MasterChef 6: Ο Πάνος «πρόδωσε» τη σχέση του - «Θα πάρω το πρόσωπο και...»

Η αποκάλυψη για τη σύντροφό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ο Πάνος «πρόδωσε» τη σχέση του - «Θα πάρω το πρόσωπο και...»

Η ανακοίνωση για το έπαθλο των 10.000 ευρώ στην εβδομάδα του Silver Award στο MasterChef 6, όχι απλά ενθουσίασε τους παίκτες αλλά τους έκανε να ονειρεύονται πώς ακριβώς έχουν σκοπό να αξιοποιήσουν το έπαθλο που θα πάρουν.

Ένας από τους παίκτες που ενθουσιάστηκαν ήταν ο Πάνος, ο οποίος αποκάλυψε πως αν κερδίσει το βραβείο, θα το αξιοποιήσει για να περάσει καλά με την κοπέλα του, για την οποία μίλησε για πρώτη φορά μέσα στο παιχνίδι.

Η αποκάλυψη του Πάνου στο MasterChef 6 για τη σχέση του

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να πάρω το πρόσωπο και να φύγω διακοπές. Θα χαλάσω τα 8 από τα 10 χιλιάρικα. Δεν με νοιάζει, είμαι έτσι κουβαρντάς. Τα πληρώνω τα γούστα μου ρε παιδί μου, θέλω να τα χαλάσω όλα. Με τα υπόλοιπα 2 χιλιάρικα θα κρατήσω την παρέα μου από το MasterChef και θα πάμε να κάνουμε ένα φοβερό πάρτι prive σε μια βίλα», είπε χαρακτηριστικά.

Το βιογραφικό του Παναγιώτη Κουμουνδούρου στο MasterChef 6

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος έγινε γνωστός από τις auditions του MasterChef 6 ως ο ''δίδυμος'' αδερφός του Άκη Πετρετζίκη, που σόκαρε με την ομοιότητά του ακόμα και την Ελένη Μενεγάκη. Ο παίκτης έρχεται από την όμορφη Μάνη με ένα όνειρο, την ελπίδα να καταφέρει να ανοίξει το δικό του εστιατόριο και γιατί όχι με τον τίτλο του νικητή.

  • Ο Παναγιώτης δηλώνει πως αν και συνήθως έχει μεγάλη αγωνία και άγχος σε νέες καταστάσεις, η είσοδός του στον διαγωνισμό θα είναι μια μεγάλη και πολύ χρήσιμη εμπειρία.
  • Είναι 28 ετών και κατάγεται από τη Μάνη.
  • Στον ελεύθερο του χρόνο κάνει cross-fit. Ελπίζει κάποτε να ανοίξει το δικό του εστιατόριο.
  • Υποστηρίζει πως θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο ήρεμος στις μεγάλες μαγειρικές προκλήσεις παραμένοντας ταπεινός, ψύχραιμος και προσηλωμένος στον στόχο του.