Θρήνος στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Μαθαίνει ότι πέθανε ο παππούς του

Όλα όσα θα δούμε απόψε (22/12)

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Μαθαίνει ότι πέθανε ο παππούς του

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (22/12) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες 21/12), μιας και ο Τζώρτζης μαθαίνει ότι ο παππούς του έχει πεθάνει και προσπαθεί να επικοινωνήσει με το πνεύμα του.

Τι θα δούμε σήμερα στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Επεισόδιο 68

Ο Κανέλλος έχει χάσει το σήμα του και μαζί και το νόημα της ύπαρξής του. Η Μάρμω επιστρατεύει τον Μένιο, για να γοητεύσει την Καρμέλα και να μάθει τα μυστικά της, μόνο που ο Μένιος άθελά του έχει προλάβει να την… απογοητεύσει και πρέπει να βρει τρόπο να το πάρει αλλιώς.

Αλλιώς πρέπει να το πάρει κι ο Ηλίας, αν δεν θέλει να χάσει την προεδρία. Η Καρμέλα, απ’ ό,τι φαίνεται, έχει ζήσει έναν έρωτα μεγάλο με τον Βαγγέλα, αλλά είναι αποφασισμένη να πάρει το μυστικό της στον τάφο. Μεγάλο έρωτα ζούνε και η Κατερίνα με τον Παναγή και το δαχτυλίδι της Κατερίνας επιστρέφει στη θέση του… Την ίδια ώρα, ο Τζώρτζης μαθαίνει πως ο παππούς του έχει πεθάνει και αποφασίζει να καλέσει το πνεύμα του για να το… επιβεβαιώσει! Τι θα κάνει όταν ο Βαγγέλας απαντήσει στο «κάλεσμά» του;

Τι θα δούμε αύριο - Επεισόδιο 69

Ο Τζώρτζης νομίζει πως έρχεται σε «επικοινωνία» με τον παππού Βαγγέλα απ’ το… υπερπέραν, αλλά στην πραγματικότητα επικοινωνεί με τον παπά που έχει διάθεση για φάρσες. Ο Σίμος και η Αλίκη προσπαθούν να βρουν μια νέα δουλειά στον Κανέλλο, που δεν τα πάει καλά σε τίποτα και θέλει να γυρίσει στα παλιά, θέλει την παλιά του τη δουλειά.

Την ίδια ώρα, η προσπάθεια του Παναγή και της Κατερίνας να εκβιάσουν τον διοικητή του πάει στράφι. Ο Μένιος είναι σε αποστολή και έχει ξανά ραντεβού με την Καρμέλα. Ραντεβού έχει κι ο Ηλίας, με την κακή του τύχη όμως, αφού μαθαίνει πως το νερό στον Πλάτανο κοντεύει να στερέψει και πρέπει να βρεθούν χρήματα για να γίνει γεώτρηση. Θα καταφέρει να δώσει λύση ο πρόεδρος πριν μείνει όλο το χωριό χωρίς νερό;