Big Brother 2 - highlights 22/10: Η αποκάλυψη του Στηβ για την Ανχελίτα και η δύσκολη αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 22/10: Η αποκάλυψη του Στηβ για την Ανχελίτα και η δύσκολη αποχώρηση

Μετά τον τσακωμό και την αποκάλυψη του Στηβ Μιλάτου για την Ανχελίτα, είχαμε μια αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother 2, καθώς οι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα στο άκουσμα του ονόματος που φεύγει από το παιχνίδι.

Τα 22/10 highlights του Big Brother 2

Κρίση στην σχέση Ανχελίτας - Παναγιώτη Πέτσα

Στο χθεσινό το οποίο προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, είδαμε πριν από λίγο πως η σχέση της Ανχελίτας με τον Παναγιώτη Πέτσα περνάει κρίση καθώς τα πρώτα σύννεφα δεν άργησαν να έρθουν.

Όπως φάνηκε μια παρεξήγηση δεν άργησε να κάνει τα πράγματα άνω κάτω μεταξύ τους καθώς η Ανχελίτα ενοχλήθηκε με την στάση που κράτησε ο Παναγιώτης απέναντι στην Ευδοκία. Κάπου εδώ να θυμίσουμε πως οι δυο κοπέλες συχνά πυκνά έχουν έρθει σε ρήξη.

Έτσι λοιπόν, η ίδια του είπε χαρακτηριστικά πως: «Έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου και το ποιόν σου». Άραγε πως θα συνεχίσει η σχέση τους;

Στηβ σε Ανχελίτα «Μου χρωστάς πολλά συγγνώμη»

Στο live 22/10 ο καλεσμένος ήταν ο Στηβ Μιλάτος ο οποίος για άλλη μια φορά έχει την ευκαιρία να σχολιάσει τις εξελίξεις στο σπίτι μαζί με την Νάταλι Κάκκαβα, τον Γρηγόρη Γκουντάρα αλλά και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Όπως είδαμε στην Α' μετάδοση, η Ανχελίτα με τον Παναγιώτη Πέτσα είχαν έναν διαπληκτισμό μεταξύ τους καθώς της άρεσε η στάση που κράτησε ο αγαπημένος της απέναντι στην Ευδοκία καθώς παρά την συγγνώμη της όπως φαίνεται δεν θέλει να έχει πολλά πολλά μαζί της.

Από την άλλη ο Στηβ Μιλάτος μόλις αντίκρισε την Ανχελίτα δεν δίστασε να της πει χαρακτηριστικά «Μου χρωστάς πολλά συγγνώμη» καθώς θεωρεί ότι "βασανίζει κατά κάποιον τρόπο τον φίλο του. Η ίδια όπως ήταν αναμενόμενο τον ρώτησε γιατί το λέει αυτό.

"Λύγισε" η Άννα Ελευθερίου - Η αποκάλυψή της για το τροχαίο

Την γραμμή ζωή της Άννας Ελευθερίου παρακολουθήσαμε χθες. Η συγκεκριμένη παίκτρια, εξομολογήθηκε διάφορα περιστατικά που συνέβησαν στην ζωή της.

Η ίδια μέσα σε όλα αναφέρθηκε για έναν σύντομο έρωτα που είχε με τον κατά εννέα χρόνια νεότερο πρώην σύντροφό της, για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές αλλά και για το τροχαίο που παραλίγο να χάσει την ζωή της.

Ξέσπασαν σε κλάματα μετά την ανακοίνωση του παίκτη που αποχώρησε από το σπίτι

Το 9ο live του Big Brother 2 έφτασε στο τέλος τους καθώς ένας ακόμη παίκτης αναγκάστηκε να έρθει στην δυσάρεστη θέση της αποχώρησης.

Οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Ισίδωρος, η Μαίρη, ο Μιχάλης, ο Παναγιώτης και η Ανχελίτα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να ξεκινά τις ανακοινώσεις με τα παιδιά που θα συνεχίσουν στο reality.

Τελικά, αυτός που αποχαιρέτησε ήταν ο Μιχάλης, με τη Μαίρη να πέφτει στη αγκαλιά του Ισίδωρου με δάκρυα στα μάτια ενώ η Σαμάνθα δεν δίστασε να εκδηλώσει τα συναισθήματά της καθώς "λύγισε".