Big Brother 2 Highlights (29/9): Τα νέα φλερτ, ο καυγάς Σύλιας - Στηβ και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 Highlights (29/9): Τα νέα φλερτ, ο καυγάς Σύλιας - Στηβ και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο του Big Brother 2 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/9) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Ο Στηβ και η Σύλια τσακώθηκαν και η ρήξη στη σχέση τους φαίνεται πως είναι οριστική ενώ την ίδια στιγμή δημιουργούνται νέα φλερτ στο σπίτι.

Αυτά είδαμε χθες στο Big Brother 2 (29/9)

Το "καρφί" του Ισίδωρου και της Άννας για το ζευγάρι του σπιτιού

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2 οι εξελίξεις στο σπίτι φαίνεται πως είναι καταιγιστικές καθώς ο Ισίδωρος Δούνης μίλησε ανοιχτά στη νέα παίκτρια, Άννα Ελευθερίου.

Ο ίδιος θέλησε να σχολιάσει μαζί της διάφορα πράγματα που συμβαίνουν στο σπίτι του μεγάλου αδελφού μιας κι η ίδια πριν μπει στο παιχνίδι είχε την δυνατότητα να δει αλλά και να καταλάβει ποιος παίκτης ακολουθεί κάποια στρατηγική.

Μέσα σε όλα οι δυο τους σχολίασαν το ζευγάρι του σπιτιού Ανχελίτα - Παναγιώτης καθώς είπαν χαρακτηριστικά πως «Θέλουν να φάνε όλους τους άλλους».

«Ο Παναγιώτης μόνο να σου βγάλει τα μάτια μπορεί, όχι να στα ανοίξει»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2, ο Ισίδωρος Δούνης Φαίνεται πως έχει πάρει για τα καλά φόρα καθώς ο ίδιος πριν από λίγο είχε πιάσει κουβέντα με την Άννα Ελευθερίου.

Τώρα, επέλεξε να μιλήσει με την Μαίρη Βαρσάμη σχετικά με τον Παναγιώτη Πέτσα καθώς ακούστηκε να λένε χαρακτηριστικά: «Ο Παναγιώτης μόνο να σου βγάλει τα μάτια μπορεί, όχι να στα ανοίξει».

Μάλιστα, η Μαίρη δεν δίστασε να προσθέσει χαρακτηριστικά: «Μπορεί να σου λέει η Ανχελίτα ότι κάποιος "μου άνοιξε" τα μάτια, όχι επειδή είναι κλειστομάτα, αλλά επειδή θέλει να ρίξει σε άλλον την ευθύνη.

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Στηβ και Σύλια

Πιο ανατρεπτικό από ποτέ είναι το αποψινό επεισόδιο του Big Brother 2 καθώς ο Στηβ και η Σύλια τσακώθηκαν άσχημα πάνω που ο Στηβ είχε αποκαλύψει πως νιώθει διαφορετικά για την ίδια κι ας είναι σε σχέση.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου, η Σύλια έχει απομακρυνθεί αρκετά από εκείνον κι ήταν λογικό να την ρωτήσει ποιος είναι ο λόγος, προκειμένου να μάθει εάν έχει κάνει κάτι το οποίο την πείραξε.

Η κουβέντα όμως άλλαξε 180 μοίρες με αποτέλεσμα ο Στηβ να πει χαρακτηριστικά στην Σύλια πως: « Σε αποκόβω από φίλη μου για να με προστατέψω».

Αυτή ήταν η τρυφερή κίνηση του Κώστα

Μετά από τον άγριο καβγά ανάμεσα στον Στηβ και την Σύλια, ο Κώστας αποφάσισε να δείξει το ενδιαφέρον του στη νέα παίκτρια που μπήκε στο σπίτι του μεγάλου αδελφού μιας και ενθουσιάστηκε ευχάριστα.

Ο ίδιος μάζεψε λουλούδια από τον κήπο του σπιτιού προκειμένου να της τα δώσει ενώ στο δωμάτιο της επικοινωνίας αποκάλυψε χαρακτηριστικά στον Big Brother πως όλο αυτό θέλει να το πάει σιγά, σιγά.

Η Άννα μόλις αντίκρισε την συγκεκριμένη κίνηση τον ευχαρίστησε αρκετά καθώς ενθουσιάστηκε με την "ανθοδέσμη" που της έδωσε.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όπως ανακοίνωσε ο Big Brother, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η οποία θεώρησε πως συνέβη επειδή άρχισε να λέει την γνώμη της, ο Παναγιώτης Πέτσας που δεν το πίστευε, η Ανχελίτα για πρώτη φορά αλλά κι η Μαίρη Βαρσάμη με την Ευδοκία Τσαγκλή για πολλοστή φορά.