ψέματα - Μη χάσετε τις εξελίξεις από όλα τα επεισόδια της εβδομάδας.

Τι θα δούμε στο αυριανό (24/2) επεισόδιο της Αγγελικής

Μετά την αποκάλυψη της Τζένης, η Αγγελική επικοινωνεί με τον ντετέκτιβ για να μάθει αν είναι όντως αλήθεια το ότι το μωρό που γέννησε δεν ήταν νεκρό. Την ίδια στιγμή ο Μιχάλης μετά από έναν καβγά με τον Αποστόλη, καταλήγει να του πει την αλήθεια για την ταυτότητα της Αγγελικής.

Ο Νικόλας μιλάει στην Αθηνά για τα όσα προσπάθησε να του εξομολογηθεί ο Δημήτρης στο δωμάτιό του, πράγμα που την αναγκάζει να πάρει ακόμα πιο δραστικά μέτρα για την απομόνωσή του. Τέλος, η Σοφία περνάει ένα βράδυ στην πόλη με τον Ανδρέα, το αφεντικό της, καταφέρνοντας για πρώτη φορά να δει πως θα ήταν η ζωή της χωρίς τον Παύλο. Σε μια κρίση θυμού, ο Παύλος εμφανίζεται στο οικογενειακό τραπέζι στο σπίτι των Αργυρών απειλώντας να αποκαλύψει τα πάντα. Δείτε εδώ στο μεταξύ και μια έκτακτη ανακοίνωση για την σειρά!

Αγγελική 22-24/2

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγγελική mega spoiler: Σοκ! Ο Μιχάλης είναι παιδί του..

Ραγδαίες αλλαγές στον ALPHAtv - Τι συμβαίνει με τη σειρά Αγγελική

Share