Άγριες Μέλισσες: O Κωνσταντής δεν αντέχει τις τύψεις και κάνει μία μοιραία κίνηση

Δεν το περιμέναμε...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: O Κωνσταντής δεν αντέχει τις τύψεις και κάνει μία μοιραία κίνηση

Ραγδαίες οι εξελίξεις για τις Άγριες Μέλισσες αυτή την εβδομάδα, με τον Κωνσταντή να ανεβαίνει το δικό του προσωπικό Γολγοθά μιας και όπως όλα δείχνουν η μοίρα του παίζει περίεργα παιχνίδια. Μία ανάσα πριν το αιματηρό για κάποιους τέλος, στο επεισόδιο της Τετάρτης 8/6 ο ήρωας δεν φαίνεται να βρίσκει την ηρεμία στο πλευρό της Δρόσως, αντιθέτως είναι αντιμέτωπος με φυλάκιση αλλά και με τις τύψεις του που τον βαραίνουν όλο και πιο πολύ...

Μην χάσετε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Ο Κωνσταντής δεν αντέχει το βάρος των τύψεων του κι επισκέπτεται τον Μελέτη. Η επιστροφή του Θόδωρου δίνει ελπίδα αλλά ο Κουρτέσης δεν θέλει να ρισκάρει. Ο Μελέτης πιέζει την Ασπασία αλλά εκείνη δεν είναι συνεργάσιμη. Ο Μπάμπης σε πανικό κρύβεται στο σπίτι του Άγγελου και προσπαθεί να πάρει πίσω την Κορίνα.

Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να κρατήσει την οικογένεια του φυλακισμένη παρά τις αντιδράσεις τους την ώρα που ο Μελέτης έρχεται αντιμέτωπος με την Πηνελόπη για να σταματήσει το ψάξιμο.

«Όταν ξεκίνησα στις Άγριες Μέλισσες...»

Το μεσημέρι της Τρίτης 7/6 η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την σειρά που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, τις «Άγριες Μέλισσες» και τον ρόλο της Δρόσως που σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της.

«Δεν ήξερα τότε τι εστί “Άγριες Μέλισσες”, πήγα στην οντισιόν, απλά για να πάω, είπα “δεν έχω να χάσω κάτι”» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός αναφορικά με την πρώτη οντισιόν της για τη σειρά.

Όπως περιέγραψε χαρακτηριστικά, μέχρι να βρεθεί στο στούντιο για το πρώτο γύρισμα, δεν είχε συνειδητοποιήσει το τι συνέβαινε. Η ίδια μάλιστα, είχε αναχωρήσει για τη Σύρο για να δουλέψει σεζόν, μέχρι που την κάλεσε η βοηθός σκηνοθέτη για να της πει πότε θα γίνει η πρώτη ανάγνωση των επεισοδίων.

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για την ερωτική σκηνή της Δρόσως που έχει χαραχτεί στην μνήμη των τηλεθεατών.

«Το αντιμετωπίζω με χιούμορ, επίσης το θεωρώ γλυκό να βλέπεις πως κάποιος ταυτίζεται με αυτό που κάνεις, και αυτό ίσως σημαίνει πως κάτι κάνεις καλά» δηλώνει.

Στην ερώτηση αν μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, την τρομάζει το επόμενό της επαγγελματικό βήμα, απαντά πως όχι, και πως όλα αποτελούν μια πρόκληση και το ζήτημα είναι αυτό που θα έρθει να έχει ενδιαφέρον. «Το ιδανικό θα ήταν να κάνεις κάτι κόντρα. Θα ήθελα πολύ να παίξω σε κωμωδία» αποκαλύπτει.