Big Brother 2 Highlights (6/9): Ο καυγάς και η χυλόπιτα στον Στηβ, τα κλάματα του Κώστα και ο νέος αρχηγός

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 Highlights (6/9): Ο καυγάς και η χυλόπιτα στον Στηβ, τα κλάματα του Κώστα και ο νέος αρχηγός

Ακόμα ένα εντυπωσιακό επεισόδιο του Big Brother 2 έφτασε στο τέλος του βράδυ της Δευτέρας (6/9) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τον καυγά και τη χυλόπιτα που έφαγε ο Στηβ, στον Κώστα που ήταν απαρηγόρητος με την αποχώρηση της Έλενας και στον νέο αρχηγό.

Αυτά είδαμε χθες (6/9) στο Big Brother 2

Συντετριμμένος ο Κώστας μετά από την αποχώρηση της Ελένης

Οι ανατροπές στο Big Brother δεν έχουν σταματημό μιας και η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι του μεγάλου αδελφού ήταν η, Ελένη Σπανού. Μάλιστα η ίδια κατάφερε από τις πρώτες κιόλας ώρες να κεντρίσει το ενδιαφέρον σε έναν παίκτη.

Ο λόγος για τον Κωστή Στυλιανάκη ο οποίος από το πρώτο κιόλας επεισόδιο φαίνεται να έχει αγαπηθεί αρκετά από τους τηλεθεατές μιας και είναι ιδιαίτερος αλλά και η χαρά του σπιτιού.

Έτσι, ο κρητικός μετά από το άκουσμα της αποχώρησης της δεν κατάφερε να κρύψει την στεναχώρια του που έφυγε τόσο σύντομα η φίλη του μιας και του φάνηκε απότομο όλο αυτό, μιλώντας με τα υπόλοιπα παιδιά στο σπίτι.

Η γνωριμία των παικτών που "εισέβαλαν" στο σπίτι

Δύο νέοι παίκτες έχουν μπει στο σπίτι του Big Brother, με τη Σοφία Αλεξανιάν και τον Νικόλα Τσιρλή να «εισβάλλουν», ενώ από τα πρώτα λεπτά φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί μια ιδιαίτερα «χημεία» μεταξύ τους.

Αμφότεροι μπήκαν στο μυστικό δωμάτιο του «Μεγάλου Αδελφού», όπου βρισκόταν ο Ισίδωρος για μία εβδομάδα, με τη Σοφία να ρωτά τον Νικόλα αν... είναι γυμναστής, κάνοντάς του αυτό το κομπλιμέντο, με τον δεύτερο να απαντά πως είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Οι δυο τους συζήτησαν σε πολύ όμορφο κλίμα, που θα μπορούσε κανείς να αποκαλέσει μέχρι και φλερτ, αλλά θα φανεί στην πορεία ποια θα είναι η εξέλιξη της σχέσης τους. Για αρχή, πάντως, θα μείνουν για 24 μαζί στο δωμάτιο.

Η τρομερή αποκάλυψη του Στηβ Μιλάτου για την Σύλια

Από τότε που ξεκίνησε το Big Brother οι ανατροπές δεν έχουν τέλος στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Στην αρχή είδαμε πως ο Κώστας αποκάλυψε ότι τον ενδιέφερε ερωτικά η Ελένη Σπανού όμως δεν κράτησε για πολύ μιας και ήταν η πρώτη που αποχώρησε.

Αυτή τη φορά, ο Στηβ Μιλάτος μίλησε «ανοιχτά» στην Ανχελίτα και της αποκάλυψε πως νιώθει διαφορετικά κοντά στην Σύλια. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως η Σύλια είναι σε σχέση εδώ και έναν χρόνο.

Έτσι, ο Στηβ θεωρεί πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ τους μιας και κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο εφόσον η ίδια είνα8ι δεσμευμένη. Πάντως, φαίνεται να γνωρίζονται ήδη έξω από το παιχνίδι καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπάρχει περίπτωση να της είχε κάνει reaction σε κάποιο Insta Story παλιότερα.

Η "συγγνώμη" του Ισίδωρου Δούνη στον Παναγιώτη Πέτσα

Ο Ισίδωρος Δούνης εξαρχής φάνηκε πως έχει μπει στο παιχνίδι για να κερδίσει. Ο ίδιος από την πρώτη κιόλας στιγμή θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα που τον στεναχώρησαν. Με τον ίδιο να αποδεικνύεται πιο «ψευτόμαγκας» από όλους τους υπόλοιπους, μιας και η στρατηγική του είναι αρκετά ξεκάθαρη.

Ο παίκτης, που βρισκόταν στο δωμάτιο απομόνωσης για μία ολόκληρη εβδομάδα, είχε μια μεγάλη ένταση με τον Παναγιώτη Πέτσα, με αφορμή αυτόν τον χαρακτηρισμό, που συνέχιζε να υποστηρίζει με τη στάση του, παρότι ο δεύτερος επιχειρούσε να του εξηγήσει πως δεν έχει καμία σχέση με τέτοιου είδους συμπεριφορές, καθώς και να του ζητήσει να έχουν καλύτερες σχέσεις.

Με την Ανχελίτα να τον πλησιάζει, πάντως, ο Ισίδωρος πείστηκε να ζητήσει συγγνώμη στον Πέτσα για την εναντίον του αντιμετώπιση, μη δείχνοντας ακριβώς να το εννοεί με βάση την πάντοτε ειρωνική του διάθεση, αλλά προχωρώντας στη στρατηγική του.

Το ξέσπασμα της Μαίρης προς τον Στηβ - «Τι παιχνίδι παίζεις;»

Οι φετινοί παίκτες του Big Brother έδειξαν από την αρχή την συμπάθειά τους καθώς φάνηκε πως είχε ξεκινήσει ένα ειδύλλιο μεταξύ της Μαίρης Βαρσάμη αλλά και του Στηβ. Όλα αυτά όμως φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους τσακώθηκαν «άγρια», με τη Μαίρη να βλέπει τον Στηβ νευριασμένο να αποχωρεί, μιας και όπως είπε... τον έχει βάλει στο friendzone. Λίγο αργότερα, στο δωμάτιο επικοινωνίας, ήταν «καταπέλτης».

«Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε και με καμία γυναίκα. Δεν έχει χαρέμι να μπορεί να διαλέγει όποια ώρα θέλει την κοπέλα που επιθυμεί. Ρίχνει απλά δίχτυα μπας και τσιμπήσει καμία», ήταν τα λόγια της.

Η χυλόπιτα της Σύλιας στον Στηβ

Μετά από το ειδύλλιο που είχε με την Μαίρη, ο Στηβ αποφάσισε να μιλήσει «ανοιχτά» στην Ανχελίτα και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ενδιαφέρεται αρκετά για την Σύλια. Να τονίσουμε κάπου εδώ πως η ίδια είναι σε σχέση εδώ και έναν χρόνο.

Έτσι, η Ανχελίτα πήρε την απόφαση να το αναφέρει στην Σύλια, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως τον Στην τον βλέπει μόνο φιλικά ενώ δεν μπορούν να είναι το ίδιο.

Από την άλλη η ίδια δήλωσε πως από την μια την χαλάει αυτό γιατί τον ένιωθε αρκετά κοντά της. Από την άλλη και η Μαίρη δεν δίστασε να ξεσπάσει με την στάση του Στηβ. Η Μαίρη δήλωσε στο δωμάτιο επικοινωνίας πως: «Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε και με καμία γυναίκα. Δεν έχει χαρέμι να μπορεί να διαλέγει όποια ώρα θέλει την κοπέλα που επιθυμεί. Ρίχνει απλά δίχτυα μπας και τσιμπήσει καμία», ήταν τα λόγια της.

Η τεράστια πρόκληση του μεγάλου αδελφού στους δυο νέους παίκτες

Οι προκλήσεις και οι ανατροπές μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού δεν έχουν σταματημό καθώς έχουν πάρει «φωτιά». Στο live της Παρασκευής είδαμε πως πρόκειται να μπουν δυο νέοι παίκτες.

Πριν μπουν ο Big Brother τους ανακοίνωσε πως και οι δυο πρέπει πρώτα να γνωριστούν. Μέσα σε όλα η πρόκληση που δεν περίμενε κανείς είναι το γεγονός πως από την στιγμή που θα μπουν μέσα στο σπίτι πρέπει να υποδυθούν ότι είναι παντρεμένοι.

Μετά από αυτή την σοκαριστική ανακοίνωση δεν τους έμεινε αρκετός χρόνος έτσι ώστε να ετοιμάσουν την πιο κατάλληλη ιστορία. Τι θα γίνει άραγε; Οι συγκάτοικοι θα πιστέψουν την ιστορία τους;

Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

Στο πρώτο αγώνισμα που έγινε την πρώτη εβδομάδα αρχηγός ήταν η Σύλια για τον φετινό κύκλο. Αυτή τη φορά όμως η ίδια παρέδωσε τον τίτλο αλλά και όλα τα προνόμια που έχει ο ρόλος ενός αρχηγού.

Πιο συγκεκριμένα, η σημερινή δοκιμασία ήταν αρκετά δύσκολη αφού χρειαζόταν καλή φυσική κατάσταση, έξυπνους ελιγμούς και διορατικότητα. Όλοι οι παίκτες προσπάθησαν να πάρουν την ασυλία της εβδομάδας. Ένας όμως θα μπορούσε να βγει νικητής.

Μάλιστα, στον τελικό για την ανάδειξη του νικητή αναμετρήθηκαν ο Στέφανος, ο Νίκος και ο Κώστας. Δείτε παρακάτω ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής.