Masterchef 5 - Ιωάννης: «Η Μαρίνα είναι κότα που διάλεξε την Μαρία»

Της τα «έχωσε» για τα καλά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Ιωάννης: «Η Μαρίνα είναι κότα που διάλεξε την Μαρία»

Με φόρα φαίνεται να επέστρεψε ο Ιωάννης στο Masterchef, με τον ίδιο λίγο πριν διαλέξει τον αντίπαλο που θα μονομαχήσει, να ρίχνει τα «καρφιά» του στην Μαρίνα.

Οι 6 πρώην παίκτες κλήθηκαν να διαλέξουν τους αντιπάλους του και να τους προκαλέσουν σε μια σημαντική μαγειρική μονομαχία. Η Μαρίνα λοιπόν διάλεξε την Μαρία, κάτι που προκάλεσε τους έντονους σχολιασμούς του Ιωάννη.

Συγκεκριμένα, ο επίδοξος σεφ την χαρακτήρισε «κότα» και πως έπρεπε να διαλέξει τον Διονύσιο και όχι την Μαρία, ενώ μάλιστα την «τρόλλαρε» για ένα ντύσιμο που είχε κάνει παλιότερα με πούπουλα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως έπρεπε να το ξανά φορέσει το ρούχο σήμερα, αλλά με κόκκινα ρούχα, μιας και είναι.. κότα!

Ο Άκης Πετρετζίκης στηρίζει δημόσια την Μαργαρίτα

Ο Άκης Πετρετζίκης τώρα που κάθεται περισσότερο στο σπίτι του, λόγω του ότι η σύντροφος του περιμένει το πρώτο τους παιδάκι, βλέπει φανατικά MasterChef 5 και αποκάλυψε την αδυναμία που έχει στην Μαργαρίτα.

Η νεαρή παίκτρια στο χθεσινό 12/4 επεισόδιο είδαμε μετά από δοκιμασία που πέρασε μαζί και με άλλους παίκτες που είχαν αποχωρήσει, να φτιάχνει ένα πολύ καλό πιάτο και να παίρνει πίσω την ποδιά της. Μάλιστα, η επιστροφή της σχολιάστηκε και από το Twitter, αφού είναι από τους πιο συμπαθείς μέσα στο παιχνίδι.

Το δικό του σχόλιο λοιπόν, έκανε και ο Άκης Πετρετζίκης, την ώρα που παρακολουθούσε MasterChef 5. Στο προφίλ που διατηρεί στο Twitter έγραψε: «Ο λαός απαιτεί, Μαργαρίτα entry free».

MasterChef 5 Άκης Πετρετζίκης Μαργαρίτα