Φάρμα: Η έκπληξη των παικτών στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλια του

Έπαθε πλάκα μόλις τους είδε με την τούρτα στα χέρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Η έκπληξη των παικτών στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλια του

Με την πολύ γλυκιά έκπληξη των παικτών στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλια του ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο της Φάρμας.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής πήγε στο σπίτι των παικτών προκειμένου να τους διαβάσει το γράμμα που άφησε η Φένια, λίγο πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μόλις όμως μπήκε στο σπίτι, οι παίκτες τον περίμεναν στην πόρτα κρατώντας στα χέρια τους την όμορφη τούρτα που έφτιαξαν μόνοι τους.

Φυσικά, ο Σάκης εξεπλάγην ευχάριστα και συγκινήθηκε πολύ από την τρυφερή αυτή κίνηση των παικτών.

Η έκπληξη των παικτών στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλια του

Αυτά είδαμε χθες, 28/5, στην Φάρμα

Ιατρόπουλος: «Δε θα έχει αίσιο τέλος η ιστορία του Ντούπη με την Κυριακή»

Λίγο μετά την έναρξη, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αναφέρθηκε στη σχέση της Κυριακής με τον Ντούπη και θέλησε να σχολιάσει πως οι δυο τους δε θα έχουν αίσιο τέλος, μόλις βγουν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο Ντούπης θέλει να πάρει μαζί του την Κυριακή για να δουλέψει στο beach bar του, κάτι το οποίο όμως δεν πρόκειται να συμβεί μιας και οι δυο τους είναι από δύο διαφορετικούς κόσμους.

Ο Ιατρόπουλος δε δίστασε να το πει και στην ίδια την Κυριακή με την αεροσυνοδό να συμφωνεί πως είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει μάθει να μένει σε ένα μέρος και μια ζωή ταξιδεύει.

Αρχηγός η Κυριακή Κατσογρεσάκη

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη βρέθηκε αντιμέτωπη για την αρχηγία μαζί με την Φένια Τσικιτίκου και κατάφερε να κερδίσει για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Για πρώτη φορά, η αρχηγεία δεν κρίθηκε σε ένα αγώνισμα αλλά σε τρία και ενώ η Φένια κατάφερε να σπάσει το σερί της Κυριακής, δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει και τη νίκη.

Έτσι, η Κυριακή αναδείχθηκε αρχηγός για τρίτη φορά, ενώ αυτή τη βδομάδα θα αλλάξουν και τα καθήκοντά της μιας και θα πρέπει να επιλέξει τον πρώτο μονομάχο και όχι δύο υπηρέτες.

Η Κυριακή «άδειασε» τον Ντούπη

Ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε από τους παίκτες να τους πουν ένα άτομο από την ομάδα το οποίο θα έσωζαν σήμερα εάν είχαν τη δυνατότητα και κάπου εκεί, η Κυριακή «άδειασε» τον Ντούπη καθώς δεν τον επέλεξε.

Η Κυριακή αρχικά είπε πως αν είχε την ευκαιρία θα έσωζε τον Βασίλη και τον Ντούπη ωστόσο ο παρουσιαστής της ζήτησε να του δώσε ένα όνομα. Έτσι η Κυριακή απάντησε πως θα ήθελε να σώσει τον Βασίλη, γεγονός που δεν σχολίασε ο ίδιος ο Ντούπης αλλά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Ντούπης ο οποίος επίσης δεν ήθελε να σώσει την Κυριακή και έδωσε την άτυπη ψήφο του στον Ιατρόπουλο, ο οποίος μάλιστα νωρίτερα σχολίασε πως το ειδύλλιο ανάμεσα στο ζευγάρι θα τελειώσει μετά τη Φάρμα.

Ενοχλημένος ο Ντούπης με την Κυριακή

Ένα νέο ερωτικό καυγαδάκι παρακολουθήσαμε ανάμεσα στην Κυριακή και τον Ντούπη μιας και ο δεύτερος ενοχλήθηκε επειδή η Κυριακή δεν τον επέλεξε ως τον παίκτη που θα έσωζε αν είχε τη δυνατότητα.

Ο Ντούπης είχε αρκετά νεύρα με την Κυριακή αλλά δεν την είχε πιάσει για να μιλήσουν. Κάποια στιγμή η Κυριακή θέλησε να του ζητήσει τον λόγο για να λυθεί η μεταξύ τους παρεξήγηση.

Εκείνος δεν ήθελε πολύ να το συζητήσουν αλλά τελικά μοιράστηκε με την Κυριακή την ενόχλησή του λεγοντάς της πως ενώ είναι ο άνθρωπος που τη στηρίζει μέσα στο παιχνίδι, εκείνη δεν κάνει το ίδιο. Η Κυριακή προσπάθησε να του εξηγήσει τι εννοούσε ωστόσο η κουβέντα τους δεν έβγαλε πουθενά αφού τους διέκοπταν συνέχεια και ο Ντούπης την ειρωνευόταν αντί να της εξηγεί τι είναι αυτό που τον ενοχλεί πιο πολύ.

Αποχώρησε η Φένια Τσικιτίκου

Φένια και Μαρία ρίχτηκαν στη μάχη για να κρατήσουν τη θέση τους στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο η νεαρή χορεύτρια ήταν αυτή που αναγκάστηκε να δει την πόρτα της εξόδου, μία εβδομάδα μετά την αποχώρηση της δίδυμης αδερφής της.

Η Φένια πάλεψε και για την αρχηγία μαζί με την Κυριακή αλλά δεν τα κατάφερε ενώ στη συνέχεια, η Μαρία την επέλεξε ως μονομάχο καθώς θεώρησε πως είναι κουρασμένη και πως μπορεί να τη νικήσει ευκολότερα.

Όπως όλα δείχνουν είχε δίκιο καθώς η Φένια ηττήθηκε σε όλα τα αγωνίσματα της μονομαχίας και άφησε πίσω της τη Φάρμα.