GNTM 4: Αυτός ο παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Σοκαρίστηκαν οι κριτές με την επίδοσή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Αυτός ο παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Θέμα το κίνημα metoo και την σεξουαλική παρενόχληση είχε η αποψινή (13/10) φωτογράφιση του GNTM 4. Όλοι οι παίκτες έφεραν στο πλατό πολύ καλές λήψεις, κάτι που εξέπληξε ευχάριστα τους κριτές.

Τόσο η φωτογραφία του Κωνσταντίνου όσο και η αποκάλυψη της Κυβέλης προκάλεσαν μεγάλη συγκίνηση ενώ δεν έλειψαν και οι καυγάδες.

Οι υποψηφιότητες για την καλύτερη φωτογραφία ήταν πολλές, ωστόσο οι δύο παίκτες που επέλεξαν οι κριτές ήταν ο Στυλιανός και ο Γιάννης, με τον πρώτο τελικά να την κερδίζει.

Η καλύτερη φωτογραφία της αποψινής δοκιμασίας του GNTM 4

Αποχώρησε οικειοθελώς λόγω άγχους - Σοκαρίστηκαν κριτές και παίκτες

Μια απρόσμενη οικειοθελή αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο αποψινό (12/10) επεισόδιο του GNTM 4, λίγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση. Κριτές και παίκτες σοκαρίστηκαν μετά την ανακοίνωση αυτή.

Συγκεκριμένα, όλοι οι διαγωνιζόμενοι πλην της Μελίνας συγκεντρώθηκαν προκειμένου να ακούσουν το κόνσεπτ της σημερινής φωτογράφισης.

Μόλις η Ζενεβιέβ αντιλήφθηκε την απουσία της συγκεκριμένης παίκτριας πήγε να την ψάξει, με την ίδια να είναι μόνη της σε ένα δωμάτιο, λόγω κρίσης άγχους και πανικού.

Λίγο αργότερα, η Μελίνα της ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι καθώς το άγχος την εμποδίζει στο να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Αμέσως μετά το ανακοίνωσε και στα υπόλοιπα παιδιά, με τα περισσότερα να ξεσπούν σε κλάματα ενώ μέχρι στιγμής φημολογούνταν ότι ένας άλλος παίκτης θα οδηγούνταν σε οικειοθελή αποχώρηση.