Elif: «Κάθε φορά μου το κανεις αυτό» - Άγριος καβγάς Κερεμ και Παρλά

Ασύλληπτο ξύλο στην σειρά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: «Κάθε φορά μου το κανεις αυτό» - Άγριος καβγάς Κερεμ και Παρλά

Στην σειρά Elif, η Ράνα για άλλη μια φορά προσπαθεί να προωθήσει τα σχέδιά της για την εταιρεία, αλλά η Ασλί, που πλέον έχει καταλάβει τι άνθρωπος είναι, ενημερώνει τον Κερέμ και εκείνος την εμποδίζει. Ωστόσο προκύπτει κι ένα πρόβλημα με την Παρλά και εκείνος προκειμένου να μην τη στενοχωρήσει ασχολείται μαζί της αφήνοντας πίσω τη δουλειά. Η Ζουλιντέ θέλει να μιλήσει στον Σαφάκ, αλλά εκείνος την αγνοεί παντελώς!

Από το TV24

Η Μελέκ έχει πολλούς ανεξόφλητους λογαριασμούς και συνεχίζει να προσπαθεί να βρει δουλειά. Η άσχημη οικονομική της κατάσταση την αγχώνει αλλά προσπαθεί να το κρύψει από την Ελίφ. Η Ασλί και ο Κερέμ δουλεύουν μαζί και η Παρλά αναρωτιέται τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Φέρεται όμως φιλικά στην κοπέλα αν και δεν τη συμπαθεί καθόλου. Στη συνέχεια, η Παρλά καλεί τον Κερέμ να πάνε μαζί σε ένα πάρτι και εκείνος της λέει «ναι». Η Ελίφ καταλαβαίνει πως η μητέρα της είναι στενοχωρημένη επειδή δεν έχουν χρήματα και επειδή δεν έχει βρει ακόμα δουλειά. Κάποιος καλεί από το γραφείο του Κερέμ στη Μελέκ και της λέει πως πήρε τη δουλειά, χωρίς εκείνη να ξέρει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο ιδιοκτήτης της εταιρείας. Η Μελέκ χαίρεται πολύ με αυτή την ευχάριστη εξέλιξη.

Elif STAR εξελίξεις

Η Ασλί προστατεύει τον Κερέμ στην Elif

Η Παρλά είναι χαρούμενη επειδή θα πάει στο πάρτι με τον Κερέμ, αλλά εκείνος αργότερα θυμάται πως την ημέρα του πάρτι πρέπει να παρευρεθεί σε μια εξαιρετικά σημαντική επαγγελματική συνάντηση. «Μα μου το υποσχέθηκες πως θα πάμε μαζί», του λέει και εκείνος δεν θέλει να αναστατώσει την αρραβωνιαστικιά του. Την ίδια ώρα η Ματσιντέ δείχνει περίεργα σημάδια και όλοι ανησυχούν για την υγεία της.

Μάλιστα η Χουμεϊρά την προτρέπει να πάει σε γιατρό: «Σε παρακαλώ θέλω να πάμε σ’ έναν γιατρό να σε κοιτάξει! Ανησυχώ για εσένα, μαμά», και η Ματσιντέ δέχεται αν και μετά μένει σκεπτική.

Η Ράνα που μισεί θανάσιμα την Ασλί και ο Μαχίρ συμμαχούν εναντίον του Κερέμ, ενώ η Ασλί μιλάει με την Μπιρτσέ για τον Κερέμ. Η Ράνα πιάνει την Ασλί και τη ρωτάει δήθεν για το πρόγραμμα του Κερέμ ώστε να κλείσει ένα ραντεβού και μαθαίνει πως τη μέρα Παρασκευή ο Κερέμ θα λείπει. Ετσι κανονίζει ραντεβού μ’ έναν πελάτη που ο Κερέμ δεν θέλει καθόλου. Την ίδια ώρα η Ασλί πάει στην έπαυλη για να δώσει στην Παρλά το φόρεμα που θα βάλει στο πάρτι που έχει να πάει και η Παρλά με την Κιγιμέτ προσπαθούν μπροστά της να δείξουν πόσο υπέροχο ζευγάρι είναι η Παρλά με τον Κερέμ.

Ομως η Ασλί αδιαφορεί καθώς δεν την ενδιαφέρει καθόλου ο Κερέμ, ενώ στη συνέχεια της τηλεφωνεί η Φιλίζ: «Πήραν τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν το ραντεβού για τη σύσκεψη από την εταιρεία που ο Κερέμ δεν θέλει καθόλου να δουλέψει μαζί τους», και τότε η Ασλί αντιλαμβάνεται ότι η Ράνα καταστρώνει δικά της σχέδια πίσω από την πλάτη του Κερέμ και τον ενημερώνει αμέσως. Εκείνος έξαλλος πάει στο γραφείο της και έρχεται ξανά σε σύγκρουση μαζί της. Η Ράνα δεν σκοπεύει όμως να παραιτηθεί από τις φιλοδοξίες της και κάνει νέα σχέδια.

Ο Σαφάκ αποφεύγει τη Ζουλιντέ

Η Ζουλιντέ είναι λυπημένη επειδή η καλή της σχέση με τον Σαφάκ έχει διακοπεί, καθώς ο άνδρας είναι τραγικά ψυχολογικά. Μάλιστα προσπαθεί συνεχώς να του μιλήσει, αλλά εκείνος την αποφεύγει και η Λεμάν χαίρεται που τους παρακολουθεί. Από την άλλη, η Αλέβ προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια της Λεμάν με τις ικανότητές της ως νοικοκυρά και τα καταφέρνει. Ο Σαφάκ είναι ταραγμένος και δεν ξέρει τι να κάνει με τη Ζουλιντέ.

Στην εταιρεία Χακτανίρ τα πράγματα είναι δύσκολα. Η Ελίφ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που δεν θέλει να το μοιραστεί με τη μητέρα της και συμπεριφέρεται περίεργα. Η Αλέβ και η Λεμάν συναντάνε τον Τουφάν και εκείνος τους εξηγεί πως κατάφερε να καταστρέψει τη σχέση της Ζουλιντέ με τον Σαφάκ. Εκείνη την ώρα περνάει απέξω ο Σαφάκ και οι δύο γυναίκες πέφτουν κάτω από το τραπέζι να κρυφτούν για να μην τις δει.

Η Ζουλιντέ κάνει άλλη μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και την παρεξήγηση με τον Σαφάκ αλλά εκείνος φροντίζει να της κάνει ξεκάθαρο πως: «Εμείς οι δύο έχουμε τελειώσει οριστικά». Ο Εμιρχάν βρίσκει τον δάσκαλό του και προσπαθεί να μάθει αν έχει κάνει κάτι εκείνος και δεν του μιλάει.

Ο Σεντάτ παρενοχλεί ξανά τη Μελέκ

Μετά τα όσα έγιναν στην εταιρεία, ο Κερέμ ακυρώνει το πάρτι στην Παρλά και εκείνη ξεσπάει: «Κάθε φορά μου το κάνεις αυτό! Μου το ακυρώνεις και μου υπόσχεσαι ότι την επόμενη θα έρθεις και ποτέ δεν το κάνεις! Ολοι πάντα με ρωτάνε πού είσαι και δεν ξέρω τι να τους πω! Ειλικρινά σου μιλάω, δεν θέλω να έρθεις αυτή τη φορά», του λέει και φεύγει.

Στο μεταξύ, ο Μαχίρ δείχνει στη Ράνα τη διάθεσή του να συνεργαστούν και αυτό την ικανοποιεί. Ο σπιτονοικοκύρης της Μελέκ, ο Σεντάτ, πηγαίνει στο σπίτι της και επιμένει να της μιλήσει, αλλά εκείνη δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο και τον διώχνει. Η Ασλί θέλει να πάει την Ελίφ βόλτα στη δουλειά της, όμως στη διαδρομή η μικρή πέφτει και χτυπάει και η Ασλί την πηγαίνει σε μια κλινική για να δουν το τραύμα της.

Η Ελίφ πονάει αλλά θέλει να πάει να δει τον χώρο εργασίας της Ασλί, ενώ παράλληλα νιώθει ένοχη επειδή η κοπέλα θα αργήσει εξαιτίας της στη δουλειά της. Την ίδια ώρα, η Ματσιντέ πηγαίνει στο νοσοκομείο αλλά λέει ψέματα στα παιδιά της. Η γιατρός της λέει πως πάσχει από Αλτσχάιμερ και η Ματσιντέ σοκάρεται! Ο Κερέμ καταφέρνει να βρει την Παρλά και της λέει πως θα πάνε στο πάρτι που θέλει και εκείνη τον αγκαλιάζει ικανοποιημένη από την υπόσχεσή του.

Την επόμενη μέρα, το ζευγάρι φεύγει για την εκδήλωση έξω από την πόλη, ενώ ο Μαχίρ και η Ράνα προετοιμάζονται για τη μεγάλη συνάντηση. Η Ράνα εκμεταλλεύεται την απουσία του Κερέμ στη συνάντηση. Η Ασλί, από την άλλη, προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Κερέμ αλλά η Παρλά βάζει εμπόδια καθώς σβήνει τις κλήσεις και τα μηνύματα. Ο Κερέμ είναι σκεπτικός και η Παρλά του λέει: «Απόλαυσε τις διακοπές μας και σταμάτα να σκέφτεσαι μόνο τη δουλειά! Ολα θα πάνε καλά και χωρίς εσένα εκεί».

Η Ασλί αφού δεν βρίσκει τον Κερέμ απευθύνεται στον Μαχίρ, ο οποίος από τη μια προσπαθεί να κάνει τη δουλειά που κανόνισε με τη Ράνα και από την άλλη να μη δώσει δικαιώματα για τα ύπουλα σχέδιά του. Η Ματσιντέ προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια για την ασθένειά της από την οικογένειά της, αλλά ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας της. Ο Σεντάτ εξακολουθεί να ενοχλεί τη Μελέκ, μέχρι που ένα πρωί μπαίνει στο σπίτι της και εκείνη μαζί με την Ασλί και την Ελίφ τον βλέπουν να κάθεται στο σαλόνι.