MasterChef 5: Οι Κόκκινοι νίκησαν την ομαδική δοκιμασία

Θα απολαύσουν το έπαθλο με τον Γιάννη Αποστολάκη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Οι Κόκκινοι νίκησαν την ομαδική δοκιμασία

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που επιτέλους κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην ομαδική δοκιμασία, μιας και επικράτησαν επί των Μπλε με 5-4, με την Κωνσταντίνα και το γλυκό της να ξεχωρίζει παρά το χαμό που δημιουργήθηκε.

Οι Κόκκινοι, μετά τους νέους παίκτες που απέκτησαν, κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη σε μία αρκετά απαιτητική ομαδική δοκιμασία.

MasterChef 5 Κόκκινοι ομαδική δοκιμασία

Έτσι, θα συναντήσουν τον Γιάννη Αποστολάκη και θα απολαύσουν ένα υπέροχο δείπνο, ενώ την ίδια στιγμή οι Μπλε θα διαγωνιστούν για την ατομική ασυλία.

Η νίκη των Κόκκινων στο MasterChef

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Αυτή είναι η δεκάδα του τελικού

Ένα απίστευτο spoiler για το MasterChef 5, μας έδωσε η εκπομπή Ευτυχείτε. Το πρώτο είναι πως ο Ιωάννης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, αφού θα πάρει την χειρότερη βαθμολογία από τους κριτές και το δεύτερο είναι η δεκάδα του τελικού.

Η Έλενα Πολυκάρπου ήταν έξω από το σπίτι του ριάλιτι και αποκάλυψε πως τα γυρίσματα βρίσκονται ήδη δύο μήνες μπροστά. Επιβεβαίωσε ότι ο Κωστής ξαναμπαίνει στο ριάλιτι αλλά θα αποχωρήσει ξανά μετά από δοκιμασία με τον Διονύση και τον Ιωάννη.

MasterChef 5 spoiler

Από την άλλη ο Ιωάννης φεύγει στο γύρισμα της Δευτέρας μετά από μια δοκιμασία στην οποία πήρε τους χειρότερους βαθμούς, μεταξύ αυτών τρία τεσσάρια και ένα τριάρι.

Ενώ, η δεκάδα του τελικού είναι: Διονύσης, Σκορδάκης Τζαμαλής, Παύλος, Χίλας Τζιοβάνι, Ανούς, Λία, Μαργαρίτα και Μαρία.

Τι θα δούμε απόψε στο MasterChef;