Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει στο Διαφάνι - "Βόμβα" στο χωριό

Οι σημερινές 4/11 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει στο Διαφάνι -

Μπορεί χθες 3/11 να έγινε γνωστό πως πέθανε ηθοποιός της σειράς Άγριες Μέλισσες, ωστόσο σήμερα το επεισόδιο θα προβληθεί κανονικά. Οι εξελίξεις λοιπόν είναι καταιγιστικές, αφού θα έχουμε μια επιστροφή στο Διαφάνι.

Οι 4/11 εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

Η Μυρσίνη δίνει τελεσίγραφο στην Αντιγόνη, ενώ ο Δούκας στρέφεται στην Αγορίτσα μήπως μάθει κάτι περισσότερο για το παρελθόν του πατέρα του.

Η αποκάλυψη της Δρόσως στην Ελένη τη σοκάρει. Ο Κωνσταντής δέχεται την επίσκεψη των γονιών του που ανησυχούν για την υγεία του. Τα νέα της επιστροφής του Μπάμπη φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό.

Η Ελένη ανυπομονεί να του μιλήσει, πριν φύγει για τη Λέρο με τον Ζάχο, ο οποίος έχει πληροφορηθεί εμπιστευτικά από τον Ντούνια τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Λάμπρο. Ο Κυριάκος είναι ευγνώμων απέναντι στον Ακύλα, αλλά τα καμώματα της Αιμιλίας στο σχολείο δεν τον αφήνουν ν’ αγιάσει! Ο Λάμπρος διστάζει να εμπιστευτεί τον Βαρουξή που επιμένει να μάθει τι συνέβη στην καλύβα.

Θρήνος στον ΑΝΤ1 για τις Άγριες Μέλισσες

Το κανάλι του Αμαρουσίου... θρηνεί την prime time που χάνει! Το δυνατότερο χαρτί του ΑΝΤ1 τις δυο προηγούμενες σεζόν κατακτούσε ασυζητητί και δίχως καμία δυσκολία την πρωτιά της βραδινής ζώνης με τις Άγριες Μέλισσες αλλά φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει!

Η σειρά που άλλοτε σημείωνε απίστευτα νούμερα τηλεθέασης και ο ανταγωνισμός έμενε χιλιόμετρα πίσω, τώρα φαίνεται πως έχει αρχίσει να καταρρέει! Τα αντίπαλα στρατόπεδα έχουν εξελιχθεί - βλέπε ALPHA με τον Σασμό και Mega με την Γη της Ελιάς - και αδιαμφισβήτητη απόδειξη αυτού τα ποσοστά που σημειώθηκαν στα μηχανάκια της AGB το βράδυ της Τρίτης 27/10!

Οι Άγριες Μέλισσες εχθές, ίσως, έκαναν τα χειρότερα νούμερα που έχουν κάνει επί τρεις σεζόν που προβάλλονται στον ΑΝΤ1! Το 15,9% στο δυναμικό κοινό σίγουρα ξάφνιασε τους ιθύνοντες του καναλιού. Το κοινό έχει δείξει καιρό τώρα την προτίμησή του και... πως μπορεί να αλλάξει αυτό; Ή μήπως δεν θα αλλάξει;

Prime time

Μεγάλες κουβέντες δεν θέλουμε να πούμε γιατί φέτος τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά και κάθε μέρα υπάρχει και μια ανατροπή! Το μόνο βέβαιο είναι πως αν τα νούμερα πέσουν κι άλλο ο σταθμός θα προβεί σε διορθωτικές κινήσεις για να σώσει ότι προλάβει...