Elif: Ο Ταρίκ τα βάζει με τη Βιλντάν και την κατηγορεί για όλα

Οι σημερινές 31/5 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Ο Ταρίκ τα βάζει με τη Βιλντάν και την κατηγορεί για όλα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Elif, αφού ο Ταρίκ για ακόμη μια φορά είναι έξαλλος και τα βάλει με την Βιλντάν. Η κατάσταση έχει φύγει από τον έλεγχο του και πλέον φοβάται.

Οι εξελίξεις της σειράς Elif στο STAR

Η Αλέβ ετοιμάζει στον Σαφάκ το αγαπημένο του φαγητό ενώ η Λεμάν κοιμάται. Όταν ξυπνάει και βλέπει έτοιμο το τραπέζι ξαφνιάζεται. Το φαγητό είναι έτοιμο και πεντανόστιμο και θαυμάζει την Αλέβ. Η Σουρεγιά, ο Κερέμ και η Ελίφ επιστρέφουν σπίτι και η Ματσιντέ τους κάνει ερωτήσεις για το πως ήταν η μέρα τους. Κανείς δεν σχολιάζει τη συμπεριφορά του Ταρίκ.

Η Ελίφ πηγαίνει στην κουζίνα και η Βιλντάν είναι εκεί. Αμέσως τη μαλώνει γιατί φοβάται τον Ταρίκ, καθώς η φωτογραφία της Ελίφ θα κυκλοφορήσει παντού. Τώρα οι φωτογραφίες της Ελίφ θα είναι σε όλα τα περιοδικά και αυτό σημαίνει πως ο Ταρίκ θα τη θεωρήσει υπεύθυνη. Ο Σαφάκ επιστρέφει σπίτι στενοχωρημένος και δεν έχει όρεξη να φάει ούτε το αγαπημένο του φαγητό. Το μυαλό του είναι συνεχώς στη Ζουλιντέ.

Πηγαίνει στο δωμάτιο του και η Λεμάν τον ακολουθεί γιατί καταλαβαίνει πως ο γιος της είναι σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας τη Ζουλιντέ. Πιστεύει πως σε λίγες μέρες θα την έχει ξεπεράσει αν και νιώθει θλίψη για τον γιο της. Η Ζουλιντέ κλαίει στο κρεβάτι της και σκέφτεται τον Σαφάκ.

Ο Ταρίκ τα βάζει με τη Βιλντάν και την κατηγορεί για όλα. Η Βιλντάν του λέει πως ήταν μια γρήγορη απόφαση και δεν είχε χρόνο να αντιδράσει στη θέληση του Κερέμ και της Σουρεγιά. Η Σουρεγιά συμβουλεύει τον Κερέμ να μιλήσει στη μητέρα και την αδελφή του για τον Ταρίκ.

Ο Κερέμ όμως προτιμά να κρατήσει κρυφό ό,τι έγινε γιατί ξέρει πως η αδελφή του θα αναστατωθεί. Η Βιλντάν μαλώνει ξανά την Ελίφ.

Ο Ταρίκ τα βάζει με τη Βιλντάν και εκείνη με την Ελίφ. Το επόμενο πρωί ξεκινάει η φωτογράφιση αλλά η Ελίφ φοβάται την αντίδραση της Βιλντάν και του Ταρίκ και επηρεάζεται αρνητικά.

Ο Κερέμ της μιλάει και της λέει πως οι φωτογραφίες της θα αναρτηθούν σε όλη την πόλη. Όταν το ακούει αυτό η Ελίφ χαίρεται γιατί σκέφτεται πως ίσως έτσι τη δει η μητέρα της και θα βρεθούν ξανά.

Η σκέψη αυτή την κάνει να ξεχάσει του φόβους της και να χαμογελάσει στον φακό. Η φωτογράφιση είναι επιτυχημένη. Ο Γιουνούς λέει στον Κερέμ πως πρέπει να ακολουθήσει το όνειρό του και να μην αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο.

Ο ύπουλος ρόλος της Αλέβ

Η Αλέβ από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της δεν έκρυψε το γεγονός ότι ο Σαφάκ της αρέσει, αλλά με ύπουλους τρόπους προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή. Στο μεταξύ η Λεμάν βάζει τον Βεϊσέλ να της μαζέψει τα ενοίκια και όταν εκείνος της τα πηγαίνει, η Αλέβ βλέπει κρυφά την εικόνα και καταλαβαίνει πως η Λεμάν έχει πολλά λεφτά και περιουσία.

Elif Ζουλιντέ Σαφάκ χωρισμός

Αργότερα η γυναίκα βγαίνει για ψώνια και όταν επιστρέφει κουρασμένη από την αγορά θέλει να μαγειρέψει στον Σαφάκ το αγαπημένο του φαγητό αλλά δεν αισθάνεται πως μπορεί. Η Αλέβ της προτείνει να ξεκουραστεί και αναλαμβάνει να μαγειρέψει εκείνη. Η νεαρή κοπέλα έχει βάλει έναν στόχο: να κερδίσει τη συμπάθεια της Λεμάν και την καρδιά του Σαφάκ για τα λεφτά που έχουν!