«Εμείς»: Με πλατύ χαμόγελο και πολλές υποσχέσεις η πρεμιέρα της Ίνας Ταράντου στο Open

''Θα τα λέμε αλλιώτικα''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Εμείς»: Με πλατύ χαμόγελο και πολλές υποσχέσεις η πρεμιέρα της Ίνας Ταράντου στο Open

Δεκάδες ήταν σήμερα οι πρεμιέρες στην τηλεόραση, με τη νέα εκπομπή της Ίνας Ταραντου στο OPEN να μη λείπει. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε το κοινό με πλατύ χαμόγελο που διατήρησε σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής και τους υποσχέθηκε πλούσιο θέαμα και πολυποίκιλη ειδησεογραφία, από ενημέρωση έως και ψυχαγωγία.

Μαζί της φυσικά θα έχει και πολύτιμους συνεργάτες που ευελπιστούν να ''απογειώσουν'' την εκπομπή της. Χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης, είναι πασίγνωστο όνομα του χώρου, που πριν από εκείνη έχει συνεργαστεί και με την Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και με την Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Τα πρώτα λόγια της Ταράντου στην πρεμιέρα της στο OPEN

Είπε λοιπόν παρουσιάζοντας το «Εμείς»:

«Χιλιάδες πρόσωπα εμείς, χιλιάδες εκδρομές θα σας πάμε φέτος. Καλώς ήρθατε στην παρέα μας! Κάποιοι με είχατε συνηθίσει αλλιώς, σήμερα θα τα λέμε αλλιώτικα!»

Και πρόσθεσε: «Θέλω να σας πω για αρχή ότι πριν πολλά είχα διαβάσει μια φράση, “Οι ζωές μας δεν μετριούνται με το πόσες ανάσες παίρνουμε αλλά με τα μέρη και τους ανθρώπους που θα κόψουν ανάσα”.

Αυτό θα κάνουμε και εμείς! Θα σας κόψουμε την ανάσα. Ελάτε όλοι μαζί να γίνουμε Εμείς, γιατί το εμείς έχει δύναμη».

Στοχεύει σε ''υψηλές πτήσεις'' με τον Λευτέρη Λαζάρου στο πλευρό της

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό ο αγαπημένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, που γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή του στο masterchef ως κριτή, είναι έτοιμος να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα ως κριτής αυτή τη φορά. Όπως σας είχαμε ενημερώσει βρίσκόταν σε συζητήσεις με το Open προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της Ίνας Ταράντου και της νέας της εκπομπής.

Όλα πήγαν καλά και ο βραβευμένος σεφ θα δοκιμάσει την τύχη του σε νέο κανάλι αυτή τη φορά και φυσικά σε διαφορετικό εγχείρημα, αφού θα τον βλέπουμε να δημιουργεί και όχι να κρίνει τα πιάτα διαγωνιζόμενων όπως τον είχαμε συνηθίσει.

Μιλάμε για τον πρώτο Έλληνα σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin, ενώ έχει καταξιωθεί κατά βάση για τα πιάτα του με ψάρι. Επιπροσθέτως του ανήκει και το εστιατόριο Βαρούλκο στο Μικρολίμανο.