Νέες αποκαλύψεις από την Αγγελική Νικολούλη - Το παρελθόν ξυπνά στο Φως στο Τούνελ

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (27/5)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέες αποκαλύψεις από την Αγγελική Νικολούλη - Το παρελθόν ξυπνά στο Φως στο Τούνελ

Το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη, επιστρέφει απόψε (27/5) με μία άκρως αποκαλυπτική εκπομπή, η οποία γυρνάει πίσω στον χρόνο και ανατρέχει στην υπόθεση του Άλεξ, με αφορμή την εξαφάνιση του Θύμιου από τον Πύργο.

H ανακοίνωση για το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη

Τώρα ο Θύμιος, πριν ο Βαγγέλης και ο Άλεξ…

Το «Τούνελ» επιστρέφει στη Βέροια και ανακαλύπτει 16 χρόνια μετά το παιχνίδι θανάτου στον 11χρονο μαθητή, νέα στοιχεία που θα συζητηθούν…

Τι λέει η μάνα του Άλεξ, που έγινε σύμβολο κατά του εκφοβισμού.

Πως αντέδρασαν στην κάμερα της εκπομπής αυτοί που εξαφάνισαν το άτυχο παιδί…

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θύμιο, που χάθηκε μετά το άγριο bullying που δέχτηκε. Τι αποκαλύπτει η αδελφή του…

Έρευνες σε Αθήνα, Πύργο κι ένα νησί…

Νέα στοιχεία για το θρίλερ της Πάτρας…

Μη χάσετε το αποκαλυπτικό «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή στις 23:20 στο MEGA.

Θαυμαστής της Νικολούλη έκανε τατουάζ με το πρόσωπό της

Στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 23/5, μίλησε ο θαυμαστής της Αγγελικής Νικολούλη, ο οποίος την έκανε τατουάζ και προκάλεσε μεγάλο "σάλο" με αυτή του την κίνηση. Παρόλο που η δημοσιογράφος έχει ένα σοβαρό προφίλ και το ήθος της είναι σπάνιο φαινόμενο για την ελληνική τηλεόραση, αυτό δεν εμπόδισε τον ίδιο να την δει με ένα διαφορετικό "μάτι" και να την χαράξει για πάντα στο δέρμα του.

Έτσι, εξήγησε πως η Αγγελική Νικολούλη είναι μία γυναίκα που με το επάγγελμα, αλλά και την επιμονή της έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και έχει λύσει πολλά μυστήρια και εγκλήματα και αυτό την καθιστά ηρωίδα, όπως είπε. Φυσικά, όσο κι αν ο κόσμος παραξενεύτηκε, για εκείνον είναι κάτι απλό και καθημερινό.

«Η Αγγελική Νικολούλη είναι ένα ιδιαίτερο τηλεοπτικό πρόσωπο, μία τηλεοπτική ηρωίδα για εμένα, έχει βοηθήσει την εξιχνίαση πολλών εγκλημάτων. Έτσι αποφάσισα να τη "φέρω" πάνω μου. Χρειάστηκε τρεις ώρες να το χτυπήσω, ο tattoo artist στην αρχή ξαφνιάστηκε. Δεν είναι κάποιο επίτευγμα για εμένα, το θεωρώ πάρα πολύ φυσιολογικό», σημείωσε.