Survivor 5 - highlights 19/1: Η αποχώρηση του Βαλάντη και τα ουρλιαχτά των συμπαικτών του! Χαμός στον Άγιο Δομίνικο

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - highlights 19/1: Η αποχώρηση του Βαλάντη και τα ουρλιαχτά των συμπαικτών του! Χαμός στον Άγιο Δομίνικο

Ο απόλυτος χαμός έγινε στο χθεσινό 19/1 επεισόδιο του Survivor 5, τόσο με τον Βαλάντη όσο και ανάμεσα στις δυο ομάδες. Στο τέλος ωστόσο, αποχώρησε ο τραγουδιστής και οι συμπαίκτες του ούρλιαξαν από την χαρά τους, εκτός 3 από αυτών.

Αναλυτικά τα 19/1 highlights του Survivor 5

Βαλάντης: «Με έβαλαν δίπλα στον Γιωρίκα ενώ έχω τεράστια δημοφιλία»

Με τα αιχμηρά σχόλια του Βαλάντη ξεκίνησε το επεισόδιο, με τον ίδιο να βρίσκεται υποψήφιος προς αποχώρηση, μαζί με τον Γιωρίκα και τον Βισκαδουράκη.

Ο τραγουδιστής λοιπόν μιλώντας στην κάμερα τόνισε ότι ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο να τον βάλουν μαζί με τον Γιωρίκα, γιατί εκείνος έχει τεράστια δημοφιλία, σε αντίθεση με τον Πιλίδη και πως είναι κρίμα να αποχωρήσει, ενώ έχει τόσες δυνατότητες μέσα στο παιχνίδι.

«Έκαναν ένα λάθος, μια λάθος κίνηση στρατηγικής απ΄ότι κατάλαβα. Με έβαλαν υποψήφιο απέναντι στον Γιωρίκα, που συμπαθώ ιδιαίτερα, και στον φίλο μου τον Θανάση τον Βισκαδουράκη, με κίνδυνο να φύγει ένα από τα δύο παιδιά. Είμαι ένας παίκτης πολύ δημοφιλής στον κόσμο και για τους συμπαίκτες μου εδώ πέρα και από την πρώτη στιγμή εδώ αισθανόντουσαν ότι αν βρεθούν αντιμέτωποι μαζί μου θα έχουν πρόβλημα αποχώρησης και πραγματικά δεν περίμενα να το εκφράσουν τόσο γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι χοντράνθρωπος! Ξενέρωσα με τη συμπεριφορά του» - Ξέσπασε ο Ρουβάς κατά του Κατσαούνη

Το ξέσπασμα του Κατσαούνη εναντίον της Μυριέλλας στο (18/1) επεισόδιο σχολίασαν οι Διάσημοι και συγκεκριμένα ο Απόστολος Ρουβάς. Ο σεφ πήρε τον λόγο και φαινόταν πως δεν πίστευε ότι πράγματι ο Κατσαούνης θα μπορούσε να μιλήσει έτσι για την ηθοποιό.

«Ο άλλος τι black out έφαγε; Ξενέρωσα πάρα πολύ με τη συμπεριφορά του, δεν κρίνεις έτσι έναν άνθρωπο. Δεν είναι από τους ανθρώπους με τρόπους, είναι χοντράνθρωπος. Δεν είναι κακός, απλά ήταν χοντροκομμένο αυτό.. Αυτά δεν υπάρχουν στη ζωή του και στην οικογένειά του. Δεν τα έχει δει πουθενά», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος.

Η Μυριέλλα «άδειασε» τον Κατσαούνη - «Παρασύρθηκα από τον Γιώργο»

To ξέσπασμα που έκανε ο Κατσαούνης κατά της Μυριέλλας θέλησε να σχολιάσει η ηθοποιός, με την ίδια να ανταποδίδει τα "καρφιά".

Η ίδια λοιπόν μιλώντας στην κάμερα τόνισε πως παρασύρθηκε από το ειδύλλιο της με τον Γιώργο, μιας και είναι λίγο παραπάνω ρομαντική, ωστόσο κατάλαβε πως δεν έχουν καθόλου κοινα σημεία και πως καλύτερα που τελείωσε οτιδήποτε είχε ξεκινήσει μεταξύ τους καθώς δεν θα είχε καλό τέλος η ιστορία τους.

«Αυτό που έγινε χθες με τον Γιώργο, με έβαλε σε πολλές σκέψεις. Ίσως παρασύρθηκα κι εγώ από το που βρίσκομαι κι αποφάσισα ότι είμαστε σε πολλά πράγματα διαφορετικοί και σε διαφορετικούς κόσμους. Συνειδητοποίησα χθες ότι η αληθινή μου δύναμη είναι εκεί έξω οι δικοί μου άνθρωποι κι ο κόσμος που με στηρίζει. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω κάτι, που έτσι κι αλλιώς πλατωνικό είναι, δεν υφίσταται.

Κάποια πράγματα που εγώ μπορώ να καταλάβω στον Γιώργο, αυτός δε θα τα καταλάβει ποτέ σε μένα. Δε θα είχε καλό τέλος η ιστορία μας, αν δεν βρισκόμασταν εδώ μέσα. Είμαι σίγουρη ότι μπορεί να το μετάνιωσε. Οφείλω να προστατεύσω κι εμένα και τον Γιώργο… Δεν έχω κάτι να περιμένω και δεν θέλω κάτι από τον Γιώργο» ανέφερε η Μυριέλλα Κουρεντή.

«Δεν θέλω να τη δω ούτε ζωγραφιστή» - Κάθετος ο Κατσαούνης με τη Μυριέλλα

Έξαλλος φαίνεται πως είναι ο Κατσαούνης με την Μυριέλλα, μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Τζον. Ο ίδιος ήδη από το (18/1) επεισόδιο την είχε "αδειάσει" κανονικότατα, ωστόσο επέστρεψε στις (19/1) με νέες δηλώσεις.

«Ήθελα να τονίσω ότι τελείωσε αυτό το ειδύλλιο. Την θεωρώ πολύ μεγάλη απάτη και πολύ καλή ηθοποιό γιατί με εξαπάτησε και με κορόιδεψε. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να παίζει με τα συναισθήματα των άλλων. Μπορεί να μην είναι καλός στο ψάρεμα αλλά είμαι πάρα πολύ καλός στο να πιάνω λαβράκια, να πιάνω κυρίες στα πράσα.

Με θεωρεί ευκολόπιστο για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί, ίσως ήμουν πάρα πολύ καλός γι΄αυτό. Νόμιζε ότι θα μου τα γυρίσει, αλλά δώρο άδωρον, δεν πρόκειται να γυρίσει. Με υποτίμησε σαν άνδρα και δεν θέλω να τη δω ούτε ζωγραφιστή μετά από αυτό που μου έκανε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κατσαούνης.

«Να ρωτήσουμε τον Τζον αν είναι γκόμενος ή όχι;» - «Σκοτώθηκαν» Μυριέλλα και Κατσαούνης

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι τα "καρφιά" μεταξύ του Κατσαούνη και της Μυριέλλας, μετά το (18/1) επεισόδιο και την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Τζον Λυγνό.

Ο Γιώργος δεν θέλει ούτε λεπτό να της μιλήσει ενώ μάλιστα λίγο πριν τον αγώνισμα είχαν μια ακόμα έντονη λογομαχία, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει πως το ειδύλλιό τους τελείωσε οριστικά.

Όταν μάλιστα η Μυριέλλα του είπε πως δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ εκείνης και του Τζον, ο Κατσαούνης της είπε με πολύ έντονο ύφος: «Θες να ρωτήσουμε τον Τζον αν είναι γκόμενος ή όχι;».

«Ό, τι έγινε έγινε. Εδώ ήρθαμε να παίξουμε αθλήματα. Δεν χρειάζεται χρόνος... Δεν έχω να πω τίποτα, δεν θέλω να πω τίποτα. Σε αυτά τα πράγματα είμαι πολύ πονηρός. Τώρα άστο», είπε μεταξύ άλλων με την Μυριέλλα στο τέλος να του απαντά: «Εγώ το ζήτησα μια φορά. Από τη στιγμή που από την πρώτη φορά κιόλας είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει να ακούσει τίποτα και επειδή εγώ κατάλαβα πράγματα και για μένα και για τον Γιώργο και για τη διαφορετικότητα.... Επειδή δεν έχω κάτι με το Γιώργο, δεν πειράζει δεν κρατάω κάποια κακία».

Βαλάντης: «Έχω υποστεί bullying από την ομάδα μου! Είμαι δυστυχισμένος που τους γνώρισα»

Με αρκετά αιχμηρά λόγια μίλησε ο Βαλάντης κατά των συμπαικτών του, με τον ίδιο να εξηγεί πως ούτε αυτή τη φορά θα αγωνιστεί για την ομάδα του.

«Δεν είναι σήμερα ο τελευταίος αγώνας, έχει περάσει εδώ και μέρες. Δεν θα αγωνιστώ όχι για ιατρικούς λόγους αλλά για θέματα bullying από την ομάδα μου. Συνεχώς μου λένε να μην παίξω για να μην πάρει η Μπλε ομάδα πόντο κι επειδή δεν είμαι καλός παίκτης. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γιατί συνέχεια η αντιμετώπιση είναι η ίδια και δεν μπορώ να παίξω σε κανένα παιχνίδι.

Δυστυχώς παιδιά σας έχουμε κοροϊδέψει πάρα πολλές φορές. Είμαι δυστυχισμένος που γνώρισα τέτοιους ανθρώπους. Ντρέπομαι που υπάρχει τέτοια ανθρωποφαγία. Θα τα πούμε το βράδυ» είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής, ο οποίος δηλώνει σίγουρος για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, ο Βαλάντης απομακρύνθηκε από τον πάγκο, με τον Γιώργο Λιανό να το ανακοινώνει στους παίκτες.

«Ο Βαλάντης δεν βρίσκεται καν στον πάγκο των Διασήμων, δεν θέλει να συνυπάρχει καν με την ομάδα του, ούτε ως παρατηρητής, έχει περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-8 ήταν οι Μαχητές, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Η έκτακτη ανακοίνωση του Λιανού για τον Βαλάντη - Δεν εμφανίστηκε στο συμβούλιο

Με μια πολύ σημαντική ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον Βαλάντη ξεκίνησε το συμβούλιο του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε και στις δύο παίκτες πως ο τραγουδιστής αποφάσισε να παραμείνει μόνος του στη παραλία και να μην δώσει το παρών στο συμβούλιο, μιας και δεν θέλει να βρίσκεται στιγμή με τους συμπαίκτες του, από τους οποίους όπως αποκάλυψε δέχεται bullying.

Ο ίδιος λοιπόν περιμένει τα αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην καλύβα, κάτι που όπως τόνισε ο Γιώργος Λιανός συμβαίνει για πρώτη φορά στο Survivor.

«Καλωσορίζω τους Μαχητές και τους Διάσημους στο συμβούλιο αποχώρησης του νησιού. Βρισκόμαστε εδώ γιατί οι Διάσημοι μετρούν 3 υποψήφιους προς αποχώρηση και θα μάθουν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού. Ένας από τους τρεις υποψήφιους θα αποχωρήσει από την κόκκινη ομάδα. Όπως θα έχετε προσέξει αυτό το συμβούλιο είναι λίγο ιδιαίτερο. Έχουμε μια απουσία από τον πάγκο των Διασήμων, λείπει ο Βαλάντης.

Αν και δεν έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, αν και δεν έχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα, αποφάσισε από την αρχή του σημερινού παιχνιδιού να μείνει μακριά από την ομάδα του. Αυτή είναι μια προσωπική του απόφαση, δεν μπορεί να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με την κόκκινη ομάδα, δεν θέλει. Σεβόμαστε αυτή την απόφαση. Περιμένει την απόφαση και αυτή τη στιγμή βρίσκεται ολομόναχος στα καταλύματα των Διασήμων. Εκεί θα του ανακοινωθεί η απόφαση. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στο ελληνικό Survivor, ίσως να συμβαίνει και πρώτη φορά παγκοσμίως», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Όλοι οι Μαχητές εναντίον του Βισκαδουράκη - «Έπεσε στα μάτια μου»

Σε μια έντονη "επίθεση" κατά του Θανάση Βισκαδουράκη προχώρησαν οι Μαχητές, λίγο μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την απουσία του Βαλάντη.

Συγκεκριμένα, οι Μαχητές υποστήριξαν πως ο ηθοποιός συνεχώς τους γιούχαρε στο αγώνισμα επάθλου, πως συνεχώς τους υποτιμούσε και προσέβαλε και πως γενικά η συμπεριφορά του ήταν αρκετά αντιαθλητική.

Ωστόσο, οι Διάσημοι έγιναν εξωφρενών στο άκουσμα των δηλώσεων αυτών και τόσο η Ευρυδίκη όσο και η Αθηνά απαίτησαν από τους αντιπάλους να του ζητήσουν αμέσως συγγνώμη, αλλιώς θα αποχωρούσαν οικειοθελώς.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor 5 ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, στο τέλος του συμβουλίου του νησιού. Αρχικά, ο παρουσιαστής ενημέρωσε Διάσημους και Μαχητές πως ο Βαλάντης αποφάσισε να μην παρευρεθεί στο συμβούλιο και να περιμένει τα αποτελέσματα μόνος του στα πρόχειρα καταλύματα.

Έτσι λοιπόν, λίγο μετά την έντονη "επίθεση" των Μαχητών κατά του Θανάση Βισκαδουράκη, αλλά και τις δηλώσεις των Διάσημων για τους λόγους που έχει δημιουργηθεί όλος αυτός ο χαμός με τον τραγουδιστή, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποιος παίκτης είναι αυτός που αποχαιρετά οριστικά το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο.

Οι υποψήφιοι ήταν ο Θανάσης, ο Γιωρίκας και ο Βαλάντης, με τον τελευταίο τελικά να είναι αυτός που αποχωρεί από το Survivor 5.