MasterChef 5: Νικητές της δοκιμασίας η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος

Υποψήφιοι ο Ιωάννης, ο Διονύσης, ο Παύλος και η Μαργαρίτα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Νικητές της δοκιμασίας η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να δουλέψουν σε ζευγάρια και να ανταποκριθούν όσο καλύτερα μπορούν σε μία άκρως απαιτητική δοκιμασία. Το ζευγάρι που κατάφερε να ξεχωρίσει ωστόσο ήταν η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος.

Η προσπάθειά τους εντυπωσίασε τους κριτές και κάπως έτσι, η Μαργαρίτα, ο Παύλος, και ο Ιωάννης με τον Διονύση βρέθηκαν στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση, αυτή τη φορά όμως ατομικά.

Το πιάτο της Μαργαρίτας και του Παύλου ήταν πολύ καλό ενώ την ίδια στιγμή αυτό του Διονύση και του Ιωάννη είχε αστοχίες.

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης δεν κατάφερε να βάλει τη σάλτσα στο πιάτο γιατί του έκοψε και όπως εξήγησαν οι κριτές, το στοιχείο αυτό ήταν απαραίτητο για να «δέσει» η προσπάθειά του.

Ο Ιωάννης ήταν πραγματικά εξοργισμένος με αυτό που έγινε και δεν έκρυψε το θυμό του όταν βρέθηκε μόνος του μπροστά στην κάμερα.

«Για ένα λάθος το οποίος δεν ήρθε από εμένα, μπορεί να φύγω από το παιχνίδι. Όλοι κάνουμε λάθη αλλά σε αυτό το σημείο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Άντε γ...σου ρε φίλε τι να την κάνω τη συγγνώμη σου», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης.

Οι νικητές της δοκιμασίας στο MasterChef 5

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Απόψε 20/5 ξεκινάει ο 1ος ημιτελικός του MasterChef 5. Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό και σύμφωνα με τις βαθμολογίες των κριτών, μέσα στο παιχνίδι βρίσκονται οι καλύτεροι μαγειρικά παίκτες. Οι αποχωρήσεις όμως συνεχίζονται.

Σήμερα ακόμη ένας παίκτης θα μας αποχαιρετήσει, αφού πρέπει να βγει η τελική πεντάδα με σκοπό να προχωρήσουμε προς τους φιναλίστ.

Τα spoiler είναι πολλά και γράφουν πως στο σημερινό επεισόδιο αποχωρεί ένας παίκτης που έχει φέρει πολλές αντιδράσεις από το Twitter, τσακωμούς και εντάσεις μέσα στο σπίτι του MasterChef 5.

Όπως σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο Ιωάννης είναι αυτός που θα πάρει την χαμηλότερη βαθμολογία και θα χαιρετήσει κριτές και συμπαίκτες.

MasterChef 5 spoiler 20/5 αποχώρηση