GNTM 4 - highlights 27/10: Το μεγάλο σοκ, η οικειοθελής αποχώρηση ενός φαβορί και το bullying της Μαρίας

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4 - highlights 27/10: Το μεγάλο σοκ, η οικειοθελής αποχώρηση ενός φαβορί και το bullying της Μαρίας

Οι εξελίξεις στο ριάλιτι μοντέλων «GNTM 4» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR είναι άκρως καταιγιστικές καθώς είδαμε μια πρόωρη αποχώρηση μιας και ήταν οικειοθελής ενώ από την άλλη η Μαρία όπως φάνηκε δέχτηκε bullying από άλλους διαγωνιζόμενους. Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο 26/10;

Τα 26/10 highlights του GNTM 4

Μεγάλο σοκ για τους παίκτες - Η στιγμή που εκκένωσαν το σπίτι λόγω της πυρκαγιάς

Ήδη από το καλοκαίρι είχε γίνει γνωστή η είδηση πως το σπίτι του GNTM 4 εκκενώθηκε καθώς βρέθηκε πολύ κοντά στις φωτιές που έπληξαν την Αττική. Στο σημερινό (25/10) επεισόδιο, παρακολουθήσαμε την στιγμή της εκκένωσης που έφερε μεγάλη αναστάτωση για τους παίκτες.

Οι διαγωνιζόμενοι ήταν ήρεμοι στο σπίτι, όταν το συνεργείο μπήκε και τους ζήτησε να πάρουν τα απαραίτητα και να φύγουν από το σπίτι.

Οι παίκτες έλειψαν από τις εγκαταστάσεις για δύο ολόκληρες εβδομάδες, ενώ τα γυρίσματα του ριάλιτι διακόπηκαν για αυτή την περίοδο.

Ανακοινώθηκε η οικειοθελής αποχώρηση - Θύελλα αντιδράσεων στο σπίτι

Μετά την επιστροφή των παικτών του GNTM 4 από την διακοπή που έγινε λόγω της πυρκαγιάς, o Γιώργος Καράβας μπήκε στο σπίτι και ανακοίνωσε πως αποχώρησε οικειοθελώς ο Βασίλης, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό.

Η αποχώρηση του Βασίλη σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο σπίτι καθώς από τη μία η παρέα του, ανέφερε πως το έκανε για να προστατεύσει την ψυχική του υγεία ενώ από την άλλη, η άλλη παρέα θεώρησε ανήθικη την κίνησή του.

Μάλιστα, η Όλγα τον κατηγόρησε πως στόχος του ήταν να εκμεταλλευτεί την λιγοστή δημοσιότητα που πήρε από τη συμμετοχή του στο GNTM.

Τα πάνω κάτω στο σπίτι - Άλλαξαν οι παρέες μετά τη διακοπή

Η διακοπή των γυρισμάτων, λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε κοντά στο σπίτι, έκανε τους διαγωνιζόμενους του GNTM 4 να αλλάξουν εντελώς τις παρέες τους και μαζί τους, τις ισορροπίες μέσα στη βίλα.

Η βασική αλλαγή έγινε με την Κυβέλη, η οποία κατά τις διακοπές συνειδητοποίησε πως η παρέα της είναι αυτή που τη ρίχνει ψυχολογικά.

Μάλιστα, δεν έκρυψε και την ενόχλησή της που η Ειρήνη έχει σταματήσει να της μιλάει και έχει κρατήσει την παρέα με τα αγόρια.

Έτσι μοίρασε τα disavatage ο Ναπολέων

Ο Ναπολέων ήταν ο παίκτης που πήρε την καλύτερη φωτογραφία στο χθεσινό (25/10) επεισόδιο του GNTM 4 και έτσι σήμερα (26/10), είχε την ευκαιρία να μοιράσει όπως ήθελε εκείνος τα disavantage στους συμπαίκτες του.

Στο σημερινό σετ, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να γυρίσουν ένα fashion clip, στο οποίο θα ζουν ένα κακό ή ένα καλό όνειρο. Ο κάθε παίκτης θα είχε δύο ευκαιρίες εκτός από δύο άτομα που θα επέλεγε ο Ναπολέων.

Έτσι, ο Ναπολέων αποφάσισε να δώσει το disavantage στην Αγάπη και τον Κωνσταντίνο προκειμένου να τους δυσκολέψει όσο περισσότερο μπορεί μιας και είναι δύο παίκτες που έχουν πάρει τα πάνω τους τον τελευταίο καιρό στον διαγωνισμό.

Η αποκάλυψη της Κυβέλης για την παρενόχληση που δέχθηκε στα 15 της

Μία απρόσμενη αποκάλυψη έκανε στο σημερινό (26/10) επεισόδιο του GNTM 4 η Κυβέλη, η οποία αναφέρθηκε στην παρενόχληση που είχε δεχθεί όταν ήταν μόλις 15 χρονών.

Μετά την απόφασή της να αλλάξει παρέα, η Κυβέλη αισθάνθηκε πιο απελευθερωμένη και τα έδωσε όλα στο σετ. Η ίδια εξήγησε στους κριτές πως έχει συχνά εφιάλτες οι οποίοι αφορούν την παρενόχληση. Όταν ωστόσο την ρώτησαν αν της έχει συμβεί ποτέ, είπε όχι.

Αργότερα, μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε πως κάποιος την είχε παρενοχλήσει όταν ήταν μόλις 15 χρονών. Μάλιστα εξήγησε πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το σκηνικό, αν και το δουλεύει.

Αρπάχτηκαν μεταξύ τους οι κριτές - «Ένα σχόλιο έκανα...»

Η σημερινή (26/10) φωτογράφιση στο επεισόδιο του GNTM 4, έφερε μεγάλες αντιδράσεις ανάμεσα στους κριτές. Οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα κατά την κριτική της φωτογράφισης του Γιάννη. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε ένα έντονο σχόλιο και αρπάχτηκε με τη Ζενεβιέβ.

Οι δυο κυρίες διαφώνησαν μεταξύ τους και η Ζενεβιέβ διέκοψε την Ισμήνη. Το γεγονός αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα τη νέα κριτή του GNTM 4, η οποία εξέφρασε την ενόχλησή της με όσα της είπαν οι συνάδελφοί της.

Πλάνταξε στο κλάμα η Άννα - Μίλησε για την απώλεια που την τσάκισε

Μία πολύ συγκινητική στιγμή είχε στο σημερινό (26/10) επεισόδιο του GNTM 4 η Άννα, η οποία κατά τη διάρκεια της κριτικής για το σετ της, αναφέρθηκε στην απώλεια της παιδικής της φίλης, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Άννα είχε εξηγήσει ήδη από την οντισιόν της πως πήρε την απόφαση να μπει στο παιχνίδι προκειμένου να τιμήσει τη φίλη της καθώς είχε κι εκείνη όνειρο να γίνει μοντέλο.

Η κριτική στη φωτογραφία της Άννας μάλιστα, ήρθε λίγο μετά την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους κριτές.

Το μοντέλο που κατάφερε να πάρει τη "δουλειά"

Η σημερινή δοκιμασία του GNTM 4 ήταν αρκετά απαιτητική μιας και οι διαγωνιζόμενοι δεν θα φωτογραφίζονταν αλλά θα γύριζαν ένα μικρό κλιπ με θέμα τα όνειρα και τους εφιάλτες. Ο Ναπολέων μοίρασε τα disavantage αλλά δεν έπιασαν και τόσο τόπο.

Ένας παίκτης ωστόσο ήταν αυτός που κατάφερε να ξεχωρίσει με την προσπάθεια του και να πάρει την δουλειά στο σημερινό σετ.

Αυτός ο παίκτης δεν ήταν άλλος από τον Ντίνο, ο οποίος για ακόμα μία φορά εντυπωσίασε τους κριτές με την προσπάθειά του και πήρε την δουλειά.

Έξαλλοι οι κριτές - Ξεσκέπασαν την στρατηγική των διαγωνιζόμενων

Ένα λάθος κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τον παίκτη που θα παραμείνει στο σπίτι του GNTM 4 ήταν αρκετό για να κάνει τους κριτές να εξοργιστούν με την στρατηγική που ακολουθούν οι διαγωνιζόμενοι στο πλατό.

Συγκεκριμένα, ενώπιων των κριτών με τις χειρότερες προσπάθειες βρέθηκαν ο Ναπολέων, η Άννα, που ξέσπασε και σε κλάματα και η Μαρία.

Οι παίκτες είχαν συνεννοηθεί να δημιουργήσουν ισοψηφία για να βγάλουν από πάνω τους την ευθύνη, ωστόσο ο Στυλιανός μπερδεύτηκε και αποκαλύφθηκε το κόλπο τους. Η Ζενεβιέβ εξοργίστηκε και ζήτησε να σταματήσει αμέσως αυτή η ψηφοφορία.

Τελικά, ανακοινώθηκε πως θα κριθεί στο επόμενο επεισόδιο το αν θα συνεχιστεί η τακτική με την live ψηφοφορία.

Το μοντέλο που αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Γεμάτο κλάματα, εντάσεις και συγκινήσεις ήταν το σημερινό (26/10) επεισόδιο του GNTM 4. Στην τελική τριάδα βρέθηκαν ο Ναπολέων, η Μαρία, που σώθηκε από τους συμπαίκτες της, και η Άννα.

Οι διαγωνιζόμενοι εκνεύρισαν τους κριτές με την στρατηγική που ακολουθούν σε αυτές τις ψηφοφορίας, επομένως θα ανακοινώσουν στο επόμενο επεισόδιο αν θα συνεχιστεί σε αυτή την διαδικασία.

Τελικά, την πόρτα της εξόδου είδε η Άννα, η οποία είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια στο fashion clip με θέμα το όνειρο και τον εφιάλτη.

TAGS