Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5 spoiler: Αυτή είναι η δεκάδα του τελικού

Αποχωρεί ο Ιωάννης!

MasterChef 5 spoiler: Αυτή είναι η δεκάδα του τελικού
TV24 03.03.2021 14:30
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ένα απίστευτο spoiler για το MasterChef 5, μας έδωσε η εκπομπή Ευτυχείτε. Το πρώτο είναι πως ο Ιωάννης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, αφού θα πάρει την χειρότερη βαθμολογία από τους κριτές και το δεύτερο είναι η δεκάδα του τελικού.

Η Έλενα Πολυκάρπου ήταν έξω από το σπίτι του ριάλιτι και αποκάλυψε πως τα γυρίσματα βρίσκονται ήδη δύο μήνες μπροστά. Επιβεβαίωσε ότι ο Κωστής ξαναμπαίνει στο ριάλιτι αλλά θα αποχωρήσει ξανά μετά από δοκιμασία με τον Διονύση και τον Ιωάννη.

MasterChef 5 spoiler

Από την άλλη ο Ιωάννης φεύγει στο γύρισμα της Δευτέρας μετά από μια δοκιμασία στην οποία πήρε τους χειρότερους βαθμούς, μεταξύ αυτών τρία τεσσάρια και ένα τριάρι.

Ενώ, η δεκάδα του τελικού είναι: Διονύσης, Σκορδάκης Τζαμαλής, Παύλος, Χίλας Τζιοβάνι, Ανούς, Λία, Μαργαρίτα και Μαρία.

Τι θα δούμε απόψε στο MasterChef;

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Για αυτό το λόγο αποχώρησε οικειοθελώς από το MasterChef 5 o Πάνος Ράπτης

Ο Πάνος Ράπτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου, όπου αναφέρθηκε στο MasterChef 5 και στην αποχώρηση του από το παιχνίδι η οποία έγινε οικειοθελώς.

Ο πρώην παίκτης μίλησε για το μαγειρικό του “ταξίδι”, αλλά και για την απόφασή του να φύγει έτσι ξαφνικά από το ριάλιτι.

«Ο λόγος που αποχώρησα από το παιχνίδι είναι ότι μέσα μου δεν αισθανόμουν αυτό που αισθάνθηκα στην αρχή, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Επειδή δεν ήθελα να αλλοιωθεί η εικόνα μου και να αλλάξει ο χαρακτήρας μου, πήρα αυτή την απόφαση. Είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέζομαι», είπε αρχικά ο Πάνος Ράπτης.

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ φίλους μου τον Ιωάννη και τον Διονύση. Όμως, ο χρόνος θα δείξει. Δεν ταίριαζα με όλα τα παιδιά του διαγωνισμού. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ και αποχώρησα. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου μέσα στον διαγωνισμό. Στην τελική τετράδα βλέπω τη Μαργαρίτα, τον Διονύση, τον Ιωάννη και τον Νίκο Σκορδάκη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasteCherf 5: «Γλέντι» με την αποχώρηση του Πάνου - «Έπρεπε να πάρεις και το παρεάκι σου μαζί»

MasterChef 5 - highlights 2/3: Η κάρτα ασυλίας και η αποχώρηση

Share