Απόπειρα δολοφονίας στις Άγριες Μέλισσες - Αναστατωμένο όλο το Διαφάνι

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (1/2)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απόπειρα δολοφονίας στις Άγριες Μέλισσες - Αναστατωμένο όλο το Διαφάνι

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (1/2) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες μιας και στο Διαφάνι θα σημειωθεί μία νέα απόπειρα δολοφονίας, η οποία θα καταφέρει να συνταράξει όλο το χωριό.

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες (1/2) - Επεισόδιο 60

Ο Δούκας ανακαλύπτει, έντρομος, τα πραγματικά σχέδια του Ακύλα για το αεροδρόμιο κι αυτήν τη φορά, αποφασίζει να συμμαχήσει με το Διαφάνι. Πώς θα υποδεχτούν οι υπόλοιποι αυτήν την απόφαση; Η Ασημίνα και η Ρένα έχουν μια συζήτηση με απρόβλεπτες συνέπειες, ενώ η Ελένη ανησυχεί με την αλλαγή συμπεριφοράς και τα ξεσπάσματα του Λάμπρου. Το παρελθόν του Ακύλα ξεδιπλώνεται, αλλά τα λάθη του παρελθόντος επαναλαμβάνονται. Μια απόπειρα δολοφονίας θα τους συνταράξει όλους, ενώ σύντομα θα δούμε τη Μυρσίνη να επιτίθεται στη Δρόσω.

Ο Σέργιος μαθαίνει ποια είναι η πραγματική του μητέρα

Κατάφεραν για περίπου επτά χρόνια στις Άγριες Μέλισσες να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό το ποια είναι η πραγματική μητέρα του Σέργιου, ακόμα κι όταν όλο το Διαφάνι έμαθε την αλήθεια. Μέχρι που η Ρένα, προκειμένου να κρατήσει για πάντα δικό της τον Νικηφόρο, κάνει την τραγική αποκάλυψη στον μικρό Σέργιο. Και το μεγάλο δράμα μόλις αρχίζει...

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Και για ακόμα μία φορά την καταστροφή θα τη φέρει η Μυρσίνη Σεβαστού, η οποία και έκανε το μοιραίο λάθος να αποκαλύψει στη μέλλουσα νύφη της, τη Ρένα, όλη την αλήθεια για το ποια είναι η μητέρα του Σέργιου. Εκείνη μετά το αρχικό σοκ που παθαίνει, στη συνέχεια πιέζει τον Νικηφόρο να κάνουν το επόμενο βήμα και εκείνος της προτείνει να αρραβωνιαστούν. Την επόµενη µέρα µάλιστα κανονίζουν να πάνε στους γονείς της προκειμένου να ζητήσει και επίσημα το χέρι της.

Ο Μόρτζος µε χαρά δίνει τις ευλογίες του στο ζευγάρι και τους εύχεται κάθε ευτυχία, ενώ Νικηφόρος και Ρένα ανταλλάσσουν βέρες! Στη συνέχεια στήνεται µια µικρή οικογενειακή γιορτή για το ευχάριστο αυτό γεγονός. Μέχρι που το χαρούµενο κλίµα χαλάει η εισβολή της Ασηµίνας στο σπίτι! «Ασημίνα, τι κάνεις εδώ;», τη ρωτάει ο Νικηφόρος και εκείνη του λέει πως πρέπει να μιλήσουν.

Οι δυο τους βγαίνουν έξω και οι γονείς της Ρένας κοιτάνε με απορία. Από την άλλη η Ρένα πετάει σπίθες από τα μάτια της και φροντίζει να μην το αφήσει να περάσει έτσι αυτό και την επόμενη μέρα πάει να βρει τη Σταμίρη, της οποία τα λέει έξω από τα δόντια: «Σου το είπα και την άλλη φορά πως τον Νικηφόρο τον αγαπάω και δεν έχω σκοπό να τον χάσω! Θα σου μιλήσω ανοιχτά! Γνωρίζω την αλήθεια για τον Σέργιο! Ξέρω ότι δεν είναι δικό σου παιδί! Μείνε μακριά μας και μη χρησιμοποιείς τον μικρό για να είσαι κοντά στον Νικηφόρο».

Η ατάκα της Ρένας για τον μικρό κάνει έξαλλη την Ασημίνα που της επιτίθεται κι εκείνη φραστικά: «Ο Σέργιος είναι δικό μου παιδί και δεν σου επιτρέπω να μου μιλάς έτσι! Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να λες αυτά τα πράγματα! Αν σε άκουγε ο Νικηφόρος να μιλάς έτσι...», πάει να πει η Ασημίνα και η Ρένα τη διακόπτει και την προειδοποιεί: «Μείνε μακριά, δεν θα σου το πω ξανά! Αλλιώς ξέρω να προδώσω το μυστικό σας εκεί που δεν πρέπει».

Ο Νικηφόρος καταλαβαίνει πως η Ασημίνα τον αποφεύγει και τη ρωτάει ευθέως τον λόγο. Εκείνη του αποκαλύπτει την αλήθεια: «Η Ρένα ξέρει για τον Σέργιο! Της τα πρόλαβε η Μυρσίνη! Με πρόσβαλε ότι δεν είμαι η μητέρα του», του λέει κ εκείνος φεύγει έξαλλος να βρει τη Ρένα με την οποία συγκρούεται! Το ίδιο κάνει και με τη μητέρα του και κάνει ξεκάθαρο και στις δύο γυναίκες πως δεν θα ανεχτεί καμία εμπλοκή τους ξανά στο θέμα του μικρού Σέργιου: «Για τον Σέργιο λόγο έχουμε μόνο εγώ και η μητέρα του, η Ασημίνα! Κανένας άλλος!», τους ξεκαθαρίζει. Ενώ πολύ τραγικές στιγμές θα περάσει και η Ελένη λόγω του Ζάχου.

Ο Σέργιος στις Άγριες Μέλισσες μαθαίνει ποια είναι η πραγματική του μητέρα

Μετά από το περιστατικό αυτό, η Δρόσω (που θα ματαιώσει το γάμο της) έχει αμφιβολίες για τη Ρένα και φοβάται πως μάλλον το μυστικό τους δεν θα είναι ασφαλές. Και ο φόβος της βγαίνει αληθινός, όταν ο μικρός Σέργιος έχει μια άσχημη αντίδραση απέναντι στη Ρένα και της λέει: «Μη μου λες τι να κάνω! Δεν είσαι η μαμά μου! Μαμά μου είναι η Ασημίνα», και εκείνη πάνω στα νεύρα της του απαντάει: «Ούτε η Ασημίνα είναι η μαμά σου! Η Δρόσω είναι μαμά σου». Και ο μικρός σοκάρεται, ενώ αφού ξεστόμισε το μυστικό, η Ρένα κατάλαβε τη ζημιά που έκανε.

Ο Σέργιος κλείνεται στο δωμάτιό του και αρνείται να μιλήσει σε οποιοδήποτε! Ο κόσμος όλος γκρεμίζεται για εκείνον. Ο Νικηφόρος είναι έξω φρενών με την αρραβωνιαστικιά του: «Τι πήγες κι έκανες! Δεν είχες κανένα δικαίωμα να μιλήσεις στο παιδί μας! Σε παρακαλώ θέλω να τα μαζέψεις και να φύγεις». Η Ασημίνα είναι σε κατάθλιψη μετά από όλα αυτά καθώς βλέπει μετά τον άντρα της να χάνει και το παιδί της (όμως θα έρθει και άλλο μωρό στην οικογένεια) , ενώ και η Δρόσω γίνεται στόχος του μικρού που προσπαθεί να του μιλήσει και να τον κάνει καλά, όταν της λέει: «Δεν είσαι μαμά μου! Δεν σε θέλω».

Κανείς δεν μπορεί να κάνει καλά τον Σέργιο που τα βάζει με όλους και με όλα επειδή του έκρυψαν μια τέτοια αλήθεια! Ο ασκός του Αιόλου μόλις άνοιξε και όλες οι ισορροπίες από εδώ και στο εξής θα ανατραπούν!