Άσε μας ρε μαμά: Η Αλίκη προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα

Τι θα δούμε στο σημερινό (17/5) επεισόδιο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσε μας ρε μαμά: Η Αλίκη προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα

Στο νέο επεισόδιο της σειράς Άσε μας ρε μαμά, που θα προβληθεί την Τρίτη 17/5, η Αλίκη προσπαθεί να απολογηθεί και να ηρεμήσει την κατάσταση, αφού έχασε κάθε έλεγχο και προχώρησε σε ανήθικες πράξεις. Ο Θωμάς, από την άλλη, δίνει εξηγήσεις στην Ρωξάνη για κάτι που δεν έχει κάνει.

Όλα όσα θα δούμε απόψε (17/5) στη σειρά Άσε μας ρε μαμά

Επεισόδιο 106

Ενώ η Έλλη αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την σχέση της με τον Δημήτρη, ο Θωμάς συναντάει την Ρωξάνη κρυφά για να της ζητήσει συγγνώμη και να την βεβαιώσει ότι αυτός δεν είχε ιδέα για την απάτη με τα υπερκοστολογημένα τιμολόγια.

Άσε μας ρε μαμά

Και όσο η Ρωξάνη με έκτακτα οικογενειακά συμβούλια προσπαθεί να δει πώς θα χειριστεί την νέα αυτά απατεωνιά της Αλίκης και η Αλίκη προσπαθεί να «μαλακώσει» τον Θωμά που πλέον δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, η Όλγα ανακαλύπτει ότι ο Λευτέρης με την Νάντια είναι ξανά μαζί!

Υπόσχεται όμως να μην μιλήσει και σε αντάλλαγμα ο Λευτέρης της προσφέρει την βοήθειά του για να υποσκάψουν την θέση του νέου οδηγού… Και μέσα σε όλα αυτά, το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθούν οι πλακέτες για την έναρξη των έργων στο Πόρτο Τσίγκρι!

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Παναγιώτα Βλαντή, σε μία αποκαλυπτική της συνέντευξη

Στην εκπομπή Ελένη το μεσημέρι της Τετάρτης 2/4 έκανε δηλώσεις η ταλαντούχα και πάντα λαμπερή Παναγιώτα Βλαντή. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο της Σιλβή που τον αγάπησε όσο κανέναν άλλο ο κόσμος στα Μαύρα Μεσάνυχτα, στο σύζυγό της, στην υποκριτική αλλά μίλησε και έξω από τα δόντια για το θέμα την μητρότητας.

«Ξεπέρασα τις προσδοκίες μου. Στην αρχή έλεγα θα μπω στη σχολή για να μάθω να μην ντρέπομαι. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με οδηγήσει κάπου αλλού. Το ήθελα, αλλά ήμουν τόσο κλειστή και ντροπαλή, που φοβόμουν να το σκεφτώ. Σιγά σιγά άρχισα να ανοίγω κι αυτό άνθισε. Είχα πει στον εαυτό μου “πρέπει να πετύχεις. Ήθελα να πετύχω και για εμένα και για τους γονείς μου. Ήθελα να τους πω “ορίστε που δεν με αφήνατε», είπε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως την φωνάζουν «σπασικλάκι», γιατί διαβάζει πολύ τους ρόλους της και δεν θέλει να αλλάζει το σενάριο.

«Στην προσωπική μου ζωή ποτέ δεν έψαξα το τέλειο, γιατί δεν υπάρχει. Το τέλειο είναι και βαρετό. Ήθελα έναν άντρα που θα με κάνει να ερωτευτώ και να είμαι καλά. Πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουμε την κατάλληλη στιγμή τον άνθρωπο μας. Μπορεί αν γνώριζα νωρίτερα τον άντρα μου να μην ήμασταν μαζί».

Η Παναγιώτα Βλαντή αναφέρθηκε και στη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» που συμμετείχε. «Στα “Μαύρα Μεσάνυχτα” αρχικά φοβόμουν επειδή ο ρόλος ήταν έξω από εμένα. Επειδή έχω μάθει να δουλεύω όμως οι φόβοι έφυγαν αμέσως», δήλωσε.