Σε Ξένα Χέρια: Ο Μάνος έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αλήθεια

Όλα όσα θα δούμε το βράδυ της Πέμπτης 5/5 στην ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε Ξένα Χέρια: Ο Μάνος έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αλήθεια

Η αγαπημένη σειρά Σε ξένα χέρια αναμένεται να προβάλλει άλλο ένα απολαυστικό επεισόδιο την Πέμπτη 4/5 με τους ήρωες να μην σταματούν να επικοινωνούν δυνατές ιστορίες. Οι ήρως έρχονται αντιμέτωποι με τις δικές τους αλήθειες αλλά και με όλες εκείνες που γεν γνώριζαν μέχρι τώρα.

Οι εξελίξεις για τη σειρά Σε ξένα χέρια για την Πέμπτη 5/5

Η Τόνια επιστρέφει στο Περιστέρι με τον Μπάμπη προκειμένου να μάθει την ταυτότητα του αδερφού της. Ο Πάρης συναντά την Πελαγία για να της εξηγήσει, ενώ εκείνη σκοπεύει να του αποκαλύψει την αλήθεια.

Ο εγκλεισμός της Διώνης τελειώνει με δραματικό τρόπο, καθώς η Τραβιάτα ψάχνει απεγνωσμένα μέσο επικοινωνίας με τον Πάρη.

Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για να μάθει τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Ντάντως και έρχεται αντιμέτωπος με μία μεγάλη αποκάλυψη.

Κι ενώ ο Λουδοβίκος και η Μάρω φτάνουν στο σπίτι του Πιπερόπουλου με σκοπό να διασώσουν τη Σκορδίλω, η Μαριτίνα προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος στο μυστήριο του Φλοριάν.

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο Παρασκευή 6/5

Ο Μάνος μαθαίνει ότι ο Μπάμπης είναι το παιδί της Τόνιας και δε μπορεί να το διαχειριστεί ψύχραιμα. Η Μάρω απελευθερώνει τη Σκορδίλω απ’ το δωμάτιο και μαζί συνεφέρουν τον λιπόθυμο Λουδοβίκο. Η Σούλα λέει στον Φεγκούδη ότι ο γιος τους θέλει να κρατήσει την ταυτότητα του κρυφή από εκείνον.

Η Τόνια συναντά τον Χρύσανθο για πρώτη φορά σαν αδερφό της κι ο Πάρης προσπαθεί να διαχειριστεί την πληροφορία για τον γιο του πατέρα του.

Πώς διαχειρίζεται τελικά ο Μάνος την αλήθεια για το παιδί και την Τόνια; Ποια η αντίδραση του Φεγκούδη όταν μάθει ότι ο Χρύσανθος είναι ο γιος του;