MasterChef 6: Η εξομολόγηση του Χριστόφορου Κατσιάνα - Ράγισε κάρδιες ο θάνατος του αδερφού του

«Πάντα λέω είμαστε πέντε κι όχι τέσσερις»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Η εξομολόγηση του Χριστόφορου Κατσιάνα - Ράγισε κάρδιες ο θάνατος του αδερφού του

Το βράδυ της Δευτέρας 28/ 3 παρακολουθήσαμε τον Χριστόφορο Κατσιανά να μιλά για μια πολύ προσωπική του στιγμή στον αέρα του MasterChef. Συγκεκριμένα ο επίδοξος μάγειρας μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τις χειρότερες ψυχολογικά ημέρες του, οι οποίες ξεκίνησαν από τον χαμό του αδερφού του. (Δείτε εδώ τα highlights του επεισοδίου)

Οι δηλώσεις του Χριστόφορου Κατσιανά

«Δεν παίζει ψυχολογία σήμερα. Πήγα σε μια άσχημη περίοδο για εμένα. 6 Σεπτεμβρίου του 2013. Τότε έχασα τον μεγάλο αδερφό. Γενικότερα ήταν ένας σημαντικός λόγος που ασχολήθηκα με τη μαγειρική, ήταν ένα όνειρο. Μετά το θάνατό του είπα μια φορά ζεις, κάνε πράξη ότι έχεις μέσα σου. Πίστεψε σε σένα.

Την ημέρα που έφυγε ο Δημήτρης ήταν ευτυχισμένος. Εμένα αυτό με νοιάζει. Χαίρομαι που του είχα πει σε αγαπώ. Ήταν ο μόνος από τα αδέρφια μου, που του το είπα. Πάντα λέω είμαστε πέντε κι όχι τέσσερις. Ήταν μαγκάκι, ήταν ωραίος. Έφυγε πάνω που είχε ανοίξει τα φτερά του. Σκοτώθηκε σε τροχαίο. Κρατιέμαι τόσο καιρό και τώρα το έβγαλα», είπε ο Χριστόφορος στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έφτυσε το φαγητό διαγωνιζόμενου

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef κλήθηκαν να παίξουν για ένα μεγάλο έπαθλο. Συγκεκριμένα χτες (28/3), ξεκίνησε η εβδομάδα του Silver Award, το οποίο δίνει 10.000 ευρώ στον μεγάλο νικητή.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ένα από τα πιάτα όχι μόνο δεν ικανοποίησε τους κριτές αλλά ανάγκασε τον Σωτήρη Κοντιζά να φτύσει την μπουκιά του. Το πιάτο αυτό ήταν του Βασίλη.

«Ξέρω ότι είναι κακά πιάτα και καταλαβαίνω ότι κάτι μπορεί να μην τρώγεται. Ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι αυτό που θα έπρεπε κι αν συνεχίσω έτσι θα πάω σπίτι μου. Θέλω να ζητήσω μια συγγνώμη γιατί δεν μου πήγε τίποτα καλά στο γλυκό. Δεν θέλω να κρυφτώ και δεν είμαι ευχαριστημένος. Αλήθεια ούτε πρόλαβα να δοκιμάσω», είπε ο Βασίλης.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δοκίμασε από το πιάτο, ωστόσο πριν προλάβει να το καταπιεί το έφτυσε καθώς όπως είπε δεν μπορούσε να το καταπιεί.