Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Έξαλλη η Κατερίνα με τη "νεκρανάσταση" του Σάββα

Πολύ γέλιο και στο αποψινό 30/3 επεισόδιο!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Έξαλλη η Κατερίνα με τη

Άφθονο γέλιο και πολλές ανατροπές υπόσχονται και σήμερα, Τετάρτη 30/3 οι αγαπημένοι μας ήρωες από το μικρό χωριό του Πλάτανου! Μπορεί τα κανάλια να τους δυσκόλεψαν και να απασχόλησαν ιδιαίτερα τους κατοίκους του χωριού ωστόσο έχουν να ασχοληθούν με αρραβώνες, χαρές και κλεψιές αυτή την εβδομάδα και τους είναι αρκετό!

Τι θα δούμε σήμερα στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο;

Η «νεκρανάσταση» του Σάββα δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και η Κατερίνα γίνεται έξαλλη, την ώρα που η Μάρμω λέει στον Κανέλλο ότι, για να αποκαλύψει την αλήθεια για τους Αργυρούς, πρέπει να βάλει πλώρη για…. Κατίνα μεριά. Ο Χαραλάμπης πιάνει επ’ αυτωφώρω τον Ηλία και τη Βαλέρια σε μια στιγμή πάθους.

O Κανέλλος ζητάει από την Αλίκη να χωρίσουν. O Σάββας επιβεβαιώνει ότι είναι γιος του Βαγγέλα και είναι ενθουσιασμένος. Ο Κανέλλος ανακαλύπτει πως οι Αργυροί είναι οι μαφιόζοι που κλέψανε τις τρούφες του χωριού του

Ο Ηλίας έχει αρχίσει να παίζει βρόμικα και η Βαλέρια φαίνεται πως είναι η μόνη που εκτιμάει τον παλιό… κακό εαυτό του. Ο Θοδωρής είναι έτοιμος να χορέψει τον πρώτο του χορό με την Αγγέλα, που λέει το ναι στον αρραβώνα επιτέλους, αλλά ένα λιωμένο παγάκι τον στέλνει ντουγρού για το νοσοκομείο στο Φωτεινό.

Ο Τζώρτζης φρικάρει όταν καταλαβαίνει πως η Αλίκη δεν ξέρει ούτε κατά πού πέφτει η Αθήνα. Θα προδώσει την κουμπάρα του ή θα κάνει την πάπια; Τι θα κάνει ο Παναγής, όταν δει την Αγγέλα σε ένα περίεργο τετ α τετ με τον Τζίμη στην αυλή του Βαγγέλα;

Ο ηθοποιός της σειράς Θανάσης Κουρλαμπάς σε συνέντευξη του αποκαλύπτει...

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο οποίος πρόσφατα ξέσπασε εξαιτίας της συμμετοχής του στις Άγριες Μέλισσες και τον τρόπο που έχουν βοηθήσει στην καλλιτεχνική του πορεία, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιτυχία, τα χρυσά χρόνια της τηλεόρασης και την ανασφάλεια του επαγγέλματος του ηθοποιού.

Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» ήρθε πιο εύκολα η επόμενη τηλεοπτική δουλειά;

Σαφώς και η πολύ μεγάλη επιτυχία πρωτίστως της σειράς, αλλά και η παρουσία η δική μου, βοήθησαν στο να συζητήσω περισσότερα πράγματα και είμαι χαρούμενος που εδώ και δύο χρόνια βρίσκομαι στο όμορφο χωριό του Πλατάνου.

Είστε από τους ηθοποιούς που αισθάνεστε ότι περάσατε από την χρυσή εποχή και βγάλατε κάποια καλά χρήματα;

Η αλήθεια είναι ότι πρόλαβα την καλή περίοδο της ελληνικής τηλεόρασης πριν τη χτυπήσει η κρίση και σίγουρα τότε τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα. Το σημαντικότερο που μπορώ να πω όμως, είναι ότι αυτό που κέρδισα από τη συγκεκριμένη περίοδο, ήταν η γνωριμία μου με σημαντικούς ανθρώπους του χώρου της τηλεόρασης. Διαμόρφωσα εκείνες τις συνθήκες και τις σχέσεις που με βοήθησαν να συνεχίσω. Σίγουρα όμως, τα χρήματα ήταν πολύ καλύτερα, σε σχέση με σήμερα.

Σκεφτήκατε ποτέ να κάνετε κάτι διαφορετικό, λόγω ανασφάλειας του επαγγέλματος;

Ακόμα και τις δύσκολες περιόδους στην καριέρα μου, δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή να αφήσω αυτόν το χώρο, τον οποίο αγαπώ και μου έχει προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές. Έχω σταθεί και τυχερός και ευνοημένος τόσο από την τύχη όσο και από ανθρώπους. Δεν έφτασα ποτέ στο σημείο να μην μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Και γι’ αυτό είμαι υπερήφανος.

Κουρλάμπας για Φιλιππίδη και Πλάτανο