Άγριες Μέλισσες 7/4: Ο Μελέτης δέχεται τη βοήθεια του Μεγαρίτη για να βρει τον δολοφόνο του πατέρα του

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες 7/4: Ο Μελέτης δέχεται τη βοήθεια του Μεγαρίτη για να βρει τον δολοφόνο του πατέρα του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, με τον Μελέτη να δέχεται τη βοήθεια του Μεγαρίτη για να βρει τον πραγματικό δολοφόνο του πατέρα του.

Αυτά θα δούμε σήμερα, 7 Απριλίου, στις Άγριες Μέλισσες

Η θλίψη του Μιλτιάδη, μετά την εξέλιξη με τον Ευτύχη, θα βρει διέξοδο, ξεσπώντας πάνω στον Δούκα καθώς ανακαλύπτουν ότι τους έχει ξεγελάσει. Η Ασημίνα είναι καταρρέει μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ έχει κοπεί κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τον Νικηφόρο.

Η Ελένη προσπαθεί να στηρίξει τις αδελφές της και να τις ενώσει αυτές τις δύσκολες ώρες. Θα τα καταφέρει; Απ’ την άλλη, ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με την οικογένειά του, ακόμα και με την Αγορίτσα, καθώς όλοι τον κατηγορούν για την κατάσταση του παιδιού. Ο Άγγελος προσπαθεί να ξεπεράσει τη Σοφούλα και βγαίνει ραντεβού με τη Σταυριανή. Η Σοφούλα πληγώνεται, αλλά αποδέχεται πως έχασε την ευκαιρία της.

Ο Μπάμπης διατηρεί τις ελπίδες του ζωντανές, τώρα που η Ασημίνα χωρίζει. Ο Γραμματικός προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη σχέση του Μελέτη με τον Θέμελη και τον θάνατό του. Ο Μελέτης δέχεται τη βοήθεια του Μεγαρίτη για να βρει τον πραγματικό δολοφόνο του πατέρα του. Στο μεταξύ, στα επόμενα επεισόδια πρόκειται να δούμε μια σφοδρή επίθεση μεταξύ της Δρόσως και της Ασημίνας!

Άγριες Μέλισσες 7/4

Ο Δούκας συλλαμβάνεται

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς ένα λάθος του Δούκα θα τον κάνει να συλληφθεί και να βρεθεί σε κίνδυνο, λίγο καιρό μετά την δολοφονία του Θέμελη.

Σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο Πρωινό, ο Δούκας θα κάνει διάρρηξη στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ του γάμου του Προύσαλη με τη Ρίζω προκειμένου να πάρει μία επιστολή η οποία αποτελεί στοιχεία για τον θάνατο του Θέμελη.

Το επόμενο πρωί, ο Άγγελος και ο Προύσαλος υποψιάζονται τι έχει συμβεί και καλούν την Ανέτ να καταθέσει. Εκείνη ομολογεί και ο Δούκας συλλαμβάνεται.

Στη συνέχεια, οι δικηγόροι της οικογένειας την παρακαλούν να αλλάξει την κατάθεσή της προκειμένου να σωθεί ο αδερφός της. Η Ανέτ θα βρεθεί μπροστά σε ένα δίλημμα και η νέα της κατάθεση θα αλλάξει τα πάντα για την οικογένειά της.