Κατερίνα Καραβάτου: Έκοψε πρώτη το νήμα των εκπομπών - Ποια είναι τα επόμενά της βήματα

Τι επιφυλάσσει το μέλλον της μετά το «Τι λες τώρα»;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: Έκοψε πρώτη το νήμα των εκπομπών - Ποια είναι τα επόμενά της βήματα

Η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου «Τι λες τώρα», έριξε αυλαία και η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε από τον αέρα του «Happy Day» τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Η διακοπή της συνεργασίας της παρουσιάστριας με το Mega ήταν λίγο πολύ γνωστή εδώ και καιρό, ωστόσο πλανάται ένα μυστήριο σχετικά με το μέλλον της και σε ποιο πλατό και project θα την δούμε από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Θυμίζουμε ότι η Καραβάτου πέρα από τα επαγγελματικά της πέρασε δύσκολα με την υγεία της το τελευταίο διάστημα, τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της. Συγκεκριμένα βρέθηκε θετική στον κορωνοιό και ταλαιπωρήθηκε για κάποιες μέρες με αποτέλεσμα να μην τη δούμε στο πλατό της εκπομπής. Μάλιστα θετικά στον ιό βρέθηκαν και συγγενικά της πρόσωπα, ωστόσο ευτυχώς όλοι έχουν αναρρώσει και είναι καλά.

Τι γνωρίζουμε για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της Καραβάτου

Στο πλατό της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, σχολιάστηκε αρχικά σήμερα Δευτέρα 27/6 το γεγονός ότι η Κατερίνα Καραβάτου ήταν η πρώτη εκπομπή της σεζόν που έριξε αυλαία, αφού και η Μενεγάκη τελειώνει 1η Ιουλίου ενώ η εκπομπή Happy Day μια εβδομάδα μετά.

Σχολίασαν επίσης τη διάθεση της Καραβάτου στην τελευταία εκπομπή της που ήταν καλή και έδωσε ένα αόριστο ραντεβού για του χρόνου με τους τηλεθεατές.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε:

«Τελειώνει η εκπομπή της Κατερίνας και η συνεργασία της με το Mega, είναι σε συζητήσεις δεν υπάρχει ακόμα κάτι βέβαιο. Η συνεργασία τελειώνει σε καλό κλίμα την είδαμε χαμογελαστή και ήρεμη σε σχέση με άλλες φορές που τελειώνουν συνεργασίες.»

Τα αποχαιρετιστήρια λόγια στην τελευταία της εκπομπή

Όπως προαναφέραμε η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη «Τι λες τώρα» έριξε αυλαία το μεσημέρι της Κυριακής 26/6. Τόσο οι παρουσιάστριες όσο και η ομάδα τους θέλησαν να αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές κάνοντας ένα μικρό απολογισμό, μια αναδρομή στη χρονιά που πέρασε και ευχαριστώντας τους για την στήριξη και την αγάπη που τους έδειξαν.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Κι όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για αυτήν την εκπομπή. Ευχαριστώ τους παρουσιαστές κι όλους τους ανθρώπους στο πλατό. Ευχαριστώ το Mega και την εταιρία παραγωγής Barkingwell Media και πάνω από όλα εσάς που μου συμπαρασταθήκατε, με νοιαστήκατε, για την συμπόνια, την κριτική και το χιούμορ σας. Πάνω από όλα για την αγάπη που μου δείχνετε για 18 χρόνια και την αγάπη που μας δείξατε αυτήν τη χρονιά. Καλό καλοκαίρι σε όλους, εις το επανιδείν» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου - η οποία πρόσφατα απουσίαζε από την εκπομπή.

«Εγώ να πω χρόνια μου πολλά και δεν μου αρέσουν οι αποχωρισμοί. Ξέρεις πόσο σε αγαπώ, τα έχουμε πει κατ’ ιδίαν. Καλό καλοκαίρι να περάσετε τέλεια», ήταν τα λόγια της Μαρίας Ηλιάκη.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε: «Δέκα μήνες πολύ όμορφοι. Περάσαμε πολύ καλά με τα σωστά μας και τα λάθη μας. όταν δουλεύεις κάνεις και λάθη και τώρα θα ξεκουραστούμε και θα πάμε διακοπές».

Τέλος, ο Βασίλης Βλάχος είπε: «Να σε ευχαριστήσω που ήσουν η πρώτη που συναντηθήκαμε κι είπες ότι θέλω αυτό το παιδί εδώ. Δεν ήταν κι υποχρεωτικό. Ευχαριστώ κι εσένα και το Mega και την παρέα εδώ».