Έξαψη: Ο Γιάννος ξυπνά, χωρίς καμία μνήμη, στο σπίτι της Κλαίρης

Όσα θα δούμε απόψε 23/3 στην σειρά του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαψη: Ο Γιάννος ξυπνά, χωρίς καμία μνήμη, στο σπίτι της Κλαίρης

Στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του MEGA, Έξαψη θα παρακολουθήσουμε τον Γιάννη να ξυπνά χωρίς καμία μνήμη, στο σπίτι της Κλαίρης.

Όσα δούμε σήμερα στη σειρά του Mega, Έξαψη

Τρίτη 23 Μαρτίου - Επεισόδιο 35

Η Μαρίνα εκνευρίζεται όταν ο Σαμπάνης, με τον οποίο μοιάζει να έχει παρελθόν, μπαίνει επικεφαλής, στην υπόθεση της Βίκυς. Ο Γιάννος ξυπνά, χωρίς καμία μνήμη, στο σπίτι της Κλαίρης. Ο Αλέξανδρος και η Τζόυ αρχίζουν να επικοινωνούν ξανά, σαν πατέρας με κόρη.

Έξαψη εξελίξεις 23/3

Ο Τζώρτζης πηγαίνει καλεσμένος στην εκπομπή της Βίκυς. Αλέξανδρος και Κλαίρη προσπαθούν να ανακάμψουν μετά τις τελευταίες αναποδιές. Η συνάντηση της Εβίτας με τη Βίκυ είναι ιδιαίτερα επεισοδιακή. Ο Κωστής προσπαθεί να πείσει το Γιάννο να πάει στους Ανώνυμους Αλκοολικούς. Ενώ, ένα τεστ dna φέρνει έναν αναπάντεχο οικογενειακό δεσμό.

Έξαψη: Πιάνονται στα χέρια Αλέξανδρος και Κωστής για την Εβίτα

Στην σειρά Έξαψη ο Αλέξανδρος και ο Κωστής, έχουν πλέον πολλά να χωρίσουν και κανείς από τους δύο δεν είναι ψύχραιμος. Ομως η εξαφάνιση της Τζόυ θα φέρει τα πάνω-κάτω και θα αναστατώσει τη ζωή όλων.

Η Τζόυ σοκάρεται όταν μαθαίνει, τυχαία, την αλήθεια για τον πατέρα της. «Ο Κωστής είναι ο πατέρας μου;», μονολογεί. Νιώθει ότι γκρεμίζεται όλη η ζωή της. Την ίδια ώρα η Εβίτα μιλά ανοιχτά στον Αλέξανδρο για το παρελθόν της με τον Κωστή. «Ηταν ο πρώτος μου έρωτας.

Η μητέρα μου έκανε τα πάντα για να με απομακρύνει από εκείνον και τα κατάφερε στήνοντας πλεκτάνη. Κι εγώ την πίστεψα», του εξηγεί. Αλέξανδρος και Κωστής συναντιούνται και είναι παρόντες η Κλαίρη και ο Τίμος. Οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι, τόσο με την αλήθεια όσο και μεταξύ τους. Τα πνεύματα είναι οξυμένα. «Εχεις το θράσος να εμφανίζεσαι μπροστά μου;», του λέει ο Αλέξανδρος.

«Μιλάς εσύ με τα όσα έχεις κάνει στην Εβίτα;», του απαντάει. «Την Εβίτα να μην την πιάνεις στο στόμα σου. Μακριά από εκείνη και την κόρη μου», είναι η δική του απάντηση. «Η Τζόυ είναι δική μου κόρη», είναι τα λόγια του Κωστή και πιάνονται στα χέρια.

Έξαψη πιάνονται στα χέρια Αλέξανδρος Κωστής

Ο Τίμος προσπαθεί να συγκρατήσει τον Κωστή και η Κλαίρη τον Αλέξανδρο. Ομως μια εξαφάνιση έρχεται να τους αναστατώσει όλους. Η Τζόυ αγνοείται. Η Εβίτα είναι στα όρια της κατάρρευσης και η Ιριδα πιέζει τον Τζώρτζη να ασχοληθεί με την οικογενειακή κρίση. Αποκαλύφθηκε πως η Τζόυς είναι κόρη του Κωστή.

Η εξαφάνιση της Τζόυ έχει φέρει τα πάνω-κάτω στις ζωές όλων. Ο Αλέξανδρος ξεσπά μπροστά στην Κλαίρη. «Παράτα με. Εχω χάσει το παιδί μου, όλα έχουν διαλυθεί», της φωνάζει. Ο Τζώρτζης στέκεται στο πλευρό της Εβίτας, ενώ ο Κωστής περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Αυτή τη φορά δεν θα σταθεί τόσο δυνατός. Μετά από 17 χρόνια, χάνει τον έλεγχο της νηφαλιότητάς του.

Η Εβίτα πάνω στην απελπισία της επισκέπτεται το παντοπωλείο της Κλαίρης. «Ξέρω ότι η κόρη μου έχει σχέση με τον αδελφό σου. Με εκείνον είναι; Η Τζόυ έχει εξαφανιστεί. Πάω να τρελαθώ», της λέει. Ομως η Κλαίρη δεν ξέρει τίποτα. Την ίδια ώρα ο Ορφέας και η Μαρίνα ενώνουν τις δυνάμεις τους στην υπόθεση της Βίκυς. Η Βίκυ βρίσκει το μαγνητοφωνάκι της κρυμμένο σε ένα απρόσμενο μέρος. Ο Ορφέας ανακαλύπτει κάτι που αλλάζει όλα τα δεδομένα της έρευνας.