Η Σκορδά τρολάρει τον Λιάγκα: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας της εκπομπής στον ΣΚΑΙ

Καλά πήγε αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency
Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να κάνει τη μεγάλη της επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα μέσα από την εκπομπή της στο ΣΚΑΪ. Η έμπειρη παρουσιάστρια, πέρασε ένα μαγικό καλοκαίρι μαζί με τους γιούς της, ωστόσο πλέον έχει μπει για τα καλά σε mood δουλειάς.

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα πει την πρώτη «καλημέρα» της από το Φάληρο στις 12 Σεπτεμβρίου (δείτε εδώ για ποιο λόγο καθυστερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες εκπομπές). Και μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας και το Πρωινό, δηλαδή το προηγούμενο τηλεοπτικό «σπίτι» της Φαίης Σκορδά, να πήρε το προβάδισμα με τη σημερινή (5/9) πρεμιέρα (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή), ωστόσο η παρουσιάστρια έχει άλλους άσσους στο μανίκι της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η έμπειρη παρουσιάστρια θα ξεκινάει καθημερινά την εκπομπή της στις 9:40, δηλαδή 20 λεπτά νωρίτερα από τις υπόλοιπες εκπομπές για να παίρνει έτσι το προβάδισμα. Τώρα όσον αφορά στον τίτλο της εκπομπής, εκεί είναι που η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να «τρολάρει» την προηγούμενη εκπομπή της, ονομάζοντας τη νέα... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr