Ήλιος: Η αγωνία της Αλίκης θα κορυφωθεί μετά από τις μαρτυρίες

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 23/11

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ήλιος: Η αγωνία της Αλίκης θα κορυφωθεί μετά από τις μαρτυρίες

Οι εξελίξεις στο αποψινό (23/11) επεισόδιο του Ήλιου, αναμένεται να είναι για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές καθώς η ημέρα της μεγάλης δίκης έφτασε λίγες ημέρες πριν ανακοινωθεί η εγκυμοσύνη στην σειρά του ΑΝΤ1.

Οι εξελίξεις της σειράς Ήλιος 23/11

Η δίκη της Αλίκης ξεκινάει. Οι καταθέσεις των μαρτύρων προκαλούν εντάσεις και η αγωνία της Αλίκης κορυφώνεται. Η Λήδα, μετά το απειλητικό σημείωμα, ανησυχεί για τον Πέτρο.

Οι υποψίες του Ιάσωνα για το ποια είναι στην πραγματικότητα η δολοφόνος του γιατρού και των γονιών του προκαλεί έντονη ανησυχία στην Ελπίδα, ενώ παράλληλα προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες με τον Στέφανο για να μην κινδυνεύσει πάλι ο γιος της.

Ο Δημήτρης και η Νάντια παίρνουν μια απόφαση που θα δώσει τελείως άλλη τροπή στην καταδίωξή τους. Ο Πέτρος τσακώνεται με την Λένα για τη δίκη της Αλίκης και βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν θανάσιμο κίνδυνο. Ο Στέφανος βάζει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό του.

Η Ελπίδα «καίει» με την κατάθεσή της την Αλίκη στον Ήλιο

Η επανένωση της Αλίκης και του Δημήτρη είναι γεγονός και είναι φορτισμένη συναισθηματικά και για τους δύο. «Το ήξερα πως είσαι ζωντανός. Δεν έχασα την πίστη μου σε σένα ούτε στιγμή», του λέει με δάκρυα στα μάτια. Αργότερα η Νάντια εξομολογείται στον Δημήτρη: «Αυτός που προσπάθησε να με σκοτώσει ήταν ο γιος του Μενέλαου». Ο Λαϊνάς για να την προστατέψει, τη φέρνει να μείνει στο σπίτι με την Αλίκη και τα παιδιά.

Η Αλίκη φοβάται, αλλά προσφέρεται να της δώσει καταφύγιο, αφού ο Δημήτρης της λέει πως είναι η μοναδική μάρτυρας που είδε τον άνθρωπο που ψάχνουν. Την επομένη, η μαρτυρία της Ελπίδας στη δίκη της Αλίκης δεν είναι η αναμενόμενη, δημιουργώντας ερωτηματικά για τη στάση της και επιβεβαιώνοντας τις υποψίες πως κάποιον καλύπτει. Η Αλίκη φοβάται πια πως η καταδίκη της είναι μονόδρομος.

Ο Δημήτρης πιέζει την Ελπίδα: «Πες μου τι κρύβεται πίσω από την αλλαγή της στάσης σου. Τι είναι αυτά που κατέθεσες; Ποιος καλύπτεις;», τη ρωτάει θυμωμένος. Η Ελπίδα αναγκάζεται να ομολογήσει την πραγματική σχέση της με τον Ιάσονα, αλλά δεν κατονομάζει τον Στέφανο. Η Αλίκη καταθέτει στη δίκη της.

Ο Δημήτρης της συμπαραστέκεται, αλλά συνειδητοποιεί ότι οι λόγοι που τους οδήγησαν στον χωρισμό εξακολουθούν να τον επηρεάζουν βαθιά. Η ώρα της απόφασης του δικαστηρίου για εκείνη έχει φτάσει…