Εγκυμοσύνη "βόμβα" στον Σασμό - Θα το ανακοινώσει απόψε 23/2

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εγκυμοσύνη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Σασμό με τον Αστέρη στην φυλακή. Λίγο πριν επιστρέψει πρόσωπο "κλειδί" της σειράς, θα δούμε να γίνονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις, ενώ η οικογένεια των Σταματάκηδων θα περάσει πολύ δύσκολα.

Οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 97

Η Καλλιόπη θα επισκεφτεί τον Αστέρη για πρώτη φορά στη φυλακή και η συνάντηση τους θα την συγκλονίσει. Την ίδια στιγμή τα ξαδέλφια της Μαρίνας συνεχίζουν να παρακολουθούν τον Νικηφόρο, ο οποίος το παρατηρεί και ενημερώνει τον Μαθιό.

Η Στέλλα αρχίζει να ερευνά τη ζωή της μητέρας της έχοντας πια βάσιμες υποψίες πως έχει εμφανιστεί ένα τρίτο πρόσωπο. Η Θοδώρα επιβεβαιώνει τις υποψίες της και καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Ο Άγγελος ζητά από τη Στέλλα να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Θα καταφέρει να την πείσει;

Μέχρι το τέλος της χρονιάς αποχωρούν δύο ηθοποιοί

Ο Σασμός αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία τη μεγαλύτερη επιτυχία του ALPHA για φέτος. Καθημερινά, τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η αγαπημένη σειρά είναι άκρως ικανοποιητικά, ενώ το κοινό σχολιάζει ασταμάτητα τα επεισόδια στο Twitter.

Πολύς λόγος έχει γίνει για το αν τελικά η σειρά θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν (δείτε εδώ το σχόλιο που έκανε επί του θέματος ο σκηνοθέτης). Όπως όλα δείχνουν, ο Σασμός θα παιχτεί και του χρόνου στον ALPHA, ωστόσο δεν γνωρίζει κανείς με ποιους ηθοποιούς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, ο Σασμός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για παρουσία και την επόμενη σεζόν μιας και αποτελεί τη μεγάλη επιτυχία του ALPHA. Η απόφαση για τον δεύτερο κύκλο ανακοινώθηκε επίσημα στην παραγωγή της σειράς που έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για το ποιοι ηθοποιοί θα συνεχίσουν του χρόνου και ποιοι όχι.

Η λύση θα δοθεί από το σενάριο καθώς, ως το τέλος της σεζόν, θα σκοτωθούν άλλοι δύο χαρακτήρες. Στον ALPHA θα συνεχίσει επίσης για 10η σεζόν η «Μουρμούρα», ενώ προς λήξη οδεύει το «Άσε μας ρε Μαμά».

Σασμός νέα σεζόν