X-Factor highlights 3/4: Η παίκτρια που μάγεψε τη Μαρίζα Ρίζου και Ο σχεδιαστής μόδας που πέρασε στην επόμενη φάση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο 3/4

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
X-Factor highlights 3/4: Η παίκτρια που μάγεψε τη Μαρίζα Ρίζου και Ο σχεδιαστής μόδας που πέρασε στην επόμενη φάση

Τα επεισόδια του X-Factor έχουν ξεκινήσει και έχουν ήδη δώσει μια ευχάριστη πνοή στα βράδια του τηλεοπτικού κοινού. Οι παίκτες που παρευρίσκονται στη σκηνή είναι πολλοί και διαφορετικοί και σίγουρα, πολλοί από αυτούς παίρνουν επάξια το ναι.

Οι διαγωνιζόμενοι της Κυριακής ήταν για άλλη μια φορά μοναδικοί καθώς είδαμε και έναν να μη διαθέτει τεράστια εμπειρία και όμως να αποσπά το πολυπόθητο ναι.

Τα highlights του X-factor της Κυριακής 3/4

«Είσαι η αγαπημένη μου μέχρι τώρα..» - Τα 'χασε η Μαρίζα Ρίζου με την ερμηνεία διαγωνιζόμενης

Το βράδυ της Κυριακής 3/4, η Άρτεμις Κυριακοπούλου ανέβηκε στη σκήνη του X-Factor, ώστε να διαγωνιστεί και να κερδίσει και αυτή μια θέση στον μουσικό διαγωνισμό. Η φωνή της μάγεψε του κριτές και ιδιαίτερα τη Μαρίζα Ρίζου η οποία υποκλίθηκε στο ταλέντο της.

Η 25χρονη τραγουδίστρια σπούδασε φυσιοθεραπεία στην Αγγλία και ήταν μουσικός του δρόμου: «Στην Αγγλία ο κόσμος εμψυχώνει και λατρεύει τους μουσικούς του δρόμου. Μπορείς να ζήσεις από αυτό», ανέφερε.

Στην Ελλάδα ήρθε εξαιτίας της πανδημίας, είχε όμως ένα σοβαρό τροχαίο που την κράτησε μακριά από τη μουσική. «Κλείστηκα στον εαυτό μου και ήμουν αρνητική να κάνω οτιδήποτε», εξομολογήθηκε. Στο «X Factor» ήρθε για να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα: «Και μόνο που είμαι εδώ πέρα, είναι μια μάχη με τον εαυτό μου», είπε αποφασισμένη.

Η ερμηνεία της στο «Wings» της Birdy ενθουσίασε τους κριτές: «Είσαι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια που έχω ακούσει στο παιχνίδι μέχρι τώρα. Σε θαύμασα!», της είπε η Μαρίζα Ρίζου. «Με χάνετε!», απάντησε από τη χαρά της η Άρτεμις Κυριακοπούλου.

Ο παίκτης που άφησε τα μαγαζιά με ρούχα για να ασχοληθεί με το τραγούδι

Ο Σπύρος Πολυχρονιάδης βρέθηκε μέχρι το πλατό του X-Factor τον οποίο και απολαύσαμε στο επεισόδιο της Κυριακής 3/4 να αφηγείται μια ωραία ιστορία ζωής αλλά και μα τραγουδά. Ο παίκτης όπως ανέφερε είχε κύρια ασχολία το σχεδιασμό ρούχων, ωστόσο θέλησε να δοκιμαστεί και στη μουσική.

Τελικά έχοντας καλή χημεία με τους κριτές πήρε το ναι για την επόμενη φάση, όμως τον παρότρυναν να συνεχίζει να προσπαθεί και να δουλέψει παραπάνω με τη φωνή του.

«Διαφωνούσες ριζικά με τον συνθέτη», σχολίασε ο Στέλιος Ρόκκος.