The Bachelor 2 - highlights 8/10: Κλάματα και δράματα για τα μάτια του Αλέξη Παππά

Ποια παίκτρια αποχώρησε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 8/10: Κλάματα και δράματα για τα μάτια του Αλέξη Παππά

Το "έλα να δεις" σημειώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor 2, με τις παίκτριες να ξεσπάνε η μια μετά την άλλη και να κλαίνε. Και όλα αυτά για τα μάτια του Αλέξη Παππά .

Τα 8/10 highlights του The Bachelor 2

Η Φαίη ζήτησε συμβουλές από την Άννα για να ρίξει τον Αλέξη

Με μία ανατροπή ξεκίνησε το (8/10) επεισόδιο του The Bachelor 2, μιας και η Φαίη πλησίασε την Άννα και της ζήτησε συμβουλές για το πώς θα καταφέρει να ρίξει τον Αλέξη Παππά μιας και οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά από την αρχή του παιχνιδιού.

Η Άννα ωστόσο έπαιξε πιο πονηρά και έτσι αντί να μιλήσει με ειλικρίνεια στην Φαίη, της είπε ψέματα για όσα αρέσουν στον Αλέξη. Εκείνη την ευχαρίστησε για τις συμβουλές της και μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα είπε: «Εδώ χτυπήσαμε φλέβα χρυσού».

Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα με την προσβολή της Φαίης

Το επεισόδιο ξεκίνησε με μεγάλες εντάσεις μιας και η Φαίη, μετά την ήττα της στο αγώνισμα, αποφάσισε να κάνει μία προσωπική επίθεση στην Έλενα για το πόσο γυμνασμένη είναι.

Όλα ξεκίνησαν μετά το αγώνισμα, όταν η Έλενα κέρδισε και έφερε την νίκη στην ομάδα της. Η Φαίη ενοχλήθηκε και είπε: «Ε όχι να χάσω και από την Έλενα». Τα κορίτσια της ομάδας της αντέδρασαν έντονα και την θεώρησαν υπεύθυνη για την ήττα τους, ενώ αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα κορίτσια δίνουν σωματική μάχη για τον Αλέξη.

Αρνήθηκε να αποκαλύψει στον Αλέξη το πρόβλημα υγείας της η Έλενα

Κατά τη διάρκεια του καυγά της με τη Φαίη στο (8/10) επεισόδιο η Έλενα αποκάλυψε πως έχει ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια, κάτι για το οποίο δεν γνωρίζει κανένα κορίτσι μέσα στη βίλα.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Αλέξης Παππάς επέλεξε την Έλενα για ατομικό ραντεβού και επί τη ευκαιρία τη ρώτησε για το πρόβλημα υγείας.

Η Έλενα του εξήγησε πως προτιμά να το κρατήσει για τον εαυτό και ο Αλέξης το σεβάστηκε καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ζήτημα.

«Λύγισε» η Ιζαμπέλα με τα λόγια της Έλεν

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Ιζαμπέλα να εμπλέκεται σε καυγάδες και να κράζει τις συμπαίκτριές της ωστόσο, γνωρίσαμε ένα εντελώς διαφορετικό της πρόσωπο, πολύ τρυφερό το οποίο δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένα, όταν τα κορίτσια έφτασαν στον κήπο για το κοκτέιλ πάρτι, η Έλεν αποφάσισε να πάρει τον λόγο. Στο σημείο εκείνο θέλησε να ευχαριστήσει την Ιζαμπέλα καθώς και τη Νατάσα μιας και ήταν οι δύο κοπέλες που την πλησίασαν όταν μπήκε στο σπίτι και στάθηκαν δίπλα της όταν την είδαν να κλαίει.

Τα λόγια της συγκίνησαν ιδιαίτερα την Ιζαμπέλα, η οποία την πλησίασε βουρκωμένη και την πήρε αγκαλιά μπροστά στα υπόλοιπα κορίτσια.

Οργισμένη η Φαίη με την Αθηνά New York - Διέκοψε το τετ-α-τετ της με τον Αλέξη

Η Φαίη είναι με διαφορά η πιο εκρηκτική κοπέλα μέσα στο σπίτι. Κάθε της αντίδραση είναι υπερβολική και δεν διστάζει να έρθει σε αντιπαράθεση με όλα τα κορίτσια στο σπίτι μιας και θεωρεί πως μόνο εκείνη είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον Αλέξη Παππά.

Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο, μετά τον ομηρικό καυγά της με την Έλενα, στο κοκτέιλ πάρτι βρέθηκε με τον Αλέξη και οι δυο τους προσπάθησαν να λύσουν το θέμα που προέκυψε. Η Αθηνά New York ωστόσο είχε άλλα σχέδια μιας και αποφάσισε να κάνει κι εκείνη για μία φορά «κοτόπουλο μπλοκ».

Σε άσχημη κατάσταση η Άννα - «Πνίγομαι εδώ μέσα»

Εξαιρετικά φορτισμένο ήταν το κλίμα , μιας και μετά την Ιζαμπέλα, τα κλάματα έβαλε και η Άννα, η οποία πλησίασε τον Αλέξη και του εξήγησε πως πλέον πνίγεται στη βίλα μιας και δεν μπορεί να έρθει κοντά σε καμία κοπέλα.

Η Άννα του εξήγησε πως η μόνη στιγμή που αισθάνεται καλά στο The Bachelor 2, είναι όταν βρίσκεται μαζί του και δεν έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με κανένα κορίτσι.

Αυτή είναι η παίκτρια που δεν πήρε τριαντάφυλλο

Εξαιρετικά κρίσιμη ήταν η (8/10) αποχώρηση από το The Bachelor 2. Οι κοπέλες είναι λίγες και έτσι ο κλοιός στενεύει για αυτή που τελικά θα κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Η τελετή των ρόδων με θέμα την Αρχαία Ελλάδα είχε λίγο απ' όλα. Κάτι οι χοροί, κάτι τα τρυφερά τετ-α-τετ και φυσικά τα κλάματα των κοριτσιών.

Τελικά αυτή που δεν πήρε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο από τον Αλέξη ήταν η Φαίη, η οποία μάλιστα ξέσπασε μετά την αποχώρησή της.

«Είχα συναισθήματα για τον Αλέξη απλά δεν του τα έδειξα με τον καλύτερο τρόπο. Τον καταλαβαίνω είναι πολλές οι κοπέλες εδώ και ήδη μου είχε δώσει πολλές ευκαιρίες. Αυτά που έδειξε εδώ δεν πρέπει να τα δείξω έξω για να βρω τον αληθινό έρωτα. Είναι κάποια κορίτσια με τα οποία έχουμε έρθει κοντά και πραγματικά τις συμπαθώ. Εύχομαι πραγματικά στον Αλέξη να βρει αυτό που ψάχνει», είπε η Φαίη μιλώντας στον Γιώργο Σατσίδη.