The Bachelor 2: Πασίγνωστη τραγουδίστρια έφερε τα πάνω κάτω με την συναυλία της αγάπης

Έμειναν όλοι άφωνοι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Πασίγνωστη τραγουδίστρια έφερε τα πάνω κάτω με την συναυλία της αγάπης

Το σημερινό επεισόδιο του The Bachelor 2 τα είχε όλα μέσα καθώς πέρα από το ατομικό ραντεβού τα κορίτσια αντίκρισαν μια ιδιαίτερη έκπληξη στη βίλα μιας και στον τόπο του "εγκλήματος" επέστρεψαν δυο παίκτριες που είχαμε δει στον πρώτο κύκλο.

Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να διοργανώσει μια συναυλία κι όπως αποδείχτηκε αυτό το γεγονός δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο όχι μόνο από τα κορίτσια αλλά ακόμη και από τους τηλεθεατές.

Έτσι, τα κορίτσια συγκεντρώθηκαν στον χώρο της συναυλίας και ξαφνικά μέσα από το τριαντάφυλλο του The Bachelor εμφανίζεται η Αγγελική Ηλιάδη, πιο λαμπερή από ποτέ.

Φωνές ενθουσιασμού ήχησαν από τις κοπέλες, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι σε αυτό το κάλεσμα αγάπης, θα τους τραγουδήσει η εκθαμβωτική τραγουδίστρια. Η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε πως είναι εκεί για να τραγουδήσουν όλοι μαζί για την αγάπη.

Η εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη στο The Bachelor 2

Αγόρασε τριώροφο σπίτι ο Αλέξης Παππάς - Εκεί θα στεγάσει την αγάπη του με την νικήτρια του Bachelor 2

Στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι "Κάτι ξαναψήνεται" που αποθέωσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο ζαχαροπλάστης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Αλέξη Παππά.

«Τι να πω για το Bachelor… Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός, δεύτερον είναι ένας ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος. Τα κορίτσια ελπίζω να το έχουν καταλάβει ότι είναι ένας ρόλος

Δεν νομίζω πως ο Αλέξης Παππάς μπήκε στο Bachelor για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός, το έκανε για τα λεφτά καθαρά, πληρώνεται για αυτό που κάνει και τελείωσε» , είπε αρχικά.

«Σαν άνδρας που είμαι, δεν θα έβγαινα στο σφυρί! Για τα λεφτά που πήρε, όμως, θα πήγαινα! Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο», αποκάλυψε ο Κώστας Παπαδόπουλος και αν ισχύει, τότε σίγουρα εκεί θα μείνει με την κοπέλα που θα επιλέξει από το Bachelor σαν εκλεκτή της καρδιάς του.