MasterChef 5 highlights 15/3: Το απίστευτο σκηνικό με τους κριτές και η νικήτρια του Mystery Box

Δυναμικά ξεκίνησε η εβδομάδα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 5 highlights 15/3: Το απίστευτο σκηνικό με τους κριτές και η νικήτρια του Mystery Box

Χαμός και στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, του πρώτο γι' αυτή την εβδομάδα! Παρεξηγήσεις, φωνές και τσακωμοί δεν έλειψαν εννοείται...

Τα highlights του χθεσινού 15/3 επεισοδίου MasterChef

«Η Κωνσταντίνα είναι τραγική.. έχει αλλάξει 15 προσωπικότητες»

Το νέο επεισόδιο του Mastechef ξεκίνησε με τον Στέφανο για ακόμη μια φορά τα ρίχνει τα καρφιά του και να τα βάζει με την Κωνσταντίνα.

Ο Στέφανος έχει δείξει αρκετές φορές την εμπάθεια του προς συγκεκριμένους παίκτες και η αλήθεια είναι πως η Κωνσταντίνα είναι μια από αυτές, το ίδιο και για τον κόσμο του twitter.

Το γράμμα του Κωστή Αλεξάκη έφερε αρκετές αντιδράσεις και στάθηκε αφορμή να προχωρήσουν οι παίκτες σε αρκετές αποκαλύψεις και δηλώσεις. Μια από αυτές ήταν του Στέφανου, ο οποίος επιτέθηκε στην Κωνσταντίνα, κατηγορώντας την πως είναι.. τραγική και πως έχει αλλάξει μέσα στο παιχνίδι 15 προσωπικότητες!

Masterchef 5 - Στέφανος για Κωνσταντίνα

Ξεκαρδίστηκαν οι κριτές - Τους έπιασε νευρικό γέλιο

Νευρικό γέλιο έπιασε την κριτική επιτροπή την ώρα που δοκίμαζαν τα πιάτα των διαγωνιζόμενων στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος -ο οποίος είχε και ένα ξεκαρδιστικό ατύχημα- αποτελούν μια από τις πιο διασκεδαστικές και ενωμένες κριτικές επιτροπές που έχουμε δει ποτέ σε ριάλιτι. Η σχέση που έχουν μεταξύ τους είναι άριστη και κρατάνε πολύ καλές επαφές και εκτός παιχνιδιού.

Για ακόμη μια φορά λοιπόν, οι κριτές λύθηκαν στα γέλια και το περίεργο μάλιστα είναι... ότι δεν υπήρχε καν λόγος! Οι διαγωνιζόμενοι ετοίμασαν το πιάτο τους και οι τρεις κριτές τα δοκίμαζαν ένα ένα ξεχωριστά.

Ώσπου κάποια στιγμή αρχίζουν να γελάνε και οι τρεις χωρίς σταματημό, με τον Σωτήρη Κοντιζά να πίνει νερό προκειμένου να του περάσει!

 Masterchef 5 ξεκαρδίστηκαν οι κριτές

«Ο Πάνος Ράπτης "κότεψε" για αυτό έφυγε»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Mastechef, η Κωνσταντίνα δεν άργησε να στάξει φαρμάκι και να αναφερθεί με άσχημο τρόπο στον Πάνο Ράπτη.

Ο Παύλος διάβασε το γράμμα του Κωστή που αποχώρησε από το παιχνίδι, κάτι που αποτέλεσε αφορμή να συζητηθεί η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου Ράπτη.

Η Κωνσταντίνα έτσι είπε πως.. κότεψε και για αυτό έφυγε από το παιχνίδι. Η δήλωση αυτή προκάλεσε φυσικά αντιδράσεις με τον Αντώνη να λέει: «Σταματάμε κάθε επαφή με αυτό το άτομο μέχρι να ζητήσει δημόσια συγγνώμη».

Masterchef 5 κωνσταντίνα για πάνο ράπτη

Η Κωνσταντίνα νίκησε το Mystery Box

Στην χθεσινή δοκιμασία, μερικοί παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν αλμυρό και άλλοι γλυκό πιάτο, και οι κριτές στο τέλος ξεχώρισαν τρεις προσπάθειες.

Από τους αυτούς η Κωνσταντίνα αναδείχτηκε η νικήτρια της δοκιμασίας, η οποία έφτιαξε γλυκό με τεράστια επιτυχία, μιας και είναι ζαχαροπλάστης.

Αμέσως μετά, οι τρεις κριτές της ανακοίνωσαν ότι θα έχει τρία πλεονεκτήματα. Πρώτον, θα επιλέξει τα συστατικά της σοκολάτας από την οποία θα εμπνευστούν οι διαγωνιζόμενοι για να φτιάξουν ένα γλυκό, δεύτερον θα αποφασίσει αν θα διαγωνιστεί ή όχι και τρίτο θα διαλέξει ποιοι συμπαίκτες της θα έχουν 30 και ποιοι 60 λεπτά στη διάθεσή τους.

Στο τέλος, η Κωνσταντίνα επέλεξε να μην διαγωνιστεί, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, ενώ στην αρχή του επεισοδίου βρέθηκε στο στόχαστρο του Στέφανου.