Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

MasterChef 6: Η κρέπα που συγκλόνισε τους κριτές - Αυτός ο παίκτης οδηγήθηκε απευθείας στην τελική 6αδα

Το έπαιξε εκ του ασφαλούς

MasterChef 6: Η κρέπα που συγκλόνισε τους κριτές - Αυτός ο παίκτης οδηγήθηκε απευθείας στην τελική 6αδα
TV24 16.05.2022 22:53
Από Youweekly Team

Το βράδυ της Δευτέρας 16/5 είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο επεισόδιο στο MasterChef, καθώς ένας παίκτης θα οδηγηθεί απευθείας την τελική 6αδα, αφού κριθεί νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box. Τελικά ο παίκτης που κατάφερε να εξασφαλίσει την θέση του στο παιχνίδι ήταν ο Πάνος.

Στην τελική 6αδα του MasterChef ο Πάνος

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Πάνος κατάφερε να επικρατήσει σε μια διαδικασία που οι περισσότεροι παίκτες δεν ήξεραν να χρησιμοποιούν το main εργαλείο. Είναι γνωστό άλλωστε πως όσο φτάνει ο διαγωνισμός στο τέλος του, οι δοκιμασίες δυσκολεύουν.

Στο Mystery Box, ο Πάνος, ο Γιάννος και η Καλλιόπη είχαν τις καλύτερες προσπάθειες, αλλά η κρέπα του Πάνου τον έφερε ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο.

Μόλις πήγε στην αποθήκη τροφίμων με τους κριτές, ο ίδιος αποφάσισε ότι δεν θα μαγειρέψει στο τεστ δημιουργικότητας και επέλεξε την ασφάλεια, για να οδηγηθεί στην τελική 6αδα του διαγωνισμού.

Masterchef 6 highlights 13/5: Οι ανατροπές και ο παίκτης που αποχώρησε

Ακόμα ένα επεισόδιο Masterchef παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 13/5, στο τέλος του οποίο είδαμε έναν παίκτη να αποχωρεί οριστικά από το ριάλιτι μαγειρικής.

Οι παίκτες "ρίχτηκαν" στην μάχη για την πολυπόθητη ασυλία

Το βράδυ της Παρασκευής 13/5 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef6 6 όπου σιγά σιγά η αγωνία των παικτών "φουντώνει" ολοένα και περισσότερο καθώς πλησιάζουν στην τελική ευθεία για το πολυπόθητο έπαθλο του μαγειρικού ριάλιτι του STAR.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε πριν από λίγο μετά την ομαδική δοκιμασία και το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας, ο Πάνος και ο Γιάννος θα έπρεπε να αγωνιστούν για την ασυλία έτσι ώστε να μην αναγκαστούν να αποχωρήσουν.

Ο Νίκος Μπέρκας και η Ελπίδα ήταν οι πρώτοι δυο υποψήφιοι που ψηφίστηκαν για αποχώρηση ενώ στο επεισόδιο της Παρασκευής (13-5) είδαμε και την πρώτη δοκιμασία ασυλίας απέναντι στον Γιάννο και τον Πάνο. Μάλιστα, οι κριτές τους έδωσαν μισή ώρα χρόνο, προκειμένου να φτιάξουν το πιο σωστό σουφλέ σοκολάτας.

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το βράδυ της Παρασκευής 13/5 ξεκίνησε για άλλη μια φορά αρκετά δυναμικά το Masterchef 6 όπου όπως ξέρουμε μετά από την δοκιμασία του "τοίχου" η νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Κόκκινη όπου μεταξύ άλλων είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα γεύμα με διάφορες εξαιρετικές γεύσεις του σεφ, Νίκου Θωμά.

Έτσι, η Μπλε ομάδα η οποία έχασε στην ομαδική δοκιμασία έπρεπε να μπει ξανά στην κουζίνα για τη δοκιμασία ασυλίας. Τελικά, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Γιάννος, ο Νίκος αλλά και η Ελπίδα ενώ ο Πάνος κατάφερε να περάσει απευθείας στους 7 του μαγειρικού ριάλιτι.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το μαγειρικό ριάλιτι

Οι εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου του MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR ήταν για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές μετά από την ήττα της κόκκινης ομάδας όπου έπρεπε να μπει και πάλι στην κουζίνα για την πολυπόθητη δοκιμασία της ασυλίας.

Πιο συγκεκριμένα, στον πρώτο γύρο της δοκιμασίας η Ελπίδα Μορφούλη ήταν εκείνη η οποία δεν τα κατάφερε όπως επίσης και ο Νίκος Μπέρκας, με αποτέλεσμα να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ενώ στον δεύτερο γύρο ο Γιάννος Σδούγκας ήταν αυτός που έχασε από τον Πάνο Κουμουνδούρο. Τελικά ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής ήταν ο Νίκος Μπέρκας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 6: Έξαλλος πανηγυρισμός από την νικητήρια ομάδα μετά από την ομαδική δοκιμασία

Masterchef 6: «Ποπάρα είσαι πρώτη» - Το twitter αποθέωσε την παίκτρια για τις τσιρίδες της στον Νικήτα

Share