Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Το νέο πρόσωπο που θα εισβάλλει στο παιχνίδι και θα φέρει τα πάνω κάτω

Ποιος είναι;

Φάρμα: Το νέο πρόσωπο που θα εισβάλλει στο παιχνίδι και θα φέρει τα πάνω κάτω
TV24 01.04.2021 13:27
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ένα νέο πρόσωπο πρόκειται να εισβάλλει σύντομα στην Φάρμα και όπως όλα δείχνουν θα φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τα εξής στον αέρα του Πρωινού: «Έχω ένα spoiler. Έπαιρνα την Κατερίνα Παπαμερή που είναι υπεύθυνη και για τους ανθρώπους της Φάρμας, δεν μου το σήκωσε το πρωί, δεν ξέρω αν πρέπει να το πω ή όχι.

Σιγά σιγά από το δικό μου ρεπορτάζ αλλάζουν οι παίκτες πάρα πολύ, δηλαδή θα δούμε σε λίγες μέρες… πηγαίνει πολύ νέο «αίμα». Δηλαδή θα δούμε τον Τάσο Ξιαρχό που το έχουμε πει και τον Κώστα Γκρέκα αλλά εγώ γνωρίζω και για ένα ακόμη άτομο, το οποίο πραγματικά θα φέρει τα πάνω – κάτω».

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο φλερτ ανάμεσα στην Κυριακή και τον Ντούπη. Οι δύο παίκτες φαίνεται να έχουν έρθει αρκετά κοντά και το φλερτ μεταξύ τους μπορεί και να προχωρήσει, μιας και κανένας από τους δύο δεν διατηρεί σχέση στην κανονική του ζωή!

Φάρμα: Ο φακός «τσάκωσε» τον Ερωτόκριτο στην Αθήνα ενώ δεν έχει προβληθεί ακόμη η αποχώρηση του

Πολλά ήταν τα spoil που ήθελαν τον Ερωτόκριτο να αποχωρεί οικειοθελώς από την Φάρμα, με τον φωτογραφικό φακό να τον τσακώνει και να επιβεβαιώνεται.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σοφίας Παυλίδου, ο Ερωτόκριτος φαίνεται να επηρεάστηκε αρκετά για αυτό και ο ίδιος θέλησε να επιστρέψει στην κανονική του ζωή.

Πράγματι, οι συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες και οι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν στους κανόνες συμβίωσης καθώς και στον ρόλο του αγρότη!

Όπως έχει γίνει λοιπόν ήδη γνωστό, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Ερωτόκριτο να ανακοινώνει την απόφασή του να αποχωρήσει από την Φάρμα.

Ο παίκτης είναι ήδη έξω και απολαμβάνει τις βόλτες του στο κέντρο της Αθήνας.

Φάρμα ο φακός «τσάκωσε» τον Ερωτόκριτο στην Αθήνα

Φάρμα ο φακός «τσάκωσε» τον Ερωτόκριτο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα - Αδερφός Μιχαλοπούλου: «Κάποιες φορές χάνει τον έλεγχο και δείχνει ασέβεια»

Η Φάρμα: Αποθέωση από το Twitter για Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλο - «Δίδυμο από άλλο πλανήτη»

Share